- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
djculture #34184 üzenetére
Hat olyan lassu h beszaras.... amugy ujraraktam a winfost (nem formaztam elotte sajnos se a systemet se a system reservedet) es most is jelentkezett a hiba, tehat kb fel perccel a logon utan 100% lemezhasznalat es olyan reakcioido h ha rakattintok valamire annak az eredmenyet max az unokaim latjak csak...
hdsentinel amugy 98%osra irta a kondiciot amikor meg meg tutam vhogy nezni (mintegy fel ora alatt), de en a vinyora gyanakszom, mert nem hiszem el h reinstall utan is ez a kimondhatatlan borzalom fogad.
Bele is ferne a toshiba fele amortizaciosorozatba, mivel a 4 eves noti a gari letelte utan folyamatosan loki ki magabol a hibakat: akksi meghalt, kijelzo szalagkabel miatt torteno vmi kontakthiba folytan a webcam, hangszoro, usb portok, billentyuzet...
Update: most clean installt akartam es miota bebootoltam pendriverol, fel oraja setup is staritingot ir...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest