Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy felültöltős Indesit gépem és az öblítő része valamiért azonnal kiengedi magából az öblítőt, mikor beleöntöm. Ez mitől lehet?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mai nap erkezett egy Russell Hobbs vasalo a Mediabol es vizcseppek vannak a viztartalyaban. Ez normalis vagy ezt mar valaki visszakuldte?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresünk villanytűzhelyet kb. 100.000 Ft-ért. Van ebben a kategóriában best buy vagy elég nagy a szórás?
Rendszeresen süt-főz, eddig gázhoz volt szokva, de az évek alatt arra lett figyelmes, hogy egyre lassabban melegednek fel az ételek a tűzhelyen. Mondjuk egy régi Karancs tűzhelye van most, így nem biztos, hogy a gáz minősége romlott, de ettől függetlenlül inkább a villany felé húzunk.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Donki Hóte #59459 üzenetére
Értem. Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást.
Akkor ebben az esetben működhet a villanytűzhely átalakítás nélkül abban az esetben, ha a konyhai áramkör megszakítója csak 10 amperes vagy sem?
-
Aaron14
őstag
válasz Donki Hóte #59467 üzenetére
Akkor lehet a koltozesig veszunk egy olcsobb gaztuzhelyet a villany helyett. Egy [ilyennel] mennyire lehet mellenyulni?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Porszivot es kezi gozolot szeretnek vasarolni.
Porszivobol [ezt] neztem ki. Arban kb. ez lenne szamomra a megfelelo. Nincs tul sok elvarasom. Szivjon jol, csendesebb kategoria legyen es konnyen lehessen huzni. Gagyit semmifelekeppen nem szeretnek. 55 negyzetmeteren hasznalnam. Jarolap, laminalt padlo es egy kisebb hosszuszalu szonyegen.
A gozolot ingek vasalasara es maszkok fertotlenitesere hasznalnam. [Ezt] neztem ki. Eleg gyakran hasznalom, igy olcsobb kategoria nem igazan johet szoba. A Russel Hobbs markaval jo tapasztalatom van. Szerintetek ez a gozolo erre a celra megfelehet vagy akar meg tobbre is?
-
Aaron14
őstag
válasz BB9000 #61597 üzenetére
Bocsánat, azt elfelejtettem írni, hogy csak vasaláskönnyített vagy non-iron ingjeim vannak. A gyűrődést simán kiviszi a jelenlegi olcsó amazonos gőzölő is, csak nem akarok akkorsem gagyit venni, ha az is megfelelne a célnak, mert hosszabb távra tervezek a műszaki cikkeimmel általában.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Erről a Bosch porszívóról mi a véleményetek? Szimpatikus a négy kerék, az is, hogy felfelé fújja a levegőt és a kompakt méret. A 10 év garancia a motorra előny vagy csak parasztvakítás? Mármint úgy értem, hogy van ebben valami csavar, hogy csak a motorra adják meg a 10 évet?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz RetepNyaraB #61695 üzenetére
Még [ezt] az Electroluxot néztem. Mall.hu-n 39.900 Ft. Nálam kb. ez lenne a lélektani határ porszívóra. Miele C1-re már sajnálnám a pénzt.
-
Aaron14
őstag
Van egy Indesit felültöltős mosogépem. Szerintetek mitől van ilyen nyikorgó hangja? [link]
-
Aaron14
őstag
válasz KilgoreTrout #61724 üzenetére
Hallottam róla, hogy nagyon törékeny a kasztnija. Neked mi a tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Mennyire strapabíró?
-
Aaron14
őstag
Ezt a gőzölőt venném meg az Alzánál. A Russel Hobbs oldalan +1 év garanciáért lehet regisztrálni a terméket. Az Alza hivatalos forgalmazó? Szerintetek működhet ez a +1 év regisztráció? Nem tudom ezekből van-e külön cseh régiós és esetleg emiatt nem működhetne a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
-
Aaron14
őstag
Megérkezett a Miele C1, nagyon szuper kis gépezet. Viszont szomorú, hogy erre is már csak 1 év garanciát adnak. Azért egy Miele igazán adhatna 3 évet, ha már prémium háztartási gépeket gyárt.
Van értelme egyébként regisztrálni online a terméket? Jár valami valós előnnyel? Az 5% kedvezményt tartozékok árából 1 évig kicsit viccesnek tartom.[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz ribarszki #62017 üzenetére
Azt irja a Polly, hogy 3-4 orat vagy akar egy ejszakat maradjon a mosogepben ontve, majd inditsunk el egy mosast. Ha a mosogep rogton leengedni belole a cuccot, akkor mi a helyzet?
-
Aaron14
őstag
Nem arra gondolok, hogy program közben engedi le a vizet, hanem sok mosógép már úgy kezdi a programot, hogy először leenged és csak utána tölti fel vízzel a rendszert. Ezt szeretném elkerülni.
-
Aaron14
őstag
válasz psion2101 #62027 üzenetére
Nem lehet, hogy kevés benne a ruha? Nekem a felültöltős Indesit csinálja azt, hogy ha pl. 1db nehezebb pulcsit szeretném kimosni, akkor centrizésnél már elvérzik. Egyszerűen nem centrizi ki. Valószínűleg nem elég stabil hozzá a gép és felborulna.
-
Aaron14
őstag
válasz n@p@lm #62055 üzenetére
Köszi, közben már megcsináltam. Polly-ban ázott 4 órán át, majd 3 órás 60 fokos mosás. A dob kissé maszatos lett, ezt vizes ronggyal le tudtam törölni. A szűrőt kitakatítottam, sok nyálkás dzsuva volt benne. Ma indítottam egy trisós 90 fokos mosást is 250 gramm trisóval. Mikor kinyitottam a gépet mindenhol ez a nyálkás cucc volt darabokban. Ez jót jelent vagy még nem teljesen tiszta a gép?
-
Aaron14
őstag
válasz CHIPman #62066 üzenetére
Nekem [ELECTROLUX EMS21400S Mikrohullámú sütő, grill funkció] van két és fél éve. Igaz nem sokat használom, de eddig nem volt vele problémám. Szép is, a márka többnyire megbízható. Ajánlom.
Arra figyelj, hogy érdemes használni hozzá fedőt az ételek melegítésénél, mivel van benne grill funkció. Na én nem mindig használtam és mikor grillezni szerettem volna, elkezdett füstölni a mikró, mert a zsírgőz rárakódik a grill részére és elkezdett égni.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Van a munkahelyemen egy LG mosó- és szárítógép. Egy ideje nem szárít rendesen, nyirkosak maradnak a törölközők, amiket berakunk. A gép 3 és fél éves, szerintem soha nem volt tisztítva és egyebek. Elképzelhető, ha kitisztítjuk a szűrőjét, akkor rendbejön a probléma?
Csak találgatok, sosem volt még szárítógépem.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Gránit serpenyőt szeretnék vásárolni. Hol és milyet érdemes manapság vásárolni? Van ajánlott márka?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Erről a gáztűzhelyről mi a véleményetek? Egy Karancsot váltana.
Eredetileg indukciósat szerettünk volna, de a hálózat sajnos nem bírná el.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Fogalmam sincs, mennyi lenne, illetve nem tudom, megerne-e, mivel ebbol a hazbol par ev mulva el fogunk koltozni. Az uj hazba mar beepitheto indukciosat fogunk mindenkepp. Ide egyelore ugy vagyunk, ha koltozeskor fel aron el tudjuk adni a tuzhelyet, akkoris jol jartunk vele, mert a jelenlegi Karancs mar vallalhatatlan.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
[ELECTROLUX EKK52970OX] és [AEG CKB56470BX] gáztűzhely között nem tudok dönteni. Igazából a kettő tulajdonságait tekintve szinte megegyezik, inkább tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy megéri-e a felárat az AEG márkanév.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Gránit serpenyőt honnan szoktatok rendelni online? Peterhof serpenyőt szeretnék, de emag-ról 4.000 Ft a szállítás, azt kihagynám.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Elromlott a 30 éves Siemens mosogatógépünk. Szeretnénk helyette egy hasonlóan megbízhatót. Van most valami best buy?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez a mosogatógép milyen vétel ilyen áron?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz F-ECT$ #73223 üzenetére
Közben megnéztem az Electrolux hivatalos webshop-ját. Ott ugyan 212.990 Ft, de adtak egy 10%-os kupont és nem csak a házhozszállítás, de az 5 évre kiterjesztett garancia is benne van az árban. Szerintem ezzel járok a legjobban.
-
Aaron14
őstag
válasz pit stop #73227 üzenetére
Megtaláltam, de azt írja, csak energiatakarékos mosogatógépre lehet felhasználni. Megpróbáltam az általam választottra, de hiába fogadja el a rendszer, nem vonja le a kedvezményt. A D kategóriás akkor nem energiahatékony?
-
Aaron14
őstag
Én most akkor teljesen elvesztem. Jó az Electrolux vagy szar? Inkább Bosch-t érdemes venni? Kollégámnak pl. gorenje van és imádja. Tanácstalan vagyok.
-
Aaron14
őstag
Most két Electrolux mosogatógép között vacillálok:
[ESF5555LOX] vagy [Maxiflex 700]. Fő különbség a felső evőeszköz tartó tálca, ami a Maxiflex 700-ban megvan, míg az azt megelőzőben nincs. 15.000 Ft a különbség.
Mindkettő 5 év garival (motorra 10) jön.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Porszívót szeretnénk vásárolni. Van egy Miele C1 a családban, azzal meg vagyunk elégedve, de ha van most jobb vétel más márkánál 70.000 Ft magasságában, akkor lehet vennénk Miele-n kívül mást is. Mit tudtok ajánlani?
Kb. 60 négyzetméteren használnánk, van két cica a lakásban, szőnyeg is, de többnyire hidegburkolat.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van most valami ajánlott budget fűnyíró?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Tudom, igazából a mostani 22.000 Ft-os gagyi fűnyíró is lenyírja a füvet, csak már elegem van a kábelrengetegből, meg a fos kerekeiből.
Ha jól látom akkumulátor nem jár hozzá, azzal együtt 53.000 Ft. Ezt még emésztem egy kicsit.
-
Aaron14
őstag
Nézegetem ezt a benzines Parkside fűnyírót. Jövőhéttől lesz a Lidl-ben. Mennyire macerás egy benzinesnek a karbantartása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- LEDVANCE Panam asztali lámpa
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest