Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz liksoft #27541 üzenetére

Biztos nem kell? Patika állapotú karcmentes p4, csak neked megakciózom :) Jó, volt rajta két ujjnyi dzsuva, deeee semmi gáz. Újszerű.
    2 bárig ellenállt, de a 3 bár már levitte :DDD ... hát csilli-villi. Kapott új tápot, mert lusta voltam szétszedni a régit ami kb 40 fokos volt viszont még a rendszerventit is újrakentem WD40-el olyan kis lelkiismeretes voltam. Most szólj hozzá! Egy hangja nincs, patika tiszta, aztán visszakapcsolom és mi van? HDD fail, az van. És akkor még a neten se élheti ki az ember az alpári oldalát? Úgy kedvem lett volna végigmondani a szótárat, de sosem járok olyan helyen, ahol lehetne egy jót káromkodni, pedig úúúú mit álltam ki, hogy kibányásszam onnan azt a szart és volt pofája betojni miután mindent megtettem érte. A hálátlan dög. Úgy kellett volna hagyni, belerúgni egyet, hogy ne zúgjon és akkor most nem lenne a levegőben a szombatom. Szerszámot betettem, de most itt ver a víz, hogy stimmel e minden a nyákon, mert azt meg benthagytam persze, de nem lehet mechanika ne-ne-ne hát felpörög meg minden meg hát ment a novell róla amikor kinyomtam neeee-neeee-neeee nem lehet hogy szombaton telepítenem kell :O

Új hozzászólás Aktív témák