Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #184983 üzenetére
Keményebbnek tűnik, mint amit feltételeztem.
Kocogásnál viszont mostanában jöttem rá, hogy szinte semmit se jelent, érzésre mennyire fáradt a lábam. Elmentem úgy, hogy letolom lassan az 5k-t ezzel az érzésre teljesen kimerült lábbal, és megcsináltam belőle végül az év legjobb 7 km-es futását, könnyedén, suhanva. Nekem itt baromira új volt, hogy a fáradtság érzete nem jelent valós elfáradtságot. -
Lajmund
őstag
válasz
aelod #184951 üzenetére
Simán az edzés is drog mert csomo hormon szabadul fel. Én akkor kezdtem el jobban edzeni amikor leszoktam a cigiről és hogy ne öljek meg senkit
persze tulzàs de az első kèt hèt azért durva volt. Azóta is rajta vagyok és egyszerűen kell a mozgàs hogy jól érezzem magam és kiegyensúlyozott legyek. Ehez a rendszeres szex se elég pedig annyit dugok amennyi jól esik. Sok mindent probàltam én is de ésszel semmin nem maradtam rajta talán csak a fű volt rendeszeres éveken àt fiatal koromba de annak elhagyàsa semmivel se jàrt. Gomba kiràly, tanító életforma kimondottan ugy hogy mellette jól èrzed magad feltéve ha nem idióták csinálják rossz környezetben. Meg persze a mennyiség. De ez mindenre igaz. A gomba meg az lsd se alkalmas napi használtara meg nem is kívánod egy darabig ha csinálod. Begombàzva hálával tele együtt lélegezni a természettel tavasszal vagy nyàron jó időben szerintem olyan tapasztalat hogy mindenkinek legalább egyszer àt kell élnie. Amugy még amihez nem kell szer az a motorozàs. Én krosszoztam,enduroztam meg speed motoroztam is. Na az adrenalin függőség is kemény drognak számít. Màr gyáva nyúl vagyok és nem motorozok. Örülök hogy egyben vagyok
Az eddigi életem alapján az a tapasztalatom hogy legjobb tisztán mindent àtélni és fittnek erősnek lenni mentálisan és testileg is. Ezt szeretem legjobban. És ennek az edzés szerves része. Már alig vàrom a januàrt hogy ujra elkezdjek edzeni. Addig szánkésan túlpihenem magam meg sokat eszek. Màr hiztam is ami érződik és làtszik is. Már kéne és hiányzik a terhelés érzem.
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #184948 üzenetére
A mentális "drog" oldaláról értettem. Mondjuk ha már igy beleállsz az hogy egy módszer eljuttat vhova közel se biztos hogy az a legjobb vagy mondjuk több edzéssel nem jutottál volna messzebb...
nem mondtam egyébként hogy nem elég heti 2-3 vannak biztos emberek akik jobban néznek ki mint itt bárki heti egy vagy két edzéssel is..
-
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #184916 üzenetére
Enyhén jobb formával, az egyértelmű.
Én 110 kilóról jövök le, több helyen is látszik a testemen a csúf múlt. De kis szerencsével néhány bőrhámlás után nyárra azért csak összehozok valami elfogadhatót.
Arra leszek majd nagyon kíváncsi, Szerintetek itt a topikban mennyi az annyi nálam testzsírszázalékban.
-
szőröscica
addikt
válasz
aelod #184869 üzenetére
En kicsit bajban vagyok, hogy a karacsony elotti utolso edzesem mi legyen. Dietazok, ezert aerob hangsulyos volt az utobbi masfel honapom, az elmult het pedig igy nezett ki:
-szombat: hat + aerob
-vasarnap: bicepsz + aerob
-hetfo: mell + aerob
-kedd: tricepsz + aerob
-szerda:lab
-pentek: vall + aerobHolnapra lehetne hat, de egy eros vall utan az sosem megy jol, vagy egy altalanos felsotest+kar atmozgato 2-2 gyakorlattal, esetleg csak aerob. Utana szerdaig off.
-
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #184845 üzenetére
A bal oldali formádhoz hasonlót rengetegen hozzák, és bár már az is jobb az átlagnál, a jobb oldali fizikum az, amiből meg alig van. Egyszerűen ez az izomtömeg ilyen alacsony testzsírszázalékkal már elérhetetlen a legtöbb ember számára, vagy ha nem, akkor olyan befektetéseket igényelne (pénz, idő, odafigyelés, lemondások, stb.), amikre nincs kapacitása egy hobbigyúrósnak. Mégis, értékesebb forma számomra ez a jobb oldali, ahogy valszeg a topikban itt kábé mindenkinek. Az anyukáknak viszont tippre a magasabb testzsírszázalék jön be jobban, felénk legalábbis ez a helyzet.
Oppenheimer: Sok tényezős dolog ez a jó genetika, és nem is ismerhetek ezekből mindent, de a képeid alapján szerintem van olyan jó genetikád, mint aelod-nak. Szóval nem ott hibádzik valami.
Ebből a 75 kilós képből megint csak azt látom, hogy nekem 70-nek kéne lennem egy szép formához, viszont nem szeretnék 70 kilós testet.
-
válasz
aelod #184845 üzenetére
Nekem a jobb oldali, de no homo
#184851 Woodslave
Nekem is valahol 75 kg körül kellene lennem hogy nyáron legyen valami kinézet, hát majd meglátjuk mit hoz a 2024 túl optimista nem vagyok, megtanultam a leckét
Ha jól emlékszem, te 45 körül vagy lassan? Nem kezdtél el gondolkodni esetleg valami TRT-szerű dolgon? Tudom, ez mondjuk itthon nem annyira egyszerű, mint az USA-ban. -
Woodslave
félisten
válasz
aelod #184845 üzenetére
akárki akármit mond a "normális" nőknek a bal oldali hiába kínozza magát az ember
Amúgy szép átalakulás. Én is irigylem aki így be tud tömegelni, ahogy benfoldsnál nálam is comb, segg úszógumi a sorrend, én is voltam anno 95kg, ingben is látszott hogy "nagy" vagyok, - nyilván nem mert ahhoz 110kg-nak kell lenni, de ruha nélkül meg nem igazán nézett ki jól.
Nekem is valahol 75 kg körül kellene lennem hogy nyáron legyen valami kinézet, hát majd meglátjuk mit hoz a 2024 túl optimista nem vagyok, megtanultam a leckét
Amúgy ezzel a jobb oldali formával már el lehet lenni, pláne ha 3200 kalórián nem hízol el, mert abból már lehet gazdálkodni. Én 2400-on pont tartom ami van az "elkerülhetetlen" melléevésekkel, pedig nincs túl sok belőle. Emiatt gondolom, hogy ha egyszer sikerülne jobban élesíteni a dolgot könnyebben meg tudnám tartani. Aztán lehet nem.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
aelod #184832 üzenetére
Most jonnek az unnepek es csomo minden felborul, en azt fogom csinalni hogy nem zsufolom bele a 3 edzest a hetbe, hanem 1-2 pihenonap mindig lesz, es szepen jonnek sorban a napok vetesforgoban. E heten osszejott a hetfo - szerda - pentek, ahogy a nagykonyvben meg van irva, de ez mar 1-gyel el van csuszva mult hetrol.
Jovoheten megint elcsuszik 1-et, mert sztem csak 2x fogok eljutni.
-
Rivaul
addikt
-
válasz
aelod #184837 üzenetére
Ha visszamehetnék az időben és csajozási tippet adhatnék a tizenéves önmagamnak, akkor az az lenne, hogy "Nyugi, a csajoknak fogalmuk sincs, hogy mit akarnak. Mondanak ezt-azt, de fingjuk sincs. Meg kell nekik mutatni, hogy mit kell akarjanak, és hpgy az pont Te vagy!"
-
-
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #184820 üzenetére
Alacsonyabb izomtömegűeknél tán nem mindig, vagyis inkább sokszor az ítélő szemén múlik, azon, hogy mennyire hozzáértő. Itt van például a futós topikból jimpo fórumtárs formája. (Ő tette be ezt a képét többször is ott a topikba, ezért nem gond tán, ha onnan linkelem. Meg futóhoz képest szép fizikum is szerintem, simán lehet, hogy ebben a topikban is nem egy ember nézne ki hasonlóan ilyen alacsony testzsírszázalékon.)
De van egy olyan érzésem, hogy sok nőben mélyebb benyomást keltene, ha szimplán több kiló lenne, vagyis még úgy is, ha lenne rajta +3-4 kiló zsír. Mert sok nő csak azt venné észre, hogy majd' egy centivel vastagabb úgy a karja. Legalábbis még a feleségem előtti időkből voltak ilyesféle személyes tapasztalataim is.
Én látnám, hogy az a több az zsír, de random fehérnép meg egyáltalán nem biztos, simán lehet, hogy érzékenyebb lenne a szeme a puszta tömegre. -
Woodslave
félisten
válasz
aelod #184794 üzenetére
nekem ez olyan mint puskázni a dolgozatnál. Lehet az eredmény jobb lesz, de átbaxod magad és az orvost is.
Az lenne az ideális, ha mondjuk olyan orvosa lenne az embernek aki tudja hogy az edzés milyen értékeket befolyásol és ennek megfelelően értékelné a kapott eredményt.
De inkább egyből vesebaj meg mittomén lesz a diagnózis, meg inkább biciklizzen úszon és ne egyél fehérjeport mert impotens leszel.
-
benfolds
őstag
válasz
aelod #184791 üzenetére
igazából kajából sem viszek be nagyon sok fehérjét. mondjuk vérvétel előtt pont két napig nem ettem húst valamiért (nem jellemző egyébként), be is esett normál alá a húgysav szintem. de azt írják, hogy lehet felszívódási probléma is. de csak minimálisan kevesebb a referenciaértéknél, szóval nem hiszem, hogy nagyon foglalkozni kell vele.
az viszont régen rossz lenne, ha egy hétig pihenni kéne vérvétel előtt. ne röhögtessetek már. elméletileg előtte 5-6 órával nem szabad nehéz fizikai munkát végezni. ha előtte 2 nappal edzettél, annak már bőven jónak kell lennie. én pl. vasárnap edzettem, kedden volt a vérvétel. gondolj bele, egészséges lenne, hogy olyan dolgot végzel rendszeresen, ami napokra szétcseszi a vérképedet? másnap vagy két nap múlva, a következő edzésre teljesen okénak kell lenned minden szempontból.
-
-
neophyte79
tag
válasz
aelod #184716 üzenetére
Keressek még neked egyebet, vagy elég ennyi is?
Örömmel konstatálom, hogy az érvelési technikád () változatlan másokkal szemben is, és ahelyett, hogy tényeket vázolsz, csak kihozod a másik felet a béketűrésből. Most jelenleg Flash Gordon fórumtárs.
A probléma ott van, hogyha belemegyünk (mennénk) jobban, akkor lerázod magadról az egészet, pedig lehetne miről beszélgetni, csak a saját tapasztalásod mindenek felett áll és lenézed azt, aki "harcba" száll(na) veled és olyan stílust adsz elő, ami bicskanyitogató. Nem csak nekem, ezek szerint.
Amikor elkezdődne a "beszélgetés", egyből azokkal a szavakkal jössz, mint általában véve. Én szándékosan nem akarok ilyen témákról beszélgetni (nem csak veled), mert 5%-át értenéd annak, amit írok (ami persze baromság).
No offense, peace. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
aelod #184714 üzenetére
Hehh
, azért remélem ha most válaszolok, akkor elengeded, mert csak olaj a tűzre.... minden kérdésedre válaszoltam korábban, ér visszaolvasni: pihenek-e eleget? a különböző szövegkörnyezetbe csomagolt, momentán (3?) aminosavas BCAA kérdésre is, meg még sok egyébre is elég készségesen aminek semmi köze nem volt a témához.
Az érvelésed alapját képező ha ez, meg az fikcióiddal meg semmi dolgom, elég vicces ahogy a feltételes módban próbálsz érvelni, konkrétumok hiányában, erről leszokhatnál már ha ennyire fontosnak ítéled a véleményalkotást.
És ugyan triviális, de külön neked mégis csak idedobok egy linket a valószínűleg több ezerből [link] nem nehéz megtalálni benne a regenerációról szóló sort... -
Flash Gordon
senior tag
válasz
aelod #184691 üzenetére
Bleh, nem akartam belemenni, mert tök szánalom ez a vekengés... de ha már ráfeszültél, mégis milyen tökön szúrt érvelés azt állítani hogy a BCAA felesleges ha eszel elég fehérjét, ilyen erővel a tejsavód is tök felesleges ha megfelelően táplálkotozol, mindkettő végeredménye ua. az aminosav amiből szervezeted a szükségletei szerint fehérjét képez, a metabolizmus állandó, folyatosan bont és épit a szervezet, fizikai terhelés esetén elhalt izomrost szakadásokat vagy akár izmot bont aminosavvá és épít újra, ha megfelelő mennyiségben állandóan rendelkezésre áll akkor ez a folyamat zökkenőmentes, ergo a regenerálást segíti.
-
Flash Gordon
senior tag
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
aelod #184678 üzenetére
Nem gondolom, hogy érdemes ilyesmin rugózni, annál is inkább, mivel a te kánonodba elférő nyakra-főre zabált ízesített trejsavó és a fikázott BCAA a gyomorban ugyanaz az aminosav lesz...tápkieg mindkettő, pénzbe kerül, stb. Az arginin, citrullin a véráramlást javítja, ez közvetve vérnyomáscsökkentő hatású, hol pörget ez? A beta alanin az izom savasodását késlelteti, biztos ez is pörget egyesek szerint...Ellenben az itt néha kemény csávósan javasolt "igyál meg egy kávét inkább" típusú javaslat, ami viszont faszán megemeli a vérnyomást nyilván jó ötlet, mert nem pörget...ki érti ezt?
-
Janaboy
veterán
válasz
aelod #184678 üzenetére
Az a baj, hogy az emberek szó szerint rászoknak a pörgetőkre.
Pedig ugye annak a célja inkább az lenne (szerintem legalább is) hogy néha amikor szar napod vagy nem vagy teljesen kipihent egy kicsit fel tud dobni, de emiatt ne hanyagold el az edzést.
Én egyszer próbáltam eddig, fura érzés volt vagy 20 percig, mintha részeg lennék de mégsem -
Flash Gordon
senior tag
válasz
aelod #184676 üzenetére
Kb. a covid óta kaptam megint rá, de a 20 as és a 30 as éveimben is lejártam pár évig, meg közben teniszeztem, stb., közben jött a cslád, egzisztencia, stb. és nem nagyon hiányzott a dolog, sosem voltam valami elhanyagolt állapotban, stabil 186cm/82-3kg-al elég jól elvoltam.
Aztán a covid miatt meg lerugdostam a legkisebb gyereket hogy mozogjon is valamit ne csak a gép előtt üljön, elkísértem hogy könnyebben szokja, azóta én is nyomom, most 86kg vagyok, és lazán beférek a régebbi nadrágjaimba, a gyakikra célirányosan odafigyelve elmúlt az ülőmunkával járó hátfájásom, úgy hogy ennyi bőven megérte. Szóval ha nagyon kutakodok az emlékeimben fel tudom idézni hogy 0 rákészüléssel, protein meg minden egyébb használat nélkül fiatalabb koromban hogy ment le egy edzés...egészen odáig hogy mondjuk azt is tapasztalom hogy egy sima sebgyógyulás mennyivel (kb.2x annyi idő) tart tovább mostanság mint mondjuk a 30 as éveimben... -
Lajmund
őstag
válasz
aelod #184658 üzenetére
Ne is mond. Múltkor az egyik dugos milfemtől megkaptam hogy már nagyon sovány vagyok. És miért nem gyúrok inkább. Mert azt szeretik a csajok.. Ráadásul persze ő nem edz semmit de már ráférfne szerintem. Egész felnőtt életembe 18-30 közt 100 kg voltam. Most hogy lejottem 85-re 35 évesen nagyon jól érzem magam. Már 3 kilométert simán leuszok ebből 2 km gyors uszás ez lett az uj alap állóképességem egész jó már. Szerintem élőben egész jól is nézek ki mert tömör vagyok kevés zsírral de egyre jobban motoszkál a fejembe a kondi kieg edzésként hogy azért nem lenne rossz kicsit izmosabbnak lenni erre jött ez a beszolás amit nem vettem fel mert pl vannak csajok főleg a fiatalabbak akiknek meg ez jön be jobban a "soványabb" szálkás forma. Az a helyzet ha elkezdek gyúrni akkor annak csak úgy lenne értelme ha folyamatosan azt csinálnám de ha más nem legalább az A héten B meg maradna uszás,köredzés sulymellénnyel és bico kombo. A lakástol 3 percre gyalog 2 kondi van kapásbol egyiket régi judo,thai box edzőtársam csinálja. Amúgy ő is az izmos de fitt vonalon indult el. Egész szépen ki van csattanva a srác amennyire lehet natural. Ami elég csábító hogy én is ilyen legyek. Szóval erősen gondolkozom én is a gyúráson.
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #184628 üzenetére
Mondjuk te ebben tapasztaltabb vagy azért sztem verseny után elég "honeymoon" időszak növekedés szempontjából ezért messzemenő következtetéseket nem hiszem hogy érdemes levonni.
Amúgy a tudomány jelenlegi álláspontja ez kevés szett magas intenzitás értve ez alatt a bukasig vagy -1 rir. Bár van egy 52 szettes quad edzés study - amibe belemagyarázzák hogy megerősítette az elméletet hogy a volumen és izmosodas között fennáll az erős kapcsolat azaz minél több annál jobb egy bizonyos pontig. Van aki szerint persze baromság az egész. Mármint hogy nem is ezt mutatja.
Én tizenöt+ részévek alatt se tudtam rájönni hogy lehetne ezt pontosan érezni bár vannak akiknek megy
-
_drk
addikt
válasz
aelod #184613 üzenetére
A láb az még erősen bemelegítős nekem jelenleg. Nem is tolom túl!
Azt még csajosba tolom, nem leírva őket, mert durva ahogy ők tolják, hanem szélesebb körű átmozgatást csinálok mindenféle géppel ami a terembe van.
Azzal a nappal, hogy mellette vállaztam és tricepsz nem is volt gond.
Mellezés után volt már sok a hát és bicepsz. -
persil
nagyúr
válasz
aelod #184567 üzenetére
Csak a desztillalt, 110%-os, gmo es e-szam mentes, vegan-keto-oreo lilakaposzta feherje, forrasvizzel. Aztan lenyomasz 10 huzodzkodast az egyesen 8.5 ora alatt(koncert utan jobb, mert tobben vannak ----> more gain!). Csak ne felejts el betonkockara is fellepni, 3x5, esti orakban.
Vagy marad a klasszikus, jol bevalt susta-dana-synthol kombo, azzal soha nem lehet melleloni.
Minden mas esetben csoffadt marad az ember. 🤷
Ilyen netes, bizonytalan faszsagokat meg surgosen el kell felejteni, mint az atgondolt etrend, rendszeres terven alapulo edzes es a pihenoidok betartasa.
-
Biqci
aktív tag
válasz
aelod #184543 üzenetére
Nahát, én is voltam, kár, hogy nem futottunk össze...
Nem volt rossz, sőt, de a '19-es berni koncertjük jobb volt. Az intrót soha nem fogom elfelejteni. A legelső sorokban voltunk és a robbanásban azt hittem beszakadt a dobhártyám. Nem véletlenül osztogattak füldugót a belépéskor... -
benfolds
őstag
válasz
aelod #184510 üzenetére
nekem a gát című száma bejön, kár, hogy egy bődületes nagy lopás.
-
Rivaul
addikt
válasz
aelod #184503 üzenetére
Egy ideje lépte nyomon én is bele akadok... Már ez az insta "modell" gyúrás is borzasztó káros szerintem, legalábbis a fiatalabb korosztályra mert totális testképzavart tudnak okozni. A klasszikus gyúrósoknál nem volt ez, azt még tudta majdnem mindenki hogy nem természetes. Legalábbis nagyon sok "Scitec fehérjét" kell hozzá ledönteni
Viszont ez a Sulek még nem hogy a szemét evést, a szteroidokat, de az iszonyatosan sérülés veszélyes edzéseket is futtatja. Van videó ahol egy nulla edzésmúltú, gyíktestű kölyköt tesz majdnem nyomorékká.
-
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #184469 üzenetére
Valóban nem jellemző a tömegnyomor ilyenkor.
Másrészt mikor látom az esti kocogásaim alatt, hogy 2 fokban, esőben is van 3-4 edző ember a kondiparkban, az annak ellenére is meg tud lepni, hogy az ilyesmi nálam is gyakran bevállalt kényelmetlenség, aminek a hangulata néha azért egész jó tud lenni.
perempe: Szép lett az a kondipark. Tanácsokat viszont tőlem biztosan ne várj, nem én vagyok az embered. A topikból talán lesz majd valaki más, akinek jobb az idegrendszere, mint az enyém.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #184461 üzenetére
Már elmondtam, és el fogom még párszor, de azóta is visszasírom a fitness2000-et. Ha járunk majd otthon karácsonykor, lemegyek néhányszor. Ott régen csontfegyelem volt, a személyi edzők nagy része állati jó fej volt mindig is, úgy is, hogy soha életemben nem fizettem be senkihez sem, mégis társalogtak néha, meg ha szarul csináltam valamit anno, szóltak hogy ez így nem jó, így kéne stb. Mondjuk ez utóbbi kb. 15 éve.
De sose volt circle jerk ott a gépeken.
-
Cs1csó
titán
válasz
aelod #184456 üzenetére
Szuperszettet csinálok de mivel egyedül vagyok két helyet foglalni nem gond
De ez már suttyóság amit írtál, anno mikor nagy terembe jártam max az a gépet tekintettem foglaltnak amin törülköző volt leterítve, vagy épp dolgoztak rajta, ha neki neki nincs 6 törülközője akkor mellettem már keresztet vethetett volna a kis edzésének. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
aelod #184441 üzenetére
Dorian féle miben tér el?
Enyémet Menzter csak ihlette, de nem olyan. Nem bírnék 1 izomcsoportra 1 settet tolni, maradt 3-4 gyakorlat / izomcsopi.
Jah, a koncentráció elég fontos, nem könnyű ennyire pusholni magad.
Durva látni hogy a lakótelepi kondiban ahova járok mennyire 0 intenzitással edzenek a plebszek.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
aelod #184434 üzenetére
Ok, én annyiban maradnék, hogy a beltartalom mellett az íz is mérvadó, hiszen szájon át vesszük magunkhoz nem intravénásan, ezért amikor összehasonlításra kerülnek a valamirevaló ilyen összehasonlító oldalakon a termékek [link] , akkor a beltartalom, hatás után nem véletlenül a harmadik szempont az íz.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
aelod #184431 üzenetére
Szerintem meg egy viszonylag jól elkülöníthető termékcsalád kapcsán, mint a proteinek, van létjogosultsága az ízlésnek.
A te példáddal élve: tökfőzeléket hasonlítunk össze egy másik tökfőzelékkel . Pl az egyik tökfőzelék el van sózva, a másikban túl sok a rántás, odakozmált, stb....vagy belga csokis tejsavót hasonlítunk belga csokissal... -
Flash Gordon
senior tag
válasz
aelod #184427 üzenetére
Ha már fogyasztod, bármit is szarozni az ízvilág miatt miért lenne bs.?
Senki sem olvasott még véleményeket, hogy ez meg az a protein ihatatlan fos, mert pl. az elcseszett édesítőszerek aránya, keveréke miatt émelyítő szar?
Tök irreleváns az íz miatt koncentrátum, izolátum arányokkal példálózni, ami az ízesítést nem befolyásoló tényező... -
Woodslave
félisten
válasz
aelod #184427 üzenetére
mindegy nem akarom védeni minek. Azt is elfogadom, ha valakinek nem ízlik xar izt érez akkor nyilván az fogja mondani hogy xar minőség meg xar fehérje. Nekem se ízlik mindegyik ez a mogyoróvaj meg tököset se venném meg
Flash Gordon: dehogy gázolták ennél már öregebb vagyok sajnos
-
Qtya123
őstag
válasz
aelod #184407 üzenetére
Folyékony szappannal mosol kezet?
Ha igen, akkor kezdj el használni hagyományos szappant. Nagy valószínűséggel a téli kisebesedős kéz szárazság enyhülni fog.
Rajtam és sok más emberen segített.HussarF: az érdekes, hogy azt mondta hogy rossz úton jársz. Persze, van egy csomó olyan eset, amikor az ekcéma nem a táplálkozás, hanem más miatt van, de rengeteg ekcémás eset bizonyos ételtől van. De ahogy írod, esetedben pl kenyér nem játszik. Tudok olyat akinek a paradicsomtól volt.
Ez a krémes sztori is elég komoly. Ezerféle krém és csak az egyik talált be. Köcsög egy betegség az tény.
-
Lajmund
őstag
válasz
aelod #184397 üzenetére
Scitec minőségben nem rossz szerintem de kicsit drága az izek a vanailián kívül nem jönnek be. 3 éve ettem utoljára nem tudom jelenleg mik vannak vagy milyenek.
Nutriverzumos ár értékben nem rossz minőségben közepes abból lehetett venni naturt 1-2 éve ettem utoljára nem tudom most mik mennek.
Biotech se izre se a gyomromnak nem tetszett valami nem volt okés kb 2 éve ettem utoljára nem tudom most mik mennek. Izre már nem emlékszem de vagy karamell vagy csokis vagy ennek keveréke passz.
Puregoldost a nutriverzumos és a bioteches közé raknám minőségben igazából nem volt rossz de jó sem. Abból valami mese csokisat ettem ízre nekem bejött. Igazából az izolátumjuk csak 80g fehérje de a fentebb említett nutri és bionál is fel lehet ezt hozni és ez ami nem annyira szimpatikus az árukrét cserébe.
Egy ideje ezt eszem amit már irtam de következő proba az ostrovit lesz meg onnan több mindent fogok rendelni nagyon szimpatikus a készlet meg az árak is.
Myprotein szerintem az alja minden szempontból.
Meg ugye tegnap a builderes ami igaz csak sima koncentrátum volt de a gyomromnak tetszett meg nagyon jól oldodott de az íze meg a 73 g fehérje tartalom nem győzött meg. De volt még pár csak azok most nem jutnak eszembe. Régen meg rengeteget ettem amit focista barátomtól kaptam nem tudom milyen márkának az izolátuma de annyit kaptak amennyit kértek 4-5 kilos vödrösbe. Semmi ize nem volt csak natur izolátum annak nem tudom az adatait akkor még nem foglalkoztam vele csak ingyen volt és ettük.
Azt tegyük hozzá hogy egy adott márkánál is ingadozik a minősége szóval simán lehet hogy nem mindig a legjobb mixet fogtam ki és ez csak az én véleményem 3 kilonál tobbet nem vettem egyiktol se kivéve a jelenleg is fogyasztottbol ez nagyon bejött minden szempontból. De az ostrovitesre nagyon kíváncsi vagyok lehet ez lesz az új sztár nálam így leírásra jónak tűnik meg az árak is korrektek. Ha más miatt nem is de emiatt megérte felhozni a témát. -
neophyte79
tag
válasz
aelod #184358 üzenetére
Akkor a félreértések elkerülése végett (mondjuk nem mintha számítana 🙄), nyáron azért tűntem el, mert értelmetlennek találtam azokat a beszélgetéseket, amik az általános témák itt. Semmi beszólási attitűd nem volt benne, ellenben a réggel. Ott valóban hiszti miatt (és egészségügyi gondok) koccoltam.
Nekem az itt lévő és "tudományos" jellegű beszélgetések már nem érdekesek,az én véleményemre meg senki sem kíváncsi. 🤷
Tartozni egy közösséghez sem akarok/fogok, így okafogyottá válik az ide érdemben történő írás.
-
-
neophyte79
tag
válasz
aelod #184345 üzenetére
Minek is jöttem vissza? 😑 Te jobban tudod, mint én? Tetszik.
Egyáltalán nem "sérültem" be, bebaszna ha egy utolsó utáni, teljesen marginális topic megértésére lennék rászoruló. Volt erre példa sok sok évvel ezelőtt, azóta felnőttem.Én nem itt élem a mindennapjaimat, ellentétben azzal, akinek most válaszoltam. 😏 Trollkodni jövök, ha eddig nem tűnt volna fel Mr topic mestere és mindennek a megmondója.
-
neophyte79
tag
válasz
aelod #184321 üzenetére
Dehogy bontom ki a témát, nincs erre felesleges időm. Vitáztunk épp eleget régen, f@szkalap voltam én is.
Egyetlen ember akivel itt érdemben lehetett diskurzust folytatni az Woodslave volt.
184320Lajmund: sokszor megtapasztaltam ezt, de hát az ember ilyen. 🤷
A %-os rész jogos, de senkinek sem tűnt fel. -
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #184216 üzenetére
Az a baj, hogy egy hsz-ben ezt nem lehet elmagyarázni. Nagyjából annyi, hogy ha egymásra halmozod az élvezeteket, akkor az belecsicskít a produktivitásodba, később rosszabb kedved lesz stb. Felspanolod magad mindenféle finomságokkal, amik "stimulálják az agyad", akkor később nem fogod élvezni azokat a dolgokat (vagy csak kevésbé) amiket amúgy akkor is élveztél, amikor nem csináltad ezt, pl. edzés nem lesz annyira "rewarding" érzés mint előtte. De ott van ez a rövid videóban is (de az egy másik podcastből egy rövid részlet).
Illetve pont az ő egyik podcastjében említette egy kollégája könyvét, most azt olvasom: [link] Érdekes, elég sok mindent megtudhatsz magadról. Azt hiszem ezt a könyvet talán a cukor és annak hatása az agyra epizódban említette, azt is érdemes meghallgatni.
-
benfolds
őstag
válasz
aelod #184202 üzenetére
egyet? nem értem, hogy hogy lehet ezekből csak egyet megenni. ja, mondjuk úgy, hogy csak egyet veszel. de én egy ilyen után a falat kaparom a következő adagért, mint egy heroinfüggő.
én aldis vagy lidlis görög joghurtot szoktam venni, amibe gyümölcsöt teszek. tegnap sütőtököt tettem bele, be is nyomtam vele a teljes 400 g-os doboz joghurtot.
-
S e t h
nagyúr
válasz
aelod #184192 üzenetére
Szerintem sima mezei troll.
Látok benne annyi intro faktort, hogy ne merje ezt csinálni.
Ha utas van akkor azért.
Ha nincs utas, akkor azért, mert a sofőr nyakon vágja.
Valamiért nem megy terembe, ami vagy financiális ok, vagy lelki eredetű.
Úgy csinál mintha hülye lenne és kb. abszolút nem vesz róla tudomást, hogy hányan próbáltak már neki segíteni.
Ha meg csak figyelemre vágyik, akkor sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest