Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14030) Real_Necro válasza mzso (#14025) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ciklonos volt anno az electroluxom (progress). 2-3 évig semmi gondja nem volt, majd évente vehettem hozzá a 4-5ezer Ft-os Hepa papírszűrőt, ami a tartály közepén helyezkedett el. Közben a bekapcsoló gombja is tönkre ment meg a flexi csövet is többször javítanom kellett, így megváltam tőle. Lett helyette a Samsung. A tartályban már nem volt papírszűrő, csak a tartály alatt egy szivacs, az alatt meg egy műanyag rácsos szűrő, valamint a kimeneten egy Hepa. Nos ez porosodott mindenhol, majd melegedett a motor, tönkre ment a kábelvisszacsévélő, egyre gyakrabban kellett mosni a szivacsot, valamint a hátsó hepa is beadta az unalmast. Mindezt 2 év után...

Most vettem egy porzsákost, 4 porzsák kb 1 évig kitart. 2500Ft-ért... Cserébe maximális mindig a szívóerő...

Szerintem olyan porszívó nincs amire nem kell költeni. Kérdés mennyit vesződsz közben vele...

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.