Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsolo

senior tag

Sziasztok,

Lenne egy kis problémám, egyik este arra lettem figyelmes hogy az egerem nem mozdul aztán rájöttem hogy lefagyott a rendszer, kicsit később ujra elő állt a hiba szintén megállt az egér és kifagyott, ezek után ujrainditottam se kép se hang semmi a monitort be sem kapcsolta a gép, szétszedtem igazgattam kábelekem majd elindult ekkor BIOS problémát irt beléptem semmi hibát nem találtam majd ujraindult figyelmeztetet, hogy többszöri probálkozásra nem tudott elindulni a win7 és vissza kell állitani a a rendszert, ezek után elindult majd ismét kifagyott szerintem a vinyo lehet a ludas de nem tudom mert van otthon egy nem használt 320Gb Segate vinyo is csak az IDE csatis nem SATAII rádugtam azzal sem indult el a gép, se kép se hang, iszonyatosan rám jár a rud mostanság, a routerem is behalt de az nem ide tartozik....

ha valakinek lenne 5lete mi lehet a hiba azt megköszönném, ja a vinyo garis de ha elviszem hogy mentsék le róla az adatot ha tudják, de akkor a garit nem lehet érvényesiteni viszont ha vissza adom a vinyot akkor meg elbukok rengeteg fontos adatot is :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés