- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
T0rnad0 #20196 üzenetére
Milyen értékeken van az erőnlét/edzés intenzitás?
Az teljesen jó. Ha kp-t edzel, akkor állj át olyan felállásra, ahol ki tudod használni a szélső helyeket is, mivel ott is kapnak a játékosok jszt, igaz, csak 50%-ot.
4-5-1 és CA(ellentámadás). Kevés gólt kapszt, keveset lősz, de ha összeszokik a csapat, akkor az egyik legerősebb felállás lesz!
-
Speedhs
őstag
válasz
T0rnad0 #20192 üzenetére
Nekem 4-5-1 és 3-5-2-ben van tapasztalatom. A sok középpályás felállások a legjobbak szerintem.
Ha gondolod írd le a csapatod nevét vagy azonosítóját.
"5-4-1 ellen mi a jó taktika?Széleken támadás, középen vagy ellentámadás?"
Attól függ, hogy az ellenfelednek milyen erős védelme van és persze szerencse is kell hozzá, hogy eltaláld melyik oldalra fogja tenni az erősebb védelmet. Egyébként 5-4-1 ellen szerintem a labdabirtokláson van a hangsúly, ezért egy erősebb támadással 3-5-2-t simán bevállalnám. Persze, itt még zavarodás lesz eleinte, amíg hozzá nem szokik a csapatod az adott felálláshoz.
Itt illetve a ht súgóban tudsz részletesebben tájékozódni.
-
Speedhs
őstag
válasz
T0rnad0 #20190 üzenetére
Üdv a klubban!
Középpályásnál sokat befolyásol az erőnlét, csapatszellem, forma. A specialitás nagy előny, lehetőleg jól fejelő legyen.
Haa van egy megfelelő jszű játékosod jó erőnlét/jó forma mellett jobb teljesítményt nyújt, mint egy jó jsz-es játékos, csapnivaló erőnléttel/rossz formával.
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot és lenne pár kérdésem:
Az értékelés előrejelzést kell elsősorban figyelembe venni egy felállásnál?
Vettem pl jobb játékszervezés képességű játékosokat, mégsem rakja be a gép a gyengébbek helyett("kérek egy javaslatot"), ha meg kicserélem a jobbra, akkor lerontja az középpálya értékelést. A meccsen meg tényleg jobban játszik a "gyengébbik"...Mi számít még ilyenkor jobban? Tapasztalat? TSI?
Milyen másodlagos tulajdonságot kell nézni, ha veszek játékost középpályára? -
DopeBob
addikt
Váááá 3 védőm lett titána, de ha most eladom őket, lehúzhatom a rolót
-
ftc
nagyúr
Média megvolt 5 csillag elsőre + 100 000 moneyal több mint előző
Itt jobbra nem számítottam
A másik meg roszabb volt mint a mostnim :d
-
Speedhs
őstag
2014-02-02 (6/54)
YaGeR-TEaMKølle FC
52 200 eFt 580 Átigazolás jelentése a staffnak
2014-01-28 (6/54)
K.S. RainbowYaGeR-TEaM
5 200 eFt 480 Átigazolás jelentése a staffnak -
Speedhs
őstag
Hóó, http://www79.hattrick.org/World/Players/TopPlayers.aspx itt keressetek középpályást, 18 évest. Második srác az enyém.
Bocsi, dicsekvés off!
-
Patrick
addikt
WC lett a 19 éves kapusom, 400-500 között mozog az ára, még két szint kell.
-
r0by
addikt
Nah, 4-0-ra megyek PIC-elve. Remélem innen már meglesz, és sérülés sem lesz..
-
Patrick
addikt
Ha valakinek kell majd egy titáni kapus, az írjon, még +3 szint, kérésre védekezést edzek +ba neki.
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #20156 üzenetére
VII-ben elvergődök, nem esem ki, nem jutok fel, minden héten +-ban vagyok.
2005 óta tolom, pénz nélkül semmire nem mész, hiába veszegetsz pár jó játékost... akkoriban csak egy rossz titánival NB1-ben voltál, most e mellé a titáni mellékskill sem nagyon elég...Szóval elegem lett és nagyot durrantok, megnyerek mindent és abbahagyom...
-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick #20155 üzenetére
sok víz lefolyik még addig sajnos. Sok sikert hozzá.
Én nem tudnék addig várni. Már 300 fölötti hatstat megy a csapatnak 200 ezres tsivel. Ha megy stabilan a 350 és van a zsebemben 10 milliárd, akkor elindulok felfelé én is. Addig biztosan maradok a VI vagy max V-be, mert leszív anyagilag a magasabb osztály teljesen. Kell stadiont fejleszteni is, addigra talán edző csere.
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #20154 üzenetére
Igen, majd eladom őket. Majd meglátom, jó vagy remek lesz, specialitással. Aztán eladás. Remélhetőleg szépen kaszálok belőle, párszor eljátszom ezt, aztán amikor összegyűlt az 50 milliárd bevásárolok, de brutálisan és meghódítom az NB1-et, a nemzeti kupát, meg a HT masterst.
Mellette is fogok majd edzeni szerintem, még nem tudom mit akkor, de majd kiderül.16 profi játékos kell, ha két milliárdba is kerül/fő, de ez tényleg max és válogatott játékosokról beszélek... akkor is marad bőven lóvém... kb 18 milliárd marad.
-
Speedhs
őstag
Hmm. Kemény lesz majd a bevásárlós része a játéknak.
-
Speedhs
őstag
Huhh, rég volt ilyen edzésem:
Kristóf Kósa
A játékos Játékszervezés képessége jó (7) szintről remek (8) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! József HalgasA játékos Játékszervezés képessége gyenge (4) szintről középszerű (5) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Péter BálintA játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Játékszervezés képessége nagyszerű (9) szintről kiemelkedő (10) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Gergő DeákA játékos Játékszervezés képessége nagyszerű (9) szintről kiemelkedő (10) szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Ármin MészárosA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Játékszervezés képessége nagyszerű (9) szintről kiemelkedő (10) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Zétény PappA játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Játékszervezés képessége remek (8) szintről nagyszerű (9) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! József CzirnerA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Játékszervezés képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintűre változott.
Egyéb
Egy képesség növekedett! Alessio FrancoliniA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Erőnlét képessége csapnivaló (3) szintről gyenge (4) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! László RigóA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Erőnlét képessége megfelelő (6) szintről jó (7) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Milán CsemerA kitartó munka meghozta gyümölcsét, Erőnlét képessége megfelelő (6) szintről jó (7) szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Ármin MészárosA játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Erőnlét képessége megfelelő (6) szintről jó (7) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! Zétény PappA kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Erőnlét képessége megfelelő (6) szintről jó (7) szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett! József CzirnerA játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Erőnlét képessége középszerű (5) szintről megfelelő (6) szintre fejlődött.
-
plus44
veterán
Konrkétan az A csapatom 50%-a lesérült az elmúlt 2 hétben...vicc.
-
Speedhs
őstag
Béla Lakatos (152937407)
15 éves és 95 napos, következő születésnap: 2014-02-04A játékost 129 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2014-05-27.
Béla Lakatos nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Szélsőjáték képességű játékosod.
Találunk helyet számára az akadémián?
Persze, hátha akad ott egy 7-es jsz.
-
Patrick
addikt
Még kell 47 milliárd és indul a buli.
-
Speedhs
őstag
Nagyon jó edzésem volt.
Sok sok forma javult, erőnlétek emelkedtek. 200 ezer Tsi. 163-ról.
-
plus44
veterán
Kupában tovább mentem, de úgy néz ki a bajnokságból, bár még korán van, de szerintem kiesem...
-
DopeBob
addikt
Tervezek egy kis erősítést csatár fronton, de nem tudom milyen játékost kéne keresnem. 5-4-1-et játszok szélső támadással általában, ebbe a rendszerbe kéne beleilleszteni. Jelenleg egy spec nélküli val, természetfeletti gólszerzés és kiemelkedő átadás képességel, többi elhanyagolható. Milyet kéne keresnem? Sajnos a mostani már elég öreg, nem fogom tudni normális szinten tartani az erőnlétét...
-
DopeBob
addikt
Sok sikert mindenkinek mára, nekem sajnos nem indult jól a meccs... gondoltam egy két fiatalt elbír a védelem :/
-
r0by
addikt
Egyébként a poén kedvéért említem, hogy ment a PIC..:-)
-
r0by
addikt
Nincs még vége a meccsnek, de szemet szúrt ez a közvetítésben:
HungiCF könnyedén belőhette volna szellemes közvetett szabadrúgás-kombinációját a gyengébbik csapat ellen a rangadó 81. percében. Három egymást követő passz, és a labda megkerülte a védőket, de addigra a labdát váró játékost már blokkolták, a kapus pedig könnyedén hárította a lövést.Hogy hogy én vagyok a gyengébbik csapat??
-
zsolli
addikt
Ezt azért beteszem ide, mert HT-s "pályafutásom" alatt még sosem volt ilyen:
A szurkolók hangulata: szerelmes versekkel bombáznak (11)
-
ftc
nagyúr
Ebben a szezonban feljutok...
Vennem kell kapust -
3 hátvédetKP-t csakis fiatalokat 18 éves korig
s csatárt - ráérek
Edzés nem tudom talán KP
-
Patrick
addikt
Mennyi felhasználó van a HT-ban most? Mert egy ideje keresgetem és nem találom? Levették? Mert ah igen, akkor nem véletlen... kevesebb lehet, mint 400k...
-
r0by
addikt
15.24
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Dávid Zagyva.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül gyenge szintre is léphet! -
Speedhs
őstag
Holnap kihúzok egy király ifit remélem.
-
zsolli
addikt
Grat srácok. Az én kupaellenfelem is verhető lenne, de hetek óta nagyon durva formaesésen megyek át (szerintem ilyen durva még sosem volt), így bármi előfordulhat. Ráadásul holnap ki fogok kapni, és esélyes, hogy nagyon-nagyon sok góllal, ami a TC-t is taccsra teszi. Sebaj, állítólag jön most a tél, ideje felvenni a zakót
DD
-
DopeBob
addikt
Hát egy elég izzadságszagú 0-1, de a lényeg, hogy továbbmentünk
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #20103 üzenetére
Szerintem megérte, azért, mert ahogy kérdezgettem az u20 scoutot, azt írta, hogy a srácaim a top15-ben vannak és jó lenne a tapasztalat szerzés. Így plussz egy kupa meccset szereztem nekik
Meg azt hittem, hogy nem lesz ilyen izé a játék, hogy egy kétmilliótsis (majdnem kereken
) csapatot ad ezek után... vettem egy tdf-et is, majd elválik a sorsa, igazából csak a kupa miatt jött a csapathoz. Következő meccs után megy is az átadóra, igaz ,csak 1,7 misi a fizuja, viszont ilyen alacsony szintre teljesen fölösleges.
Neked megint egész könnyű dolgod lesz.
Bár jó értékeléseket tud hozni az ellenfeled, szerintem valami nagyon deffenzív taktikát és CA-t vagy játéktördelést fogsz kapni.
-
Speedhs
őstag
Buék, ahogy látom mindenkinek sikerült ma nyerni!
Rég volt már ilyen!
Életem legjobb statja. -
r0by
addikt
BUÉK
A holnapi józanodáshoz pedig sok sikert a kupában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest