Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz idegen lény #29250 üzenetére
Nem,csak éppen lehet hogy az itt levőknek nincs vele tapasztalata.
Miért pont ilyen kell?[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz idegen lény #29250 üzenetére
Nincs vele tapasztalat. Ha a feje motoros hengerkefés, és sok a szőnyeg akkor ok. De csak ha motoros a keféje. De egy állóporszívó kompromisszumos, ezért nem elterjedt nálunk. USA-ban meg rengeteg ilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz idegen lény #29256 üzenetére
Ha neked bejon, megveszed. Nem torodsz az energiacimkekkel.
-
ribarszki
őstag
Hol árulnak ilyet? Nem találom. Tényleg sok szőnyeged van?
-
dh66e
veterán
Mindig a gyártó weboldalán nézd meg az adatokat (weboldalak néha fals infókkal szolgálnak),bár ha neked mindegy ebből a szempontból akkor veheted nyugodtan.
Szerintem találsz fekvő porszívóban is jót ilyen paraméterekkel azzzal a különbséggel hogy magad után húzod és nem cipelsz 7 kilót főleg ha asszony is van a háznál és használná is egy lakás kitakarítása megmozgatja az izmokat meg a csigolyákat..Nem tudom hogy egyáltalán erről van szó,de ahogy látom sehol nem kapható.[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz idegen lény #29261 üzenetére
Azért használják, mert a konyhában is padlószőnyeg van.
-
dh66e
veterán
válasz idegen lény #29263 üzenetére
Épp akartam kérdezni hogy mi a gond a honlappal....de akkor megtaláltad.
A szervíz háttér....na arról sok rossz tapasztalatot lehet olvasni.Nekem is van,érdekes a hozzáállásuk bizonyos dolgokhoz.(sütőben pl. nem garanciális a lámpa csere ami 2 hónapot bírt,jó én megoldom nem akadok fenn ilyenen mert olcsó volt a gép vártam valami hasonló ficsőrt cserébe ,de Manci néni hogy a bánatban cseréli ki....) -
tecsu
addikt
válasz idegen lény #29260 üzenetére
Igen, de ezt meg végig tartani kell, ami ugyancsak nem leányálom. Sajnos egyik sem jó megoldás.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
törölt tag
válasz idegen lény #29298 üzenetére
Nem hinném, hogy ott élnének az értelmesebb magyarok. Honnan veszel ilyen kijelentéseket, talán van statisztikád?
tomtyi Mert gyors és olcsó? Talán ezért csinálják azokat a papírházakat. Mert a modern technológia ott születik, ezt olvastam itt. -
törölt tag
válasz idegen lény #29298 üzenetére
Most nézem, hogy nem úgy általában az álló porszívókról, de még csak nem is a Hooverekről kérdezett. Sebaj!
(#29295) arcitec
„Elvileg sokkal jobban tisztítanak és jobban kímélik a ruhát.”
Érdekes az az első szó ott a mondat elején. Ha valóban így lenne, akkor nem terjedne az „európai” rendszer odaát, ideát viszont terjedne az ottani. De egyik sem igaz, sőt, inkább a fordítottja az: odaát egyre jobban terjed az forgódobos rendszer. És nem csak a víz- és energiatakarékosság miatt.
A hiányos szigetelésű ház itthon akkor is többnyire téglaházat jelent, nem pozdorjaviskókat. Amit írtam, azok viszont pozdorjából épített ház formájú izék.(#29297) DeFranco
Ami fórumokat eddig olvastam, ott egyik sem dicsérte. Olyan tuti nem volt, ahogy arcitec linkelte cikkben állítják, miszerint jobban mosna.(#29307) Pumma
Ők írták, ugye? -
törölt tag
válasz idegen lény #29315 üzenetére
Semmi gond. A hiba csak a megjegyzésed volt, ahogy a magyarokat megítélted a tartózkodási helyük alapján.
-
Zeki
nagyúr
-
mexel
veterán
válasz idegen lény #29342 üzenetére
Köszönöm!
-
nagyúr
válasz idegen lény #29391 üzenetére
Soha nem tudnék növényeket enni, amelyek zsúfolt gazdaságban, embertelen körülmények közt, néhány négyzet-centiméterre zsúfolva, egy helyben, akaratuk ellenére élik le az életüket.
Láttál már aratást? Annyira szívszorító látvány, amikor tömegével pusztulnak el a nővények. Ráadásul erdőket irtanak ki, hogy még több helye legyen a mezőgazdaságnak.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ribarszki
őstag
válasz idegen lény #29393 üzenetére
Szerintem ezt viccnek szánta, nem támadásnak..
-
törölt tag
válasz idegen lény #29378 üzenetére
Indiában éppen ezért ettek jobb kézzel, és törölték a seggüket ballal. Pedig valamilyen törlőeszközt is használtak.
-
tecsu
addikt
válasz idegen lény #29401 üzenetére
Ezzel abszolút egyetértek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz idegen lény #29412 üzenetére
Most is s-bag van benne, így gondolom akkor jó lenne hozzá.
-
törölt tag
válasz idegen lény #29418 üzenetére
Szerintem nem egészen, de majd eldönti.
Mozzarella
Ha 3 napon belüli, és online vétel volt, akkor kérhetnél cserét, másik ugyanolyanra.
Ha 14 napon belüli online vétel, akkor lehet indok nélkül(meg se említsd) elállni tőle.Ha ezekből kifutottál, akkor jelezd a hibát, a deformálódás nem elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz idegen lény #29511 üzenetére
Ok, nincs azzal semmi gond, végül is az is egy vélemény, tehát hasznos írás. De biztos olvasták a többiek a konkrét hsz-t, mert most volt nemrég.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz idegen lény #29511 üzenetére
Igen, azt néztem, hogy nem a legacélosabb a besorolása.
De amit te linkeltél az majd' kétszet annyiba kerül + dolgoztam ilyen kialakítású Hooverel és nekem otthonra ez a forma nagyon nem jó. De azért köszi 😀[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
ribarszki
őstag
válasz idegen lény #29532 üzenetére
1, Belinkeltél neki kb. 50db porszívót, zsákosat, tartályosat vegyesen. Azt sem tudod mire használná, mekkor a lakás, allergiás-e, lehet nincs is szőnyege. Az ég világon semmit nem segítettél neki.
2, A második linked a cikk, pedig egy rakás szemét. Nagy porszívóteszt? Aki ezt firkálta, inkább paradicsomot menjen szedni. Kiragadott 4db porszívót és megnézte mennyi zaccot meg tejport szívott fel? És ezt valaki cikként eladja? Ez nem olvasnivaló, ezt mutogatni kéne, hogy minden hülye klaviatúrát ragadhat és telehányhatja az internetet.
-
törölt tag
válasz idegen lény #29532 üzenetére
Ezt találtam ugyanott: Az EU döntött, drágábbak lesznek a porszívók szeptembertől.
Egy Electrolux ZSPPARKETT már most is 41,9k.Ez már jobb hír: Dőljön hátra! A Bosch porszívókra most 5 évig nincs gondja! 2017.09.01 és 2017.12.31 közötti vásárlásban ezekre:
BGL2UB110, BSG6A210A, BGL2UA220, BSG6A212, BGL3A117, BGL3A230C, BGL3A210, BGL3A230, BGB45330, BGL3HYG, BGL4A500, BGB45332, BGL8ZOO, BGL45500, BSGL3B2108, BSGL3B2208, BGC1UA110 , BGC1UB130, BGC1U112, BGC2U230, BGC3U330, BGS5RCL -
B.Ricsike
őstag
válasz idegen lény #29587 üzenetére
Jó kérdés! Ha igen, annak örülök, mégis csak megbízhatóbbnak hatna. Én úgy tudom, az Indesit gyártja, vagy azt is más cég gyártja már? Ki tudja már ezeknél! Olyan lesz, mint a Zala kerámia, felvásárol mindenkit a szakmában.
Minőségre egyébként milyen a Hotpoint? Sokkal gyengébb lenne mint pl egy Samsung, LG, Gorenje vagy Whirlpool vagy Zanussi?
-
törölt tag
válasz idegen lény #29587 üzenetére
Szerintem nem, mert az Ariston teljesen más utat jár, más dizájn, más műszaki tartalom, stb. Olvastam , hogy korábban talán egy cég volt, és az Ariston a prémium vonalat vitte.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz idegen lény #29590 üzenetére
Sajnos nem online vétel volt. Mindent úgy veszek a 14 napos elállás miatt, de ez akciós volt és csak boltban. ( auchan) és ott ilyet nem lehet online venni sajnos. Ráadásul az a baj hogy mivel kibontották aláírtam a papírt hogy átvettem sérülésmentesen. Persze ez nem látszott azonnal, a szállítók meg nem azok akik sokat várnak. Elsőre nem látszott semmi sajnos.
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #29612 üzenetére
A Boschokra meg öt évet: [link]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
tecsu
addikt
válasz idegen lény #29630 üzenetére
A jobb ultrahangosak 20kHz alatt is rezegtetnek - ezt jóval nagyobb amplitudóval a magasabb frekihez képest -, vagyis az is fröcsköl, bár jobb - ez kétségtelen.
-
törölt tag
Kit érdekel a látvány a fogmosás közben? Nem másnak mosunk fogat. Meg kell tanulni a használatát, és annyi.
-
törölt tag
válasz idegen lény #29634 üzenetére
Lehet fogat mosni vele úgy is, hogy nem fröcskölsz mindent szanaszét. Száj becsuk, amikor kell, illetve a fogkefe kikapcsol, mielőtt a szájból kivesz, de ha ennyire aggódsz a tükörért, neked kézi hajtányos fogkefe való. Az ultrahangos lényege pedig a folyadék rezegtetés, (amint videókon is demonstrálják), és ez úgymond szárazon, csak fogkrémmel nem is nagyon hatásos.
Nem tudom kombinálható-e pl. egy kerek forgófejes, ami oszcilláló, forgó és pulzáló mozgással működik, és egyaránt még ultrahanggal is. -
Teaway
veterán
Melegszendvicsre szoktam kenni, majonéz helyett
Nincs itthon csokid??
-
tecsu
addikt
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #29648 üzenetére
Valaki ezt írta róla: "It still needs a bit time to readjust its temperature and whilst doing so it blinks blue like a police car at a disco." [link]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
törölt tag
válasz idegen lény #29641 üzenetére
-
törölt tag
válasz idegen lény #29656 üzenetére
Kösz, de fb-t inkább ne, itteni tagok véleménye lenne a jobb, de azoké is akkor mérvadó, ha volt előtte hosszabb ideig a másik 2 elektromos technika is. Már nem azért, hogy vennék olyat, mert van már jóféle pörgő-forgó és Sonicare is .
[ Szerkesztve ]
-
tecsu
addikt
válasz idegen lény #29659 üzenetére
Itt-ott. A marketinget azért próbálom kerülni, tényleges "review-kat" és "független" leírásokat keresek.
Egy időben váltani akartam, de az ára miatt maradok a manuálisnál.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
nesa
veterán
válasz idegen lény #29750 üzenetére
Nem tudom mi a gond velük, nekem nem tetszik.
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #29782 üzenetére
Ez mondjuk alkalmas erősebb tisztításra is, viszont például a mosódió már nem.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
nesa
veterán
válasz idegen lény #29779 üzenetére
Számomra nem szimpatikus márka,akinek volt csak addig dicsérte míg meg nem döglött, ami igen hamar volt, ráadásul az egyik hűtőszekrény, amiből nem nehéz olyat gyártani mai 40+ évig megy.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz idegen lény #29785 üzenetére
Ha túladagolod, akkor bele szappanosodik (hasonló trutyi lesz a dobban, mint magában az adagolóban amit rendszeresen kell takarítani)
"in medias res"
-
pjen
félisten
válasz idegen lény #29802 üzenetére
Olyant vegyél ami nem víz takarékos,az előző Fagor kétszer annyi vizet használt öblítéshez,mint a mostani szuper LG.Érezhető a különbség a Fagor javára.
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz idegen lény #29802 üzenetére
Nehéz ezt így pontosan meghatározni, de valahol 90-100e környéke az ahol erre már azért kevésbé lehet felfutni. 7 kg-osak? - viccelsz maradjunk az 5-nél
Szóval nem akarom megint kiverni a biztosítékos sokakban, de maradjunk a mosásban számomra etalon Miele-nél. Oka: innovációjuk és tapasztalatuk messze túlhaladja a többi gyártót a mosógépek terén - függetlenül attól, hogy most mennyire drágán adják a gépeiket!
A jobb oldalra beírt adatok az én 10 éves W142 gépem adatai! A tisztán látás végett, a bal oldalon feltüntetett adatok kg ruhára vonatkoznak, amiket én beírtam a jobb oldalra pedig 5 kg ruhára!
Mi következik ebből:
Összes energia felhasználás: új gép 0,84 kwh (6 kg ruhára), 10 éves gép 0,85 kwh (5 kg ruhára)
Tehát energiafelhasználás szempontjából történt előrelépés és az új gépek energiatakarékosabbak!Összes víz felhasználás: új gép 50 liter (6 kg ruhára), 10 éves gép 45 liter (5 kg ruhára)
Tehát érdemi előrelépés vízfelhasználás terén nem történt, az új gép mosásonként csak 3 liter vízzel fogyasztanak kevesebbet!Mi következik ebből: A mosás hatékonyságához (ide beletartozik a megfelelő öblítés is) nélkülözhetetlen a "nagy" mennyiségű víz.
öblítés: 1 öblítés (öblítő tartályból) rövid centrifugálás, 2 öblítés (tiszta vízzel) végleges hosszú centrifugálás
(utólag kicsit hülyén jön ki, a táblázatban eloszthattam volna 5 tel a gépem adatait bocs érte!)
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
pjen
félisten
válasz idegen lény #29806 üzenetére
Mi leginkább ugyanezért cseréltük le a fagort.A mosó szer tartályt már mosogató gépben is próbáltuk mosni,de hiába.
Csabroncka:Az Lg ugyanúgy 3 csillagos,vizet még többet használ:9500l,150 KWh,55,76db.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
válasz idegen lény #29810 üzenetére
Nem, az enyém wfo600nxw.
Pont három évesen lett csapágyas... -
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #29806 üzenetére
Kevés vízzel mosni és öblíteni normálisan nem lehet, nem véletlenek a sok órás mosóprogramok. A buborékos mosást el kell felejteni, mert a buborékok használhatóságához rengeteg víz kellene, ami egy mosógép dobjában nincs.
Az lg-re már írtam, hogy ő sem mosóbajnok, csak a sokféle dd dobmozgással tud valamennyit kompenzálni a víz kevésségén.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
attiati
veterán
válasz idegen lény #29782 üzenetére
te próbáltad már az általad linkelt ökó mosószert?
emellé kell még tenni mást is?
illatmentes?[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz idegen lény #29816 üzenetére
Azért már lehet vannak jobbak,Pont tegnap láttam Auchan-ban 250K fölött vannak a samu buborékosak.
-
polonic
félisten
válasz idegen lény #29821 üzenetére
Ha már 250 felett nézel mosógépet, akkor a Miele.
-
canniball
nagyúr
válasz idegen lény #29821 üzenetére
Nem tudom milyen pocsék az alkatrészutánpótlás, személyes tapasztalatom szerencsére nincs. Csak itt olvastam hogy az. Ugyanakkor egyik ismerősömnek mikor bedöglött a Samsung hűtője azt is hetekig szerelték, végül három szaki sem tudta megcsinálni...a nyár folyamán nagy móka lehetett folyton kiborítani a megromlott ételeket...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
blattida
nagyúr
válasz idegen lény #29836 üzenetére
Nem a százezres samsung közelíti meg a miele-t mosási hatékonyságban, hanem a háromszázezres. Az olcsó samsungok átlagosan, minden vonatkozásban.
pjen
Az lg majdnem harminc éve csinál dd gépeket, de a terjedés nagyon nem látszik. A whirlpool zen motorja az egyetlen rajtuk kívül, ám az rosszabb, mint a koreaiak megoldása és ők sem alkalmazzák a felső házban (nem véletlenül).
Miért lenne olcsóbb? Semmi nem indokolja, ha meg valóban így lenne, akkor minden mosógép dd lenne.
A gyártók nem hülyék.
Tudod, mi terjed? Az inverteres megoldás.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik