Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Billy76

csendes tag

válasz plus44 #19170 üzenetére

Az árat a piac határozza meg. Hiába van egy sokkal jobb tudású játékosom, de ő a pályája vége felé közeledik, míg a 22-24 éves titáni még ezután lesz érett játékos és fejlődik. A Hattrickban 29-30 éves játékosok már nem igen fejlődnek, inkább veszítenek tudásukból, formájuk ingadozik. Tehát az ár hidd el, hogy jó, mert tegyük fel pótolni lehet belőle saját magát, és még marad pénz másra is...

Viszont ha a játékost neveltem (direkt nem számolom a fizetését), akkor nem volt bekerülési költsége, viszont az ő árából jó játékossal pótolható. Önfenntartó lesz a csapat több poszton, lehet mást is edzeni, vagy a kiedzett fiatalokat el lehet adni, vagy mint esetemben a megkeresendő 1 milla tiszta pénz lesz, mert a saját nevelések helyettesítik az eladottakat. esetemben jön helyettük 2 természetfeletti kpályás (24 és 26 évesek 2700-4200 ft fizetéssel), akiket én neveltem ki. Tehát az öregek árát másra, másik játékosokra tudom használni...

Ráadásul ugyan ilyen módon pótlok egy szélsőt és egy khátvédet is, bár ezeknek a játékosoknak nincs ilyen magas ára, de az utód olcsón jön.

elfoglaltságnak se rossz, pár év alatt kialakult ez. Én a nevelés és a kevés, de jó vásárlások híve vagyok...

szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák