- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #11214 üzenetére
Nem számolgattam végig a dolgokat, de nekem így jött le. Mióta VI-ban játszom, mindig páros számú a helyezésem (eddig 6.,4. és most 2.). Így mindig idegenben kezdek.
Mikor kitaláltam, hogy belavírozom magam a 3. helyre, rájöttem, hogy már nem tudok. 13 pont előnyöm van a 3-kal szemben. Hihetetlen szezont zárok, nem tudom lesz-e még ilyen, de ez most nagyon odaverős volt. És ez még mindig csak a 2. helyre elég
Csináltam egy kis összesítést. Ebben a szezonban, 24 meccs alatt, a fiaim rúgtak 109 gólt, és kaptak 30-at.
2011-11-02 óta a csapat 3-szor kapott ki. A legelső bajnokin (idegenben)a listavezetőtől, a kupában egy II.-od osztályú csapattól, és egy barátságos mérkőzésen.Gondoltam leírom már, mert sanszos, hogy az uccsó két bajnokin elkenik a szám-szélit
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest