Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Hauptmann
veterán
válasz
tipuka #30390 üzenetére
Szerintem porzsák nélkülit itt senki sem fog ajánlani. Én egy Electrolux ZPFPARKDB-t vettem az MM-ben, kuponnal 32k körül, nem bántam meg. A motorteljesítmény meg nem minden, meg az EU lekorlátozta a motorteljesítményt a fogyasztás miatt, most 900 Watt a maximum, de majd 700 lesz nemsokára. Ez is 700 Watt-os, de a szívóteljesítmény igencsak megfelelő, felemeli a szőnyeget is. Ha lehet hinni a propaganda anyagnak, akkor kb. 200 Wattos pőorszívónak felel meg ez a mostani 700.
-
ribarszki
őstag
válasz
tipuka #30390 üzenetére
Vegyél egy ilyen porzsákos Sencort. Ennyiért nem rossz gép, és kapsz hozzá egy turbókefét, ami ilyen áron nem jár más géphez. Ugyanis a hosszú hajszálakat nem a nagy szívóerő fogja felszedni, hanem a forgó kefe. Gyári porzsákot jó áron kapsz hozzá (200Ft/hó). Vannak persze hiányosságai (50k alatt majd minden gépnek), de ilyen áron ilyen felszereltséggel teljesen rendben van. A szívóereje pedig több mint elegendő.
A zsáknélkülit pedig nagyívben felejtsd is el!
-
Directors
senior tag
válasz
Csabroncka #30396 üzenetére
Köszönöm! Átadom az infót, illetve mondom nekik hogy próbáljanak teszteket keresni.
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
tipuka #30390 üzenetére
Philipsnél van most neked megfelelő lehetőség
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre.
Tesóméknak kellene egy mosó-szárítógép kombó. Sajnos nagyon kevés a hely, ezért kell ez a megoldás. Egymásra sem tudják tenni a gépeket.
Mit tudnátok ajánlani , milyen márkát, típus ? A gép Angliába lenne vásárolva és üzembe helyezve.
Mennyiért lehet venni már egy egész korrekt gépet ? 500-600 font körül esetleg ? -
tipuka
addikt
Sziasztok!
Szeretném, ha ajánlanátok porszívót. Lehetőleg porzsák nélkülit szeretnék, minél nagyobb szívó teljesítménnyel, hogy a hosszú hajszálakat összeszedje, ne kelljen szivaccsal még a szőnyeget is átnyalni utána.
Alig látni már 1800-2000W-s porszívókat sajnos árukeresőn
Gari fontos. Ár 20-30k körül lenne jó.
Nem tudom lehet-e ilyet porszívónál, hogy kipróbálja az ember milyen, és, ha nem jön be, elállhat a vásárlástól?
Black friday-ig amúgy ráér, de kariig már nem.
Köszönöm előre is a segítséget.
üdv -
coccolino
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #30385 üzenetére
hm, akkor törlöm az edigitál rendelést
marad az eMag -
-szürke importos termékek (például telefonok amikre edigital rakta rá a magyar nyelvet, ezt könnyen észrevehető )
-barátom 3 hete vett HDD-t, több mint egy évet használva volt
-folyamatosan bontott csomagokat küldenek, amikben használt cuccok vannak
-olcsóbb terméket küldenek (más típusszámút)
-garancia a 3 év helyett 1 év lesz a papíron
-jótállás ügyintézése direkt nehezített, időben elhúzott
-stb.. -
coccolino
aktív tag
Mosogatógépet szeretnék venni, az alábbiakból melyiket ajánlanátok?
-
Hauptmann
veterán
A Tefal Actis GV6350 gőzállomásról van valami tapasztal?
-
ribarszki
őstag
válasz
gyorgy1961 #30375 üzenetére
Ez nem az a tipikus "fórumon megoldást kapok" hiba. Vidd el szerelőhöz.
-
gyorgy1961
csendes tag
Fagor 2lf-458mosógatógép,szivattyuzás után nem indul,csak búg?erre kértem a segitséget.Köszönöm.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gyorgy1961 #30368 üzenetére
Elromlott a szivattyú?
-
Hauptmann
veterán
válasz
Laca19 (a) #30317 üzenetére
Remek, akkor holnap megnézem.
-
pjen
félisten
válasz
gyorgy1961 #30368 üzenetére
Mire gondolsz?
-
gyorgy1961
csendes tag
Kaphatók segitséget valakitöl?
-
blattida
nagyúr
válasz
idegen lény #30362 üzenetére
Én javítanám, ha más baja nincs.
Indukciós, négy zónás főzőlapok nagyjából 70000 forinttól, a tűzhelyek meg bőven 100000 forint fölött indulnak, a lapok keveset fogyasztanak, mert csak az edényt melegítik és gyorsabban elkészülnek rajtuk az ételek, mint akár gázon, akár más elektromos lapon, viszont, csak mágnesezhető (aljú) edénnyel használható, ergo, a tiszta alumínium kiesik. -
gyvince
senior tag
válasz
ANDROID??? #30364 üzenetére
Pontos tipus??
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
gyvince #30361 üzenetére
Szia! Inkább ezt: Bosch SMV46KX05E Mosogatógép 124 191 Ft
13 terítékes, VarioDrawer fiók, SuperSilencer: Zajszint (csendes programon): 42dB -
idegen lény
addikt
válasz
blattida #30358 üzenetére
Bár a sütőre állítva a kapcsolót, hangos zörgés hallható. Akkor lehet, hogy mégis a kapcsoló romlott el? Már nyolc éves, érdemes ezt még egyáltalán javítani? Lehet, hogy jobb lenne inkább helyette már egy indukciós tűzhely. Azok milyen árban vannak? Nagyon sokat fogyasztanak?
-
gyvince
senior tag
Sziasztok milyen mosogató gépet vegyek amit ki néztem az Bosch SMV45GX02E ???
-
MPowerPH
félisten
Hali!
DeLonghi ECAM650.85.MS, vagy a 75 -ost hasznal itt valaki? Erdemes lehet befektetni egybe? Jelenleg egy 3 eve vasarolt(2 evesen, hasznaltan vettem meg) ECAM6600 -asunk van, es gondolkozok, hogy cserelem, amig mukodik. Masodszor kell most cserelni benne a transmission unitot. Most meg vettem bele egyet, de tobbet nem akarok vele foglalkozni. Sok dolgot kicsereltem benne, meg jo penzert eltudnam passzolni, plusz a shop -ban van £200 off, ha beadod a regi kavefozodet.(fekszik itthon egy, ami nem mukodik)
75 es 85 kozott annyi a kulonbseg, hogy a 85 -os tudja a 19bar -t a 15 -el szemben, ami eleg boss, kerdes szamit e a valo eletben?!
Bar tudtommal ettol csak finomabb lenne a kave, babot lehetne finomabbra daralni.
-
blattida
nagyúr
válasz
idegen lény #30357 üzenetére
A fűtőbetét 5000 ft alatt megvan, a sütő kapcsoló meg majd 10000 ft, újonnan. Ha Te szereled, nincs munkadíj, ha szaki, akkor van.
Szerintem, ne várj az lg próbájával, mert valóban kényelmetlen, de megéri. -
idegen lény
addikt
válasz
blattida #30356 üzenetére
Mennyibe kerülhet a javítása?
Tudom, ezért kérdeztem az ajtót, mert még a három napon belül vagyok. Ahhoz be kéne szerelni, hogy ki lehessen próbálni, de addig nem lehet, amíg a régi mosógép van bent. Azért kellett már megvenni, mert az átalakítást végző munkások fogják majd kivinni a régit, és beszerelni az LG-t, hogy addigra már itt legyen. De még nem tudni, hogy mikor tudnak jönni, az is lehet, hogy csak jövőre.
Ha kell valakinek ingyen egy prímán működő, hatkilós, felültöltős Fagor, az írjon rám! Nagyon picit rozsdásodik már a teteje, de leragasztottam, nem látszik.
-
blattida
nagyúr
válasz
idegen lény #30351 üzenetére
Fűtőszál és kapcsoló hiba is lehet, javítható.
Az alsó fűtőszál nem a sütőtérben található, ezért nem látod.
A mosógéped mindenképp ki kellett volna próbálni, az ajtótól függetlenül is, hiszen három napon belül cserélik, ha gond lenne vele. -
BB9360
aktív tag
válasz
Nekem 10 éves Teka van, nekem is csak felül süt (most hőlégbefúvással használjuk, úgy is jó), de lehet külön kapni az alsó fűtőszálat és ahogyan néztem, én is ki tudom cserélni.
-
Teaway
veterán
válasz
„Ma elromlott az elektromos sütő, csak fölül süt. Mire számítsak, ez javítható vagy érdemesebb inkább újat venni?”
Márka, típus, vásárlás napja?
-
idegen lény
addikt
válasz
blattida #30349 üzenetére
Sajnos még sokáig nem tudom kipróbálni fürdőszoba-átalakítás miatt. Pedig arra gondoltam, hogy elmegyek a MM-ba, mert ott árulják a fehér ajtókeretes verzióját, és megnézem, hogy az is ilyen-e, de akkor lehet, hogy azzal sem lennék előrébb.
Ma elromlott az elektromos sütő, csak fölül süt. Mire számítsak, ez javítható vagy érdemesebb inkább újat venni?
-
blattida
nagyúr
válasz
idegen lény #30335 üzenetére
Az a miele bőven több, mint tíz éves, új korában sem volt csúcsmodell, csak sokat számít a nagy saját tömeg, egy miele üresen majdnem 100.kg tömegű, a többi gép meg maximum 7X kg...meg a szintezés és stabil felállítás is fontos a kilengés megelőzésében.
Ha az lg ajtaja jól zár, azaz nem folyik ki a víz belőle, akkor nem kell vele foglalkozni,a mostani gépeknél előfordul az ilyesmi.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Intel fan11 #30339 üzenetére
A mosogatógép kapszula préselve van, önmagában a PVA könnyen bontható ,csak hát adalékolják mint állat.
A foszfát egyébként eltávolítható a szennyvíztisztítás során, de mára már mind a mosó- és mosogatószer gyártásban kerülik, vagy minimalizálják mennyiségét.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #30330 üzenetére
A 3-5 cm-es mozgás a 100000 Ft-os kategóriában sem megengedett. Ilyet utoljára gyárilag csak a Minimat-család csinált. Nekünk a korabeli Hajdu Bioautomat sem.
De a Mielém sem félmilliós, hanem az akkori (10 éve) legolcsóbb, tehát a belépő volt, 260e Ft. A belépő most is ennyi. -
válasz
Sajnos nem tud különbséget tenni a mosogatószer a különböző szerves anyagok között, mindegyikkel reakcióba lép.
Ezért nem csak környezetszennyezők hanem mérgezőek is.
A pontos mennyiség adagolásával lehetne csökkenteni a környezetterhelésüket.
A környezetkímélő mosogatószer, a fából vaskarika. -
Morris
veterán
válasz
Ha foszfátot tartalmaz, akkor igen!
-
ribarszki
őstag
válasz
idegen lény #30335 üzenetére
-
Intel fan11
őstag
válasz
Csabroncka #30300 üzenetére
Ez igaz a mosogatógép kapszulára is? A Finishre? Mármint, hogy környezet szennyező?
-
zoltan6
addikt
valóban,most találtam egy másik helyen ott meg csak 1 év,sose értettem ezt ha gyári garancia van egy termékre,akkor hogyhogy boltonként eltérő az ideje? 1év,2év,3év.vajon mi alapján dönti el a gyár hogy melyik bolt mennyi garanciát adhat, ahol sok volt a reklamáció az kevesebb garit kap? vagy hogy van ez?
-
idegen lény
addikt
válasz
Teaway #30333 üzenetére
De. Nem értem, hogy jön ide egy csúcskategóriás drága Miele? Annyi pénzért még jó, hogy nincs semmi kilengése. Százezres gépekről beszéltünk, nem félmillásokról.
De akkor már itt is fölteszem a kérdésemet. LG F2J5WN mosógépnél az ajtókeret bal oldala kiáll kicsit. Olyan, mintha nem záródna rendesen, marad egy kis rés, ahol picit be is lehet látni. Vagy ez ilyen?
-
Teaway
veterán
válasz
idegen lény #30330 üzenetére
„A mi gépünk 1 mm-t sem mozdul ki.”
Nem erre kérdeztél rá?
-
Songo
senior tag
válasz
zoltan6 #30329 üzenetére
Hopp ez teljesen egyértelmű
még ha ennyit nem szerettem volna költeni rá akkor is. jó lesz a sogórnőmnek karácsonyra
köszi
Magunknak Ezt a Bosch-t néztem ki.
Vélemény?
-
Teaway
veterán
válasz
idegen lény #30327 üzenetére
Miele W2241 WPS
-
Songo
senior tag
Sziasztok.
Asztali szeletelő gépet milyet tudnátok ajánlani ami a leges leges legolcsóbb még használható verzió?
Néztük a clatronic gépét vajh milyen az?https://www.arukereso.hu/szeletelogep-c4169/?st=szeletel%C5%91g%C3%A9p&orderby=1
köszi
-
Met
nagyúr
válasz
Laca19 (a) #30317 üzenetére
Tényleg hétfőtől lesz akciós.
Annyira logikus hogy a 12-től érvényes újságban van olyan termék ami 16-tól lesz érvényes -
törölt tag
Csaxólok, a penészesedés nem a ruhaszárítás, hanem hőhíd és/vagy kevés szellőztetés miatt van. Ha ezek nincsenek megoldva, a páratartalmat csökkentheted nagyon alacsonyra, penész akkor is lesz, viszont mellette lesz jó szar, száraz levegő, ami éppen a gyerekek miatt nem annyira jó. Napi kettő vagy három, rövid ideig tartó, de alapos (akár ventilátorral segített) kereszthuzat sokat segít.
(#30291) tecsu
Miért lenne durva? A mi (hőlég-befúvásos, grillezős) sütőnk is ilyen, tíz éve használjuk.(#30293) idegen lény
Azért az elég kemény lenne, ha a mozgás lehetősége miatt kellene 3-5 cm. A mi gépünk 1 mm-t sem mozdul ki. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Hauptmann #30314 üzenetére
Hétfőtől lesz a Lidl-ben az említett ventis hősugárzó. Ilyet vettem 2-3 éve, én is fürdőbe használom, teljesen jól működik.
Esetleg október 24-től pedig konvektor is lesz, aminek viszont nincs hangja.
Mindkettő távirányítós amúgy. -
BB9360
aktív tag
válasz
Teaway #30305 üzenetére
Értem, és - bár nem számoltam utána, de ránézésre is úgy tűnik - az öblítő + só egy mosásra jutó árával számolva is ez valszeg a legolcsóbb. Csak annyira megszoktam, hogy nem kell figyelni, mikor mi fogy el (só, öblítő), ha a tabletta fogy, akkor venni kell és kész.
Közben megnéztem, nem Dreft/Jar, hanem Fairy, de mindegy... A lényeg, hogy csak beteszem oszt' jónapot :-). -
válasz
idegen lény #30293 üzenetére
Szia! Koszi a valaszt. Azert kerestem keskeny gepet, mert tapasztalatom szerint könnyebbek, es kevesbe macera felvinni az emeletre. Tetőtéri lakast építünk, még a falak helyei sem fixek, szóval nem tudom pontosan mennyi helye lesz. Nem is most akarom venni a gépet, hanem mondjuk black friday alkalmával
-
Hauptmann
veterán
Fürdőszobába hősugárzót keresek. Nem falra szerelhető kell, hanem hordozható, a helyiség keskeny, de viszonylag hosszú.
Nincs tapasztalatom a témában, első körben ezt néztem ki. De ha van ennél jobb olcsóbban...
Jobban belegondolva, fröccsenő víz elleni védelem sem kell, mert el tudom úgy helyezni, hogy ne érje víz semmiképp.
-
BB9360
aktív tag
válasz
Csabroncka #30300 üzenetére
Szerinted ugyanez igaz a mosogatógép tablettákra is? Azaz, amelyiket nem kell kibontani, az kevésbé jó az alábbi szempontokból?1. Tisztítás
2. Egészség
3. KörnyezetvédelemIlletve, az az Alio Classic tényleg annyira jó? Mi Dreft/Jar All in one-t használunk, kényelmes, mert nem kell bontani, nem kell öblítő és só sem. ~30 Ft/db, szóval az ára is OK...
-
attiati
veterán
Mikor az Aldi Alio mosogatótablettát dícséritek, olyankor melyikről van szó?
100db-os Aldio Alio XXL Classic (ez 1600 ft, 16 ft/db )
70 db-os Aldio Alio (Tandil) All in one (ez 2000 ft, 28 ft/db )
-
pjen
félisten
Így van,a kismegszakító nem kisérletezésre való(bár néha arra is)arra való,hogy megvédja a falban levő vezetéket.Szabályos szerelésnél a 16A kismegszakító és a 2,5mm Réz vezeték tökéletes páros.Bármit ráköthetsz a drót végére,max lecsap a kismegszakító,azért van.Hogy nem lehet teljes terhelésen használni a készüléket,az egy másik dolog.Régen,lehet most is,árultak reteszelt készülékeket,pont ilyen esetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest