Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M.T.

senior tag

Sziasztok!

Előre elnézést a hosszú irásért de csak így tudom elmondani a teljes sztorit......

A véleményeteket szeretném kérni mitévő legyek, olyan próblémám lenne, hogy egy ismerősömnek kb 10 hónapja vettem egy 250Gb samsung winchestert a laptopjába, kb 1 hónapja visszahozta, hogy nem indul a gép bekapcsolásnál kattogást hall vagy újraindul a gép kék képernyő megjelenése után.
    A winchestert áttettem asztali gépbe ott kattógó hangal jelezte, hogy ő bizony nem indul el.
    Pár újra indítás után (amit a párom eszközölt mert nem tudta miért nem megy a gép nem szóltam neki a benne lévő rossz vinyó miatt) elindult és működőképes volt, HDsentinellel megnézve 100%os volt sehol semmi hibát nem írt.
    Nosza visszatettem a vinyót és rendszervisszaállítás után minden jó volt az első ki be kapcsolásig, megint ugyan az az eset kattogás kékhalál.
    Még próbaképpen beletettem egy másik laptopba ott is ugyan ez volt az eset.
    Visszaküldtem a még garanciális winchestert amit bevizsgálás, formázás után visszaadtak, hogy semmi baja.
    A havernak újratettem a rendszert és 1 hét után visszahozta hogy megint ugyan az a helyzet csak most nincs kékhalál csak kattog nem indul.
    Beletettem az asztali gépembe és elsőre elindult a gép a HD sentinel semmi hibát nem mutat rá.

MOST akkor mi tévő legyek????
    Visszaküldjem a szervízbe hogy pár hét után visszadobják hogy semmi baja?

Új hozzászólás Aktív témák