- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Lenne egy 500 gigás satás winchester, ami kezdetben 3 részre volt particionálva és a s.m.a.r.t. hibaüzenetet írja folyton: ... "status BAD, backup and replace". Utánaolvastam a dolognak, tudom, hogy valószínűleg hamarosan beadja a kulcsot a szerkezet. Mindenesetre megpróbáltam új windowst rakni rá, winxp után ezúttal win7-et, az adott partíciót formázva, gond nélkül ment is, de a rendszer a telepítést követően nem sokkal újra fagyogatott, pontosabban újraindítás után vagy elindult, vagy nem.
Azóta volt másik gépben is a vinyó, lefutott a scandisc, kijavított több ezer hibát, de a vinyó nem javult meg (adatot menteni azért sikerült). Sőt, amikor visszakerült a helyébe és újraparticionáltam, a win7 nem is engedte formázni, mondván a partíció hibás...
Arra gondoltam, ha egy teljes formázást kapna, az talán orvosolná a problémát.Szerintetek van valami megoldás a problémára, vagy tényleg kuka a vinyó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest