Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Van egy külső, USB2-es Western Digital 3,5"-os vinyóm, ami több, mit 3 éves és az utóbbi időben olyanokat csinált, hogy pár könyvtárat nem tudott megnyitni, de törölni sem. Nemrég megformáztam, utána a Hdsentinel 75% kondíciót írt, visszamásoltam rá az adatokat, működött kb. egy hétig, aztán egyszer csak nem látta sem a médiaplayer sem a számítógép, csatlakoztatásnál mutatta a Win7, hogy van egy meghajtóm, de ha ráklikkeltem rögtön formázni akarta.
Most szétszedtem, egy WD10EADS Caviar Green tipusú sata vinyó van benne egy usb vezérlővel rádugva. Azt leszedtem, de ha a gépembe rakom, akkor a bios látja a vinyót, de a win7 bootolás közben megáll és nem is tölt be.
Az a kérdésem, hogy mit tudnék még kipróbálni, hogy legalább az adatokat lementsem, aztán úgyis kidobom, mert nem bízok már benne.
köszi.
ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nincs megállás akkuméretben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drón topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest