Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok .
Olyan kérdésem lenne hogy 2 napja fagyogat a gépem,néha belassul,szaggatva megy az egér,még kék halál is volt,ez lehet hdd probléma?nem indul el a rendszer,
Egy új wd 500gb os sata2 hdd van a gépben és azt írja ki a hds hogy teljesitmény 100% kondició 96% és ez a szöveg.A lemez felületén található 7 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 16406 alkalommal.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.müködési idő 2 nap

Lehetett a hdd miatt a fentebb irt problémák?
Vagy másban keressem a hibákat?mert nemrég raktam össze a gépet,(az adatimnál lévő core 2 konfig,)és nem ismerem egyik alkatrészt sem
Egyébként még olyan is volt hogy nem tudtam formázni de a 4 magos gépre ráraktam és akkor az egyből megformázta utána már a core2 gépen is sikerült.Ebből gondoltam hogy hdd lehet a bibis. ráadásul a 16406 alkalommal elöfordult probléma se épp nyugtató
Köszi .Üdv.Lajos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest