Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Lenne egy 500 gigás satás winchester, ami kezdetben 3 részre volt particionálva és a s.m.a.r.t. hibaüzenetet írja folyton: ... "status BAD, backup and replace". Utánaolvastam a dolognak, tudom, hogy valószínűleg hamarosan beadja a kulcsot a szerkezet. Mindenesetre megpróbáltam új windowst rakni rá, winxp után ezúttal win7-et, az adott partíciót formázva, gond nélkül ment is, de a rendszer a telepítést követően nem sokkal újra fagyogatott, pontosabban újraindítás után vagy elindult, vagy nem.
Azóta volt másik gépben is a vinyó, lefutott a scandisc, kijavított több ezer hibát, de a vinyó nem javult meg (adatot menteni azért sikerült). Sőt, amikor visszakerült a helyébe és újraparticionáltam, a win7 nem is engedte formázni, mondván a partíció hibás...
Arra gondoltam, ha egy teljes formázást kapna, az talán orvosolná a problémát.Szerintetek van valami megoldás a problémára, vagy tényleg kuka a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Béta iOS-t használók topikja
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Mobil flották
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest