- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Lenne egy kérdésem és hát gondoltam tudnátok felelni a kérdésemre!
Van egy ilyen vinyóm és hát lennének rá panaszaim! Már lassan 3 éve megvan és most kezdett el olyanokat produkálni hogy alíg vannak induló programjaim de mikor bejön a windows akármit csinálok akármikor mindig lefagy valami aztán rányomok hogy zárja be de nem csinálja csak kerreg mint az állat! A böngészőről nem is beszélve mert azt kb 5perc után nyitja meg de amikor kb egy 20perce megy a gép akkor utánna már pöpec minden egyből megy nem dolgozik sokat tehát jó!Én arra tudnék tipelni hogy esetleg már elfáradt volna és éremes lenne lecserélnem? Mert nem szeretném ha 1x váratlanul beadná a kulcsot és adatveszéssel járna! remélem megérted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest