Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14022) Real_Necro válasza Apollo17hu (#14017) üzenetére


Real_Necro
veterán

Panellakáshoz most vettem Electrolux Jetmaxx All Floor-t Media Marktban 28k 1 év garival. Persze ez kicsit fölötte van az általad tervezettnek, de adnak hozzá parketta szívó fejet is.

Ja nekem ez előtt Samsung, az előtt meg Electrolux tartályos volt. Többet nem veszek tartályost, sehol nincs a szívó ereje a porzsákoshoz képest. Inkább egy jó S-Bag-est amibe nem egy horror a papír porzsák.

Ruhazsák csak ott jó, ahol ki tudsz menni szabadba mikor kiüríted, aztán kiviszed a porszívót is és az első indítást ott ejted meg, majd folytatod bent a porszívózást. Panelba szerintem egy átok.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.