Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
Hello. Nah az esemény. Adott egy Samsung 1Tb SATA HDD (HD103SJ)
Le lett ütve 20centi magasról működés közben, és eddig tesztelgettem. Ha win 7-et tettem rá akkor ment vele, de nagyon lassú volt. 4magos gépem van, és mikor megnyomtam a start menüt, akkor kb 5mp volt míg előjött, de előjött. Már váltottam ssd-re és minden jó, de a 1tb vinyónak vettem egy külső racket, hogy akkor arra pakolok majd filmeket, és a TVhez jólesz. DE, az van, hogy egy bizonyos résznél mikor másolok rá, gondol egyet és elmegy. A win nemlátja és ennyi. KI-BE kapcs és megy, de mikor kezdeném újra rámásolni, akkor megint elmegy. HD sentinel 100/100 HD tune is jó. Olyan mintha megkarcolódott volna valahol a lemez és nemtudna továbbmenni. nemlehet a lemez azon részét "kidobni"? nekem az is tökéletes, ha 1-200gb kuka csak valahogy menjen jól. Olvasásnál azthiszem nincs hiba, csak ráírásnál. Szóval nelehet a hibás részt, "lezárni"? olyan 23,6gb foglalt most és nemtudok rátenni semmit mert kidob. 0% töredezett am...PLS HELP
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 1 / 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő