Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz Patrick #9109 üzenetére

Ja-ja, most arra koncentrálnak, hogy az elbotult csapatok régi menedzsereinek postaládáját bombázzák ámító levelekkel :DDD

Tök pipa voltam hajnalban. Múlt héten gondoltam kihúzom az űber-brutál tripla remek skillű 15 éves 0 napos ifit...
    Akkor 00:30 után volt erre csak lehetőség, a pénzügyi frissítés is csúszott.

A héten ismét vártam a tripla-remek suhancot...
    ...02:00 előtt kicsivel untam meg a dolgot és lefeküdtem aludni. Tehát minimum 2 órát késett a frissítés :Y

Más: délelőtt sikerült új edzőt konvertálnom. Jó edző középszerű vezetőivel. Azt hittem nem lesz elég a pénzem a pénzügyi frissítés után. Kb. 130 millával számoltam, de szerencsére "csak" 115 milla volt. Pechemre a héten a kupaellenfelemnek 7.000-es stadionja volt, így onnan sem nagyon jött be lóvé. A jövő hetinek 15.000-es stadionja lesz. Én megyek hozzá...
    ...és nem tudom sikerül-e legyőznöm. Jó lenne idén 3-4 kört menetelni a kupában. Kéne a gempa. Úgy gondolom kapust majd csak nagyon jót fogok venni, ha a jelenlegi edzett srácokat eladom (de az még arrébb van). Most kéne gyűjtögetni egy tapasztalt védőre és egy csatárra, lehetőleg mindkettőnél magas pontrúgás legyen.

Zs

Új hozzászólás Aktív témák