- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Csak az a baj, hogy "keresztbe" van a kanapé elhelyezve.
Vagyis a szemközti fal van 3,8 méterre, ott pedig már nem nagyon tudom el előrébb húzni a kanapét.
ITT egy vázlat is róla. Persze az arányok nem teljesen fedik a valóságot.
Annyi plusz van, hogy lekerült a már említett padlószőnyeg, ami kb az első puff és a kanapé végéig ér. Valamint a sub közelebb került a falhoz. Jah és a höri már nincs meg.Sajnos ha tetszik ha nem ezt már így kell hallgatnom néznem.
De így talán a 42"-es plazma majd ha meglesz nem lesz olyan messzeIgen tudom, hogy még az is távolabb lesz, mint az ideális nézési távolság, de az kb 3 méter lesz a kanapé és a tv-s állvány között.
Megnézném, hogy nálad, hogy is néz ki a te elhelyezésed. Persze csak ah nem titok és megosztod itt a jó néppel. Biztos mások is tanulnának belőle.
A cikket pedig már régebben elolvastam, sőt a házi-mozi.hu oldalon találhatót is.
Sokat olvasgattam/érdeklődtem/kérdezgettem a témával kapcsoltban, de sajnos jelenleg ennyi a max amit kitudok hozni az otthoni mozizásból. -
Patice
nagyúr
válasz
biacsia #14871 üzenetére
Szét kéne nézni a lejátszó program beállításai között is, hogy az miben, milyen formában küldi ki a hangokat és melyik kimeneten.
Esetleg ha megírod, mit használsz a lejátszáshoz, akkor talán tudok segíteni. (Media Player Classic esetén
.)
A mostani helyzet alapján a "házimozid" csak sztereó jelet kap.
A PC-d alapértelmezett hangeszköze a digitális kimenet? Van HDMi kimenet a gépeden?
-
sipi83
aktív tag
Voltam a debreceni Media Markt-ban.
De érdemlegesen hallgatózni nem nagyon tudtam.
Közben a rendelkezésre álló keret is változott, így 150.000 Ft.-ra maximalizálnám az 5.0-s hangfalszett árát.
Jelenleg így vakon, meghallgatás nélkül, inkább filmnézésra, és kevés tüc-tüc zenehallgatásra a már ajánlott Dynavoice szettje az esélyes.
Ha nincs komoly ellenvetés, akkor megrendelem. Lesz ami lesz. -
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #14887 üzenetére
Az 5 méteres hosszúság egyáltalán nem kevés, nálam ez 5,2 és a hátsó faltól 50 centire van a kanapé háttámlája. Illetve bő 2 éve a könyvespolc elvett ebből huszonhármat. A tévé nézési távolsága így is 3,8 m, ami azt jelenti, hogy 55 coloson sem látom a full HD felbontás részleteit.
Tehát ne félj a kanapé előbbre húzásától, még hangulat, közérzet szempontjából is kellemesebb, mint falra tolva.
A falak csupaszságát ne vitassuk, ami a képen látható, az hangzás szempontjából drámai, de egyébként is kopár hatású. A visszhangot tapsolással ellenőrizheted.
Olvasd el ezt és a második részét is! -
törölt tag
-
spiky03
veterán
válasz
Deadzone41 #14886 üzenetére
Sajnos a kanapét nincs más lehetőség máshová rakni, előrébb nem tudom már húzni mert akkor már a szoba közepén lenne.
Az egész nappalink mérete a következő:
magasság: 2,7 m
szélesség: 3,8 m
hosszúság: 5 m
Vagyis nem egy nagy.
Max ugye annyit tudnék még tenni, hogy egy konzollal fentebb teszem a hátsókat a falra. Csak ugye a jobb oldalon ott van a gázcső így ott is nehézkes lenne, mert teljesen a sarokba nem tudom odatenni.
Azért nem olyan csupaszak a szobában a falak.
Mert a kanapé mellett ott van két szekrény, a szemközti falon van egy nagy kép, a kanapéval szemben pedig van egy polc amin a DVD-k és BD-k vannak.
Valamint van a már említett padlószőnyeg, két puff, virágállvány, valamint az étkező asztal is a nappali részét képezni a könyves szekrények előtt. Jah és van még egy kis szőnyeg is még.
Hát hirtelen ennyi van nálunk.
De még senki sem panaszkodott, hogy visszhangozna a szoba, pár haver már megfordult nálam, akik rendelkeznek rendszerrel otthon is és egyik sem panaszkodott
Jó mi nem a high-end kategóriában mozgunk csak az alap szinteken.De köszi szépen mindenkinek az építő kritikákat.
Majd próbálom puhítani az asszonyt -
Deadzone41
őstag
válasz
spiky03 #14860 üzenetére
habszivacs, vagy kőzetgyapot elemekkel lehetne javítani rajt esetedben. de nem csak az a gond, hogy üres a fal, hanem az is hogy túl közel van a kanapé hozzá. a visszhangosságot elég egyszerű tesztelni, tapsolj egyet és hallgasd milyen gyorsan halkul el a hang. ha lassan, és még csörgés szerűen torz is a visszhang, akkor rossz a helyzet. az erősen alul csillapított szobákban tartózkodni is kényelmetlen, hát még beszélni vagy zenét hallgatni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
KisApám #14874 üzenetére
Nem feltétlen.
Van több fajta megoldás.
Aki pl vetitőt használ a kép kábel megy bele, a hang kábel meg az avr-be.
De avr-ből is mehet a vetítőbe, de a nagy videofil-ek szerint ha direktbe kötöd a bd-t a vetitővel kevésbé romlik a jel,mintha átvezetnéd még plusz egy egységen.Nekem avrbe van kötve a bd,így egyszerűbb számomra.
-
zsikai
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a POLK Subom
Szerintetek mennyi bejáratás kell neki? -
Peak
addikt
Felesleges. De szerintem köss be egy 3000 euros tápkábelt a porszivódba, bizonyára megváltozik a tisztitás minősége is és visszaáll a természet rendje a "bermudaháromszögedben". (szerintem kostolgass mást)
(de azért segitek. a hosszú szálú szőnyegek szálai egy normális jól szívó porszívó fejébe mélyebben akadnak, esetleg kefés végűbe, ezért NÁLAM nehezebben porszívózható tekintettel a SÚRLÓDÁS nevű fizikai jelenségre. de elnézést kérek, valószínűleg nálatok más fizika van érvényben és én kérek elnézést, hogy nem értettem a hozzászólásod.)
-
KisApám
addikt
válasz
Ed Parker #14867 üzenetére
Akkor mi a francért nyomják azokat az új HDMI 1.4a csatlakozójú erősítőket?
Parasztvakítás?
Csak hogy tanuljak én is valamit...
Egy jobb 2 db HDMI csatlakozós BR (hang és video) amúgy is kikerüli az erősítőt video szempontjából.
Minek az erősítőre video HDMI 1.4a csatlakozó?
Keverik a szezont a fazonnal?Zenei, hang erősítőbe minek video jel feldolgozó???
-
spiky03
veterán
Hát nálunk meg ez van.
A parkettát ő sem nagyon szerette, ezért is volt tervbe a szőnyeg, ami most meg is lett. Igaz nem vastag gyapjú, mert azt azért nehéz porszívózni.Csak egy sima padlószőnyeg költözött a parkettára.
De mint írtam is én nem hallottam, hogy visszhangos lenne a hangzás, meg akik ott voltak azok sem mondták, hogy valami baj lenne vele.De lehet, hogy mind süketek vagyunk
Azért ha láttad nem teljesen kopár az a fal, van rajta egy kép meg más színű mint az oldalsó falak.
Nah meg azért nem szeretné ezt a 38 nm-t telezsúfolni mindennel, mert azért így is van már benne pár elem. (virágállvány, puffok) -
biacsia
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Adott egy LG "házimozi" , amire szeretnék hangkártyáról 5.1 es hangot lőni optikai vezetéken. A hangkártya egy X-fi Platinum. azonban nem találok olyan hangkártya /erősítő beállítás kombót, hogy sikerüljön a hátsó hangszórókat is megszólaltatni. Az erősítőnél a Pro L II movie/film beállítás volt fél siker. ugyanis így a FL,C,FR illetve a Subbw. csatornát már érzékeli az erősítő, szépen meg tudom őket hallgatni csatornánként, de ha a RL, RR tesztjelet küldöm ki a kártyáról, akkor a FL , FR hangszóró szólal meg..ami enyhén szólva idegesítő
Előre is Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #14868 üzenetére
Ne haragudj, de meglehetősen furcsa ízlése van az asszonyodnak. Feleségem ugyanúgy utálta a csupasz bükkfa parkettet és a falakat, mint én. Egyformán örültünk a hatalmas (2,5x3,5m), vastag gyapjúszőnyegnek, amikor bő fél évvel a beköltözés után sikerült megvenni, aztán tapsikolt örömében amikor elkészült a plafonig érő, U alakú könyvespolc. Kopár padló és falak között nem tudnám jól érezni magam, azt barátságtalan, rideg, végeredményben élhetetlen környezetnek tartom.
-
spiky03
veterán
-
MaTTeS
senior tag
válasz
spiky03 #14860 üzenetére
Nálam mielőtt átforgattam volna a szobát, csupasz festett fal volt mögöttem. Akkor eszméltem rá, hogy milyen durván visszhangzanak a kopár, sík felületek, mikor bemérőmikrofonnal beültem középre és bemérettem vele a rendszer. A centert ugyanolyan hangosan hallottam magam mögül, mint előről, csak késve.
Most már nincs olyan visszhangom. Még kell vegyek egy vastag sötétítő függönyt középre és a mostani két kisebbet elrakom a 2 szélső ablakra. -
spiky03
veterán
Nem teljesen kopár, van ott egy kép.
Mit javasolnál, hogy lehetne javítani rajta?
Igaz asszony nem hiszem, hogy díjazná ha valamit még oda tennék.
Mondjuk most tettünk a kanapé alá és elé egy padlószőnyeget, de nem vettem észre változást a hangzáson.Eddig a csupasz parketta volt csak.
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #14839 üzenetére
A hátsó és a jobboldali fal teljesen kopár, ami a hangzást úgy ahogy van, tönkrevágja. Tehetnél a mostani helyre [Focal Diablo Utopiákat azok sem szólnának jól.
Onnan tudom, hogy egy időben a nappalim hátsó fala szintén hasonlóan üres volt, oldalt azért 160 centis magas könyvespolcok csillapítottak valamicskét. Sztereó zenére még csak-csak, de házimozira teljesen gáz.(#14858) Ed Parker
Ahogy tetszik mondani!(#14857) KisApám
Egyrészt használtat vegyél, másrészt az 1.4 HDMI teljesen felesleges. A Primare SPA22-nek sincs, mégis az egyik legjobb házimozi erősítő, ami valaha nálam járt. -
KisApám
addikt
válasz
KisApám #14810 üzenetére
Az adott hozzászólásra valakinek van még ötlete?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
malagutif122 #14849 üzenetére
Építkezésre való,ahol nem számít ha ráfröccsen a malter vagy a festék
-
malagutif122
tag
1 db épitett hangfal 25-ös mélyekel szól úgy mint egy ilyen hangfal?
ibiza hangfal -
ginola
addikt
válasz
malagutif122 #14849 üzenetére
Felejtős.
-
malagutif122
tag
erről a hangfalról mi a véleményetek? 30-as mnc mély van benne.
hangfal -
Toobee
veterán
-
Tamoo
nagyúr
válasz
malagutif122 #14840 üzenetére
Ez mitől disco hangfal? Magyarázza már el valaki!
Max valami kis helyen hangosításra lehet jó, de nem zenét hallgatni.
(Ne haragudj ha megsértettelek vele!)
Szerk.: bár ott is van, hogy "PA SPEAKER"
(#14845) kikkoman: Hi-Fi-ről általánosságban
-
kikkoman
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem sztereó erősítős topic (amit sajnos nem találtam itt), így bocs előre a részleges offért.
Annyira megörültem a topic első hozzászólásának, amelyben 50 ezer post esszenciája alapján volt egy „Ajánlott” lista! Na, pont ilyet kerestem hifi sztereó erősítő ügyben, de sajnos nem találtam sehol (+fórumokban sem kaptam választ). Volna esetleg tanácsotok? Kb. 80-100 bruttó körül keresek új, távirányítós sztereó erősítőt (hangfal: Tannoy Mercury F2; zene: jazz, elektronikus). Semmi extra igény, sőt: igazából egy könnyen elérhető, „industry standtard” jómunkásember erősítő kellene. Nem kell az egzotikum, majd ha sok pénzem lesz akkor újragondolom
Vélhetőleg nem lesz lehetőségem meghallgatni, így a szakértelmetekre bízom magam és valószínűleg meghallgatás nélkül megrendelem.Ezer köszönet és hála!
ps.:
Ez miatt gondolkodom sztereóban (anno egy Yamaha RX-V495-öm volt kölcsön):
„Minőségre általában a 2:5 szabály érvényes amely szerint a 80 ezres sztereó erősítő olyan hangminőségben szól, mint a 200 ezres házimozi erősítő.”
+ a fórumban is visszatérő véleményként olvasom ugyanezt -
Toobee
veterán
válasz
malagutif122 #14840 üzenetére
Uram borogass! Pár vesszőt kipakolhattál volna, akkor könnyebb lenne értelmezni, amit akarsz. Szerintem bármi jó lesz hozzá, nem tűnik minőségi darabnak. Gondolom hangoskodni kell. Passzívnak kell erősítés, az aktívban van, annak csak jel kell.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #14825 üzenetére
+1 nálam is 7 db tesz jó szolgálatot, meg vagyok elégedve velük.
-
malagutif122
tag
pioneer 2*100W-os sztereó erősitő elbir egy ilyen hangfalat adok linket róla!
hangfal
A passziv és az aktiv hangfalak miben különböznek egymástól??
ma néztem egy kereskedésben egy használt sony cd lejátszót bene lötyögött egy cd biztos elnyelte nagy hibája lehet egy ilyen lejátszónák ha elnyeli a lemezeket?
A marantz cd lejátszókról mi a véleményetek?
van aki azt mondja hogy a marantz csak jazz zenékhez való adok linket róla.
marantz -
spiky03
veterán
válasz
MaTTeS #14745 üzenetére
Nem tudom érdekel-e valakit, de nekem így néz ki a hátsó rész.
Bal SR
Jobb SR
Összkép
Bocsi a telcsis képekért.
Mint írtam korábban falra fúrni nem akartam, asszony nem hagyta volna.
Lehet, hogy jobb lenne ha kicsit hátrébb lennének, de ennyit tudtam kihozni a szobából.
Nekem a sweet pointban teljesen megfelel a térhangzás. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #14834 üzenetére
ez egy régebbi kábel,viszont a jobb fajtából.
a king cobra pl nekem sem tetszett,pedig az is 60ezer. -
Dorian
félisten
válasz
gorbep #14833 üzenetére
Egy alkalommal próbáltunk 3 kábelt: Pisti-féle (5ezer), Excalibur-féle (15ezer) Valhalla Ákos-féle (40ezer) Ki is jött szépen az ár szerinti rangsor, természetesen a különbség nem akkora, jóval kisebb volt, mint az árkülönbözet.
Pisti IC kb a Hivox szintje, egyben ellentéte. Pisti-féle kissé hars, kicsit sávhatárolt ahogy Pityu mondta. Hivox is sávhatárolt, ugyanakkor nagyon nyugodt, sokak szerint unalmas.
Ki kell próbálni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Ed Parker #14832 üzenetére
okés, nyitott vagyok újra
volt indigo, slate, diamondback tőlük. ugyanolyan energikus, de kusza lett tőle a lánc, függetlenül,h IC v hangfalkábel volt.A Pisti ICnek is van azért hibája bőven. harsithat, tolakodó tud lenni, ugyanakkor sávhatárolt.
a csati meg olyan szoros,h két szer meggondolod, h kihúzod-e.
viszont olcsó. -
gorbep
senior tag
válasz
Ed Parker #14829 üzenetére
Csak vicceltem... Köszönöm a segítséget.
Az a baj, hogy még fut a hangszóró eredetiesítési projectem, a DAC nem tervezett beruházás volt, de nem akartam elszalasztani. Úgyhogy most nem igazán futja még a 20e-es kábelre sem.
Kizárólag meghallgatás után veszek kábelt. (legalább is ez a terv
).... Kivéve a 10e alatti kategóriát. Az ha nem tetszik eladom, nagyot nem bukhatok rajta.
BajnokPityu: Köszönöm, annyiért nem drága. Ezt,meg egy Hivox IC-t is meghallgatnék. Körbekérdezek itt Veszprém körül, hátha valaki tud egy-két napra kölcsön adni....
Esetleg Veszprém környékiek ITT A FÓRUMON?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #14830 üzenetére
erre emlékszem
csak arra nem hogy ez a drót volt az.
akkor sorry,nincs ötletem mi lenne jó.összefutunk elviszem az AQ ruby x3-as drótomat,hogy halljál egyszer egy jót is
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #14830 üzenetére
Az az érdekes, hogy ugyanazt a hangot kapta, hiszen a kétfajta kábel minden szempontból más, felépítésben, anyagban... árban
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
gorbep #14827 üzenetére
az első drót nordost, és nem a horror kategóriából.
mivel árat nem írtál dobtam 3 különbözőt.
az is baj ha drága,de az is ha olcsó?
nem tudok rajtad kiigazodni(#14828) bajnokpityu ez izlés kérdése,nekem van az AQ-tól pár kábelem és annyira nem rosszak,de azt is megértem ha neked nem tetszik.
Az első drót nordost ami sem nem olcsó,sem nem drága. -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #14825 üzenetére
Te vagy a "Pisti"?
Ha mondasz árat, gondolkodom rajta. A héten még megpróbálok kölcsön szerezni valami normálisat. (Nem a DAC árának többszörösét!
) utána visszatérünk rá.
Ed Parker: Köszi, majd ha nyerek a lottón!
de tréfát félretéve tudok egy Audioquest Columbia Audiofil IC (72V DBS)-t 50e-ért, de durva lenne(DAC árának duplája!
) vagy egy jó sztereó erősítőára. Akkor inkább megvenném a HEED Obelisk-et 78e-ér, és hallgatnám egy darabig ruhaszárítóval......
Jó a Sidewinder? 4e-ért meg gyanúsan olcsó. Vagy csak én vagyok paranoiás? Lehet hogy kínai? (Az is baj ha occsó, meg az is ha drága.....
)
-
Ed Parker
nagyúr
-
gorbep
senior tag
Ethosz Audio Mini DAC
Itt árulták a Prohardver-en, egy Suricata-val 24e-ért. A múlt héten a Vaterán lecsúsztam egy DAC3-as Dual Ethosz-ról mert vacilláltam a 70e-es árán (újonnan 135e)
A "Pisti" félét te árulod? AZ AVX-en láttam egy Hivox Szenes IC-t, az megfordult a fejemben... Volt már valakinek olyan?
Most kereshetek Sztereó erősítőt, mert eddig azt mondtam, úgysincs nincs miről hajtani.
Az a kérdés milyet vegyek, ami már érezhetően jobb lenne a 2805 Pure Direct analóg részénél ......
Van egy régi Orion mini toronyhoz való erősítőm, előkapom, hátha meglepődök!
Csak azon még DIN bemenet van, meg DIN hangszóró csatlakozó......
-
gorbep
senior tag
Megjött a DAC-om!
Bár csak 500Ft-os tápkábel és 20-éves 100Ft-os RCA-n (csak ezt találtam itthon
) megy a Denon 2805 tape bemenetére, de ég és föld a különbség! (Pedig a DAC csak 44.1/16 -ot tud, de 96/24 -es forrásnál is ő szól sokkal jobban
)
Ennyire gyenge lenne a belső DAC??? (Pénzt nem tettem volna rá, hogy ekkora lesz a különbség, a 28xx nem a kategória alja, vagy pont azért jobb benne az analóg rész?)
Egy problémám van csak, hogy kb 10dB-el halkabb a tape bemeneten, mint az optikai bemenet.... Valakinek ötlete?
Meg kérem ajánljatok valami IC-t hozzá 5e környékén. Hátha még tovább javul
-
KisApám
addikt
ONKYO TX-NR609 is gondolkodóba ejtett (150 000 ft, használtan láttam 115 000 ft-ért is még garanciálisan).
De talán a Denon valamivel vonzóbb, meg nem tudom mondani miért. -
malagutif122
tag
sziasztok
van egy 2*100w-os pioneer erősitőm
ezt a disco hangfalt meg birna hajtani?
Ibiza disco hangfal -
KisApám
addikt
Sziasztok!
200 000 Ft alatti házimozi erősítőt szeretnék venni HDMI 1.4a-val.
Egy jó alapot akarok hangfalakhoz majd.Miket ajánlotok?
(50-50% zene és film)Köszönöm a segítséget!!!
-
-
törölt tag
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #14803 üzenetére
Nekem egy CL6-os, 8GB-os microSD van, egy átalakítóban. Én a belsőről csak zenét hallgatok, amúgy BD25/50, külsőről, de még a Samsungos tesztvideó is akadás nélkül megy. Ipon aktuális, legolcsóbb külső házaiban vannak a lemezeim. WD Green, és Samsung 103, vagy ilyesmi. Az is egy alap, 5400-as merevlemez.
-
Dorian
félisten
válasz
Pgabor79 #14798 üzenetére
Dune D1-em van, a dupla HDD beépíthetőségen kívül tök ugyanaz mint a Duo, de nem tapasztaltam ilyesmit.
Nálam a következő probléma van: USB-n rádugott WD vinyóról lejátszás közben 1-2 x megakad a film, jellemzően a nagy bitsűrűségek. Beépített vinyóval ilyen gond nincs. Ill a WD-vel sem volt USB-ről a korábbi lejátszómmal. Majd kipróbálok gyorsítótár bővítésnek a belső USB-re egy pendrive-ot, lehet, hogy az e célra használt SD kártya (vagy annak a kiolvasása) nem elég gyors?pedrő:
Ha jól tévedek, nem olyan rossz dobozok azok, hogy belépő mozierősítőt kapjanak. -
pedrő
aktív tag
Sziasztok!
4db Acoustic Research Status S30 + 1db Status SC2-es szetthez tudnátok ajánlani valamit?
(használt is lehet akár)
Esetleg mazsolázzak a "Belépő kategória ajánlott erősítői" közül?
A nappaliba szánnám mindenesnek egyébként.(PS3/WII/FILM/TV/ZENE)
Viszont lehet idővel cserélném a hangsugárzókat komolyabbakra. Esetleg célszerű volna egy kategóriával magasabbat választani ha anyagilag belefér, vagy érdemesebb kivárni azt az alkalmat?
Új és használt,régebbi modellek is érdekelnek.Üdv. :
pedrő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged