- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Van a gépben egy IDE DVD író, meg egy IDE HDD, előbbi a master, utóbbi a slave.
Lehúztam a mastert, és kötöttem a helyére egy másik IDE vinyót tesztelésre, amit nem bírt érzékelni úgy, hogy használni is lehessen. HD Sentinel látta, meg a Lemezkezelő is, csak éppen betűjelen nem volt, és nem tudta inicializálni sem a rendszer. /Win7/ Most látom, hogy a feldugott HDD slave-ben volt, így megértem, hogy nem tudta használni. De ez érdekel a legkevésbé.
Visszadugtam eredeti felállásban a DVD-t masternek, a vinyó meg slave-ben, ahogy volt, mielőtt hozzányúltam.
Azóta ugyanúgy kezeli a HDD-t, mint azt, amit rákötöttem teszteni /master kábelre véletlenül slave módban/, és hiába csinálok vele akármit, nem tudok a rajta lévő adatokhoz hozzáférni, Áttettem masternek jumperelve, nincs is slave rajta. Kicseréltem az IDE kábelt, az sem segített. Most már kezdek tanácstalan lenni.
Az eszközkezelő is látja, felismeri, kifogástalannak titulálja, ugyanakkor azt írja, hogy egy byte-nyi foglalt hely sincs rajta, holott csurig van. HD Sentinel meg ezt mutatja:
Formatálni sem lehet, de nem is szeretném.
Van valakinek javaslata, mitől mehetett el? BIOS-ban is minden változatlan a korábbiakhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- iPhone-t használók OFF topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest