Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Patrick addikt Van ilyen nem kevés. Meg lehet csinálni, türelem kell hozzá, szerencse és edzés nyilván. És az, hogy nem költöd minden hazai meccs után a pénzed, na meg jókat kell venni, nem alibi playereket. Most csak magamból indultam ki. Arról nem írok most semmit, hogy hányan DT-znek, vagy, hányan jutottak el úgy oda, hogy esetleg nem tiszta eszközökkel. 2005. januárjában kezdtem, okés voltam III-ban, de még mindig csak V-ben vagyok, ok kiestem. Sérülés, random, szerencse. Sok tényező játszik. De most már okosabb vagyok és látom az alagút végén afényt, tudom mi kell és el is tudmo érni.  2 szezon múlva 5 db fiatal titáni játékosom lesz, nudli fizetéssel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest