- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Üdv! A sok kérdés után én is szeretnék érdeklődni a szakiktól:
Windows 7 újratelepítést szerettem volna végezni egy régebbi gépben egy WD500as satás vinyóra, előtte a szükséges adatokat persze lementettem egy másik vinyóra egy másik gépen.
Az installt pendriveról csináltam (a régi gépen), partícionáltam, formáztam olyan méretűre, ahogy előtte is volt.
A telepítés végig is ment az első újraindításig, és mikor be akartam menni a biosba (hogy a vinyóról induljon a rendszer) a vinyó felismerése után megállt (azon a képernyőn, ahol felismeri a bill-t, cdrom-ot stb). Próbáltam többször is, de mindig ugyanott áll meg, de nem fagy le, csak áll. Vártam kb 20 percet de semmi. Viszont mikor lehúztam a vinyót indítás előtt, utána meg be tudtam lépni a biosba, indult rendesen.
Gondoltam kipróbálom a másik gépben, ott meg minden rendben működött, látta a bios, tudtam is folytatni a telepítést.
Viszont most, hogy már felállt a win7, a régi gép még mindig megáll a vinyó felismerésénél, és ez gond, mert abban gépbe kellene neki működni, és eddig is abban volt, tegnap újrainstallálás előtt még rendben működött.
Szóval mi történhetett azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2TB merevlemezek
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest