Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Ja-ja, most arra koncentrálnak, hogy az elbotult csapatok régi menedzsereinek postaládáját bombázzák ámító levelekkel

Tök pipa voltam hajnalban. Múlt héten gondoltam kihúzom az űber-brutál tripla remek skillű 15 éves 0 napos ifit...
Akkor 00:30 után volt erre csak lehetőség, a pénzügyi frissítés is csúszott.A héten ismét vártam a tripla-remek suhancot...
...02:00 előtt kicsivel untam meg a dolgot és lefeküdtem aludni. Tehát minimum 2 órát késett a frissítés
Más: délelőtt sikerült új edzőt konvertálnom. Jó edző középszerű vezetőivel. Azt hittem nem lesz elég a pénzem a pénzügyi frissítés után. Kb. 130 millával számoltam, de szerencsére "csak" 115 milla volt. Pechemre a héten a kupaellenfelemnek 7.000-es stadionja volt, így onnan sem nagyon jött be lóvé. A jövő hetinek 15.000-es stadionja lesz. Én megyek hozzá...
...és nem tudom sikerül-e legyőznöm. Jó lenne idén 3-4 kört menetelni a kupában. Kéne a gempa. Úgy gondolom kapust majd csak nagyon jót fogok venni, ha a jelenlegi edzett srácokat eladom (de az még arrébb van). Most kéne gyűjtögetni egy tapasztalt védőre és egy csatárra, lehetőleg mindkettőnél magas pontrúgás legyen.Zs
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest