Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #17380 üzenetére
Köszi, de tulajdonképpen nem elegendő a WD My Passport Elite-nek csupán egyetlen USB-csatlakoztatás, mint tápforrás (és ugyanezt használná adatátvitelre is)? Eddig így használtuk, egyelőre probléma nélkül, és a két gyári csatlakozó (van egy USB dock és egy sima USB-kábel) sem ágazik kétfelé (táp/adat).
Vagy ez csupán javaslat az esetleges problémák elkerülésére, mert így nem "terhelem" ugyanazt a csatlakozót a tápellátás biztosításával és az adatforgalommal is?
Milyen szempontból releváns, hogy egymás feletti vagy egymás melletti portokba dugod?(#17385): "A temp állományok szokták megtömni a partíció adminisztrációját, így nagy terhet rak a nyilvántartás vonalon a futó OS hátára."
Ez érdekes gondolat, még nem gondoltam rá, hogy a temp fájlok külön partíciókat igényelnének, és hogy ez akár gyorsulást is eredményezhet (Linuxnál külön szoktam darabolni swap, boot, root, home partíciókra, de a tmp külön partícióra csatolására még nem gondoltam).
Ez tényleg okozhat olyan mértékű terheléscsökkentést (?), hogy érdemes meglépni?(#17391): "Időnként a töredezésmentesítés, reg. tisztítása is jó hatással lehet a sebességre."
Ez már többször is érdekelt, úgy tudom, pl. a Windows 7 beépített töredezettségmentesítője az OS idle állapotában automatikusan végez defrag-műveleteket, és amikor "manuálisan" megnyitom a defrag-programot, akkor nem is jelzi a tödezettségmentesítés szükségességét az elemzés során.
Akkor ezzel mi a helyzet? Van olyan ajánlott külső program, amivel mégis érdemes időnként elvégezni a töredezettségmentesítést, nem elengedő az automatikus defrag?
MyDefrag-ról mi a véleményed? Van értelme, használhatónak minősül?Bocs a sok kérdésért, de szakértőtől jobb hallani a válaszokat, mint átlagjúzerektől, ezért is vagyok olyan kíváncsi, mert érdemi javaslataid vannak. Előre is köszi, ha válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest