- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Billy76
csendes tag
válasz
plus44 #19170 üzenetére
Az árat a piac határozza meg. Hiába van egy sokkal jobb tudású játékosom, de ő a pályája vége felé közeledik, míg a 22-24 éves titáni még ezután lesz érett játékos és fejlődik. A Hattrickban 29-30 éves játékosok már nem igen fejlődnek, inkább veszítenek tudásukból, formájuk ingadozik. Tehát az ár hidd el, hogy jó, mert tegyük fel pótolni lehet belőle saját magát, és még marad pénz másra is...
Viszont ha a játékost neveltem (direkt nem számolom a fizetését), akkor nem volt bekerülési költsége, viszont az ő árából jó játékossal pótolható. Önfenntartó lesz a csapat több poszton, lehet mást is edzeni, vagy a kiedzett fiatalokat el lehet adni, vagy mint esetemben a megkeresendő 1 milla tiszta pénz lesz, mert a saját nevelések helyettesítik az eladottakat. esetemben jön helyettük 2 természetfeletti kpályás (24 és 26 évesek 2700-4200 ft fizetéssel), akiket én neveltem ki. Tehát az öregek árát másra, másik játékosokra tudom használni...
Ráadásul ugyan ilyen módon pótlok egy szélsőt és egy khátvédet is, bár ezeknek a játékosoknak nincs ilyen magas ára, de az utód olcsón jön.
elfoglaltságnak se rossz, pár év alatt kialakult ez. Én a nevelés és a kevés, de jó vásárlások híve vagyok...
szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Netflix
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Motoros topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest