Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
''Amellett nekünk az elöltöltős (fagor) nem viszi ki rendesen az öblítőt a tartályból , ott totboylog benne.''
Az én (ok, 6-7 éves) Whirlpool felültöltősöm sem viszi ki az öblítőt.. mondjuk én ezt nem sajnálom annyira... legalább spórol, legközelebb annyival kevesebbet kell beletölteni.. -
tildy
nagyúr
Ezt nézegettem még :
Samsung RA-20VHSS1
De hol A osztályúnak írják, hol B-nek, 210 kwh/év a fogyasztása. Ja ez italadagolós.
Mondjuk nekünk a legideálisabb egy olyan lenne, hoggy 3 rekesz fagyasztó, 2 rekesz hűtő De olyan meg nincs."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Calogero
addikt
Mienk sem vitte ki, szerelőt hívtunk aki megoldotta problémát.
A mosógép nem volt teljesen vízben. Rátette a víszintmérőt és buborékok nem voltak középen. Állított a mosogép lábán így most már mint vizszintesen és függőlegesen is vízbe van. Most már nem marad benne öblítő. -
raver
aktív tag
Ez sanjon minden "régebbi" no frost hátülütője. A samsungnak már van erre megoldása....
mindenki:
Gorenje: Én is lebeszélnék róla mindenkit. A szervízháttere tényleg nem a legjobb.
Amúgy meg miért nem Zanussi/Elektrolux cuccokat vesztek? Szerintem simán veri a Fagor, Indesit, Gorenje termékeket.#611 brownus: Azért beszélt le a "jurós" srác, mert neki egyáltalán nem érdeke eladni a bekot... Ettől függetlenűl tényleg jól tetted hogy nem vetted meg.
[ Szerkesztve ]
-
raver
aktív tag
No frost: Elsősorban azért találták ki, hogy ne keljen a leolvasztással bajlódni. Egyszerűen fogja, és ajtó csukás után kiszívja a hítőből a párát. Tehát a legtöbb no frost rendszer hátulütője, hogy száraz levegő érintkezik a kajával. A száraz levegő pedíg kiszárítja az ételeket.
A samsung ezért talált ki egy nem tom milyen technológiát. Ugyan úgy no frost-os, viszont itt a páratartalmat is próbálják elfogadható színten tartani.
Kalandornak valószínüleg az utóbbiból, neked pedíg a másik fajtából van.
A frissentartó részben pedíg azért fagynak meg a dolgok, mert ott nagyon kis mértékben érvényesül a no frost.
-
Integra
titán
áruld már el hogy mi az amit a fagyasztóban nem jól becsomagolva kell tartani...
a vodkán és a jégeren kívül...a no frost pedig alapvetően a leolvasztás mentességet jelenti.
amire te gondolsz, hogy speciális keringtetésű zöldségrekesz..
az meg kicsit más és kicsit többe is kerül[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zewa
senior tag
Nem tudom mit csináltok de mi az elsővel még remekül elvagyunk.
Fém külső borítás, műanyag (jó minőségű, stapabíró) fül.
Jah és vmi "SOlac" Márka. Szeritnem nézz körüla boltban és amit az érzékeid sugnak.Mi mulkór néztük a mircrókat, de hát.. érzésre ritka szar minőségűeknek tüntek.(20-25Kig)
Ami tettszett volna az 60 rongy."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Integra
titán
nem fogsz találni olyat amit keresel, mert nincsen.
a műanyag borításosok is teljesen jók, mert simán bírják amíg a belső teflon ép.
utána pedig ha a belső teflon már megkopik, úgyis mehet a kukába.
szóval ne borításra utazz, hanem a belső teflon borításra.
nelin vagy elin vagy nile vagy mi a túros volt, az ment hamar a kukába.
most bosch van ebből is. elég jól bírja még. ha tönkremegy a belseje akkor ez is kuka.
ennyi. tartósat nem fogsz találni, csak kevésbé hamar tönkremenőt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tildy
nagyúr
Na szóval, hogy kicsit normálisabban fejezzem ki magam:
nekünk még sosem sikerült addig eljutnunk, hogy a teflonrésze menne tönkre.
Íme egy kép , hogy hogy megy nálunk tönkre egy ilyen sütő.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mawyx
őstag
Nekem Booman van 2éve, birja még. Én a fehér házt-i gépektől kapok frászt, sárgát kerestem, de nem találtam. Voltam egyszer egy házibuliban, ott láttam, le kellett volna nyúlni Elhatároztam, hogy márkás, nekem tetsző forma kell, de aztán az ár döntött, ez lett mégis, ez vmi párezer ft volt.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Ilyet még nem láttam, mit csináltok ti a sütővel? Nem kell totál összenyomni akármilyen magas szendvics van benne- legalábbis mi nem szoktuk. Csak finoman, a gyengéd női kéz ahogy össze birja egy kézzel húzni, csak annyira legyen lenyomva a teteje a szendvicsre. Így is lezárja a szélét és a mennyei olvadt sajt belül marad a szendvicsben, nyamii
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
MODERÁTOR
Kb. 5éve használok egy Tefalt, de eddig se a teflon bevonat nem kopott le és a műanyag fül se törött el, amit linkeltél elég strapabírónak tűnik.
szerk: persze nem 2db 2cm vastag kenyeret kell benne összecsukni[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Ariadne
őstag
Olcsó noname kínai jószágnál nálunk működik az, hogy lecsukásnál mindig egy konyharuhával nyomom a tetejét (fém és éget ) és így segítek neki, mert a kapocsnál húzva letörik de izibe. Nagyon öreg szegény, de még bírja. Mondjuk az is igaz, hogy eleve csak ilyen vékonyra szeletelt szendvicskenyeret teszünk bele, ami nem valami nagy minőség, de hát csak ez fér bele a sütőbe. Szerintem lehet nem másfél centis kenyérre tervezték őket, hanem erre a töltelékkel max egycentisre...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Integra
titán
hát ha teszkós izét vesztek akkor meg is érdemlitek.
de ha mint mondod, hogy ti nem, akkor meg bénák vagytok, nincsen jobb ötletem
nekem se a gagyi, se a márkás soha nem törött el.ez valszeg olyan dolog, hogy vannak emberek akiken ugyanaz a ruha fele annyi idő alatt elkopik mint másokon. senki se tudja hogyan, miért, de így van.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kazimír
őstag
Talán túl száraz a kenyér, vagy túl kemény a sajt, amit beletesztek..
Nálunk a "múlinex" hibátlanul működik, pedig vastagabb zsömlét is sütöttem már össze vele. Egyszerűen annyi, hogy nem próbálom mindjárt az elején összeerőltetni a teljes összekapcsolódásig a két felet, hanem csak összefogom, és ahogy sül össze a szendó, úgy lapul le folyamatosan (ha nem brikett van benne). Vagy fél perc után nekem mindig sikerül összezárni törésmentesen. Ha úgy látod, hogy még ekkor sem megy össze, akkor a tetejét nyomkodd meg valami ronggyal (az égési sérülések elkerülése végett).Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
-
vagamo
őstag
MI egyszer a műszaki egyetem kolégiumén szereltünk 1 Energomattot csak csapágy és szivattyú kellet cserélni! Hozzáteszem ez az 1 gép mosott az egész koleszra!
Az Zanussik is jól össze vannak rakva, de az Elektroluxok még strapabíróbbak. Wp- és Alap Bosch nem szabad venn, meg divat gépeket sem LG, Samsung, Fagor, Candy és 1- Simenset is ide sorolnék!
Szintén koleszes tapasztalatok, de a Vendéglátó főiskola koleszából származik. Csak a Zann és Elektrolux gépeket nem kellet szerelnünk az önhibájukból. Letört kapcsoló, kiszakítótt üstszájgumi és tömérdektelen melltartó halszálka a szivattyúban !
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
vagamo
őstag
A vízsugarat írányító kis pöcök ela van akadva, bovdenje nem rendesen van beállítva, ha víz sem kerül bele! Ha kicserélődik a vizzel az öblítő akkor ahol az öblítő lefolyik kicsit el van koszolódva! De szerintem az első megoldás a válasz a problémátokra! Nyitott tetőnél forgatni kellene a PRG és megnézni a pöcköt, hogy mindkéz irányba forgolódik rendesen! Persze ez csak akkor lehetséges, ha mechanikus. Szerelőt ki kell hívni, mert a tetejét le kell szedni /nem egyszerű, típusfüggő/ és ott beállítani rendesen!
-
Ariadne
őstag
Tudom, bár külföldi koleszban volt szerencsém ehhez, de igen, rémes. Mosózsetont kellett venni, már amikor épp nyitva volt, ahol kapható, és ha szabad gép volt és nem nyelte be a zsetont, már lehetett is mosni... Ráadásul szárítani sem volt hol, és bár volt szárítógép, de azóta tudom, hogy ez egy baromira felesleges és haszontalan találmány. Meg eleve rosszul viseltem, hogy pár száz emberrel egy mosógépben mosódnak a cuccaim...
Elöltöltősnél volt ilyen gond párom nővérénél, ott mégiscsak valami el volt dugulva, kiszedtük a tartályt valahogy és kimosva jó lett. De hogy csak gyorsmosásnál, hmm, ez érdekes.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
vagamo
őstag
Nehéz eset, a használatit át kéne futni/nom/, lehet, hogy ott a megoldás benne! Viszont ha nincs benne akkor mindenképpen szerelőt kell hívni, ha rendes mosásnál kivisz és rövidnél nem /ha persze kéne neki (nem tudom Használati)/ akkor komolyabb hibája is lehet akár!
-
nyunyu
félisten
Egy időben nem vitte ki az egyes rekeszből a mosóport, rájöttme miért: a kettesbe kell önteni
I jelu rekeszbe az elomosashoz hasznalt port kell rakni, II-be meg a rendes adagot.
(alapertelmezes szerint nem resze a programnak az elomosas, kulon bekapcsolhatod, ha a mosando igenyli.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Társasjáték topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest