Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz Nagya21 #86522 üzenetére
Hát szerinem nem egyre gondolunk a mélysége az a szemből nézve hátrafelé lévő hossz.
A szélesség meg a szemből oldalra.
Nekem az kellene ha szemből nézem akkor szélessége (jobbra balra) max 40cmHa ilyen nincs, akkor érdemes venni a kisebb gépeket?
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv.
Tudna valaki olyan mosógépet ajánlani, írni ami tényleg kis helyen elfér?
Amiket találtam a neten felültöltősek, mind 40cm szélesek vagy több. Na az pont nem fér már el. Olyan 38cm lenne az ideális. Csak ilyen kicsi műanyagokat találtam amelyeknek az ára is töredéke a klasszik gépeknek. Gondolom nem véletlen.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv lehet nem ez a legjobb topik de elsőre nem találtam jobbat.
Olyan gondom lenne, hogy időnként azt hallom mint ha a wc tartály dörrene egyet.
Teljesen véletlenszerűen, nem lehúzás után vagy ilyesmi. Ez mitől lehet? Esetleg a tartály szelep nem nyit zár rendesen?
Sose néztem bele szedtem szét. Igazából én nem is szeretnék benne kontárkodni.
Ha számít, elég régi a tartály, nem nyomógombos, még láncos lehúzós.
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv. Lakásba szeretnék "összecsukható" grillezőt, melegszendvicssütőt.
Milyet érdemes venni, és milyen áron lehet már jót kapni? Illetve hány wattosat érdemes?
Mivel klasszikus melegszendvicset szeretnék elsősorban, illetve húsokat sütni(amibe két szendvics, 2 szelet hús is elférne), gondolom olyat érdemes amelyen állítható a hőfok, vagy teljesítmény. Gondolom egy ilyenben sem mindegy hogy szendvicset készítünk vagy sülteket.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv.
Szeretnék venni egy "melegszendvics sütőt" de fogalmam sincs milyet érdemes, sem márkában sem anyagában, elvileg a keremáilapos és nyilván acél anyagú a legjobb (kevés törhető műanyag elemmel)
Az is jó lenne ha már kompakt lenne húsok grillezéséhez sütéséhez. A lehető legalacsonyabb áron.
Nem kell hogy maffint, gofrit és miegymást tudjon, elsősorban melegszendvicsek készítéséhez és húsokhoz. ( bár gondolom igazából ahhoz hogy gofrit lehessen vele nem is tudás kérdése, hanem inkább hogy van e kialakított forma hozzá és állítható hőfok)
Tudna valaki ajánlani ezekkel az elvárásokkal valamilyet? Árat annyira nem is tudnék, de a klasszikus szendvicssütők 4-5ezerét vannak akkor egy kicsit jobb talán egy 10-es keretbe beleférhet.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Még mindig nem jutottam dőlőre milyen porszívót is kéne venni.
Viszonylag "olcsó" kategóriában szeretnék.
Egy nagy szoba van a lakásba 22nm amúgy az egész lakás 36nm
Ami fontos mivel van kutyám, és lesz nagy szőnyeg (shaggy-hosszúszálú) ezekre alkamas porszívót keresnék, valamint a Hepa szűrű elég fontos lenne.
Porzsák vagy porzsák nélküli, nem tudom melyik lenne a jobb, ha jól tudom a porzsákos ha megtellik azt mindig cserélni kell, és persze a porzsákot mindig venni, a zsák nélkülit meg tisztítani kell (nem esne nehezemre)
Milyet lenne érdemes nézni, és milyen márkákban kellene gondolkodni?Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Van olyan aki használ álló akkus porzsívókat ? (vezeték nélküli)
Az új lakásba venék egy új porszívót is, azt tervezném hogy annyira ne terheljem a villamoshálózatot, és mondjuk napközben ha megy a hűtő és betennék egy mosást közbe lenne idő porszívózni akkor azt már ne a hálózatról hanem egy akkus porszívóval tenném meg.
Erre van valakinek valami ajánlása, használ valaki ilyet már rég, eddig csak a kábeles klasszikusat haszáltam eddig a "régi" lakásban.
Valami olcsóbb kategóriás kellene.
Valamint egy keresztkérdés, ezeknek így akkor nincs fogyasztásuk, viszont a töltés ugye a villamoshálózatról menne, és ahogy olvastam elég lassan töltenek, ezeknek a töltése mennyire terheli meg a hálózatot illetve "sokat" lehet spórolni a villanyrezsin egy ilyennel?Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Üdv, kötözés előtt állok és szükségem lenne egy mosógépre, viszont hely szűke miatt csak kis mosógép fér be a fürdőbe. (sajnos klasszikus 40 45centisek már nem) kb olyan 36-37 centi széles fér be maximum.
Szóval ennek fényében keresnék valamilyen mosógépet, van bárkinek erre ajánlása, milyet érdemes, érdemes e ilyet, sokkal rosszabb, másabb mint egy klasszikus mosógép?
Árban ahogy láttam óriási különbségek vannak. Egy átlagos 40cm széles 80ezer egy kicsi amit pl láttam meg 20 ezer. Kétlem hogy a külömbözet az csak a ruhakapaciátás befogadása miatt lenne.Minden jó, ha a vége jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik