Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57792) Piftuka válasza #73959936 (#57791) üzenetére


Piftuka
veterán

Az legalább már viszonylag baráti árnak számít. :K

Úgy látom, hogy mivel manapság nagy divat lett ez az álló porszívó (alapvetően a partvis + kis lapát kiváltására), a gyártók valami horrorisztikus haszonkulccsal dobták piacra a legtöbb ilyen eszközt. Alig van bennük anyag, mégis 2-3-szor drágábbak, mint egy jó minőségű, prémium, hagyományos porszívó.

Az, hogy ~100.000 forint alatt épkézláb, könnyű, akkumulátoros megoldás nincsen, magáért beszél. A "Dyson" csúcsmodellje pedig közel 300.000 forint...

Ezek az eszközök jelenleg nem a pár százezer bruttó havi jövedelemmel rendelkező emberek háztartásába lettek kitalálva.

Én is gondolkodtam, hogy veszek egy ilyent, mert nagyon jól hangzik mindaz, amit írtatok... hogy naponta pár perc alatt "pikk-pakk" végig lehet szivatni a nagyobb felületeket vele, így folyamatosan biztosítva a nagyobb tisztaságot, és hogy a "fő porszívóval" is könnyebb legyen hetente kitakarítani.

Ám, ahogyan itt többen is írjátok, a ~20.000 forint körüli megoldások használhatatlanok, az pedig, hogy egy drága, "alap porszívó" mellé még annyiért, vagy annál többért vásároljon az ember ilyen eszközt... :(

"Aquila non captat muscas."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.