Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14048) zsiz válasza Acef (#14047) üzenetére


zsiz
őstag

az a baj, hogy az egyetlen "közeli" MediaMarkt is 30km-re van (jó, nem olyan sok az, csak ha potyára megyek..) és a weboldaluk szerint pont egyikből sincs készleten nekik..

az elux jobban néz ki, meg a samsungokról olvastam hogy sötét az ajtajuk és nem lehet rendesen belelátni működés közben. na meg a 28 liter már elég tisztességes :)

a samunak ha jól nézem van egy nagy fül az ajtón, olyat nem szeretnék. jobb ha gombra nyílik. viszont 2 év gari jár mellé, míg a másikra 1 év, ami elég karcsú (már szinte mindenre minimum 2-3 évet adnak. nemrég a monitoromra is rácsodálkoztam, hogy még mindig van rá másfél év :) ). egyszerűbb lenne, ha mondjuk 2-3x ennyi lenne rá a keret, de sajnos az nem megy most.

nagy valószínűséggel látatlanban kell majd választanom valamit.

[ Szerkesztve ]

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.