Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#44026) spammer válasza Depression (#44016) üzenetére


spammer
veterán

"Kevés ember van, aki egy kúra után abbahagyja, hisz majd látod, hogy "hű, mennyit fejlődtem" utána meg sima edzés és étrenddel örülsz, ha egyáltalán szinten tudod tartani."

Egyetértek. Én sem akarok papolni, semmi közöm senkinek az életéhez, de szerintem ha valakinek jól sikerül 1 kúra és tényleg faszán fejlődik vele, akkor előfordulhat, hogy elszáll és azt mondja: "nyomok majd még egyet"... Aztán később még egyet... Mert ugye a könnyebb út, az mindig a könnyebb út, minek szenvedjen, ha megy gyorsabban és jobban is :U Persze a pénz mindig lehet akadály, de lehet, hogy akkor a gogsz lesz a prioritás mindenek előtt, és ha lesz pénz, akkor arra fogja fordítani fontosabb dolgok előtt... (persze ehhez megint csak senkinek semmi köze sincs, nem is azért mondom...)

Félre ne értsetek, nem akarok párhuzamot vonni a drogosokkal, csak ez olyan, hogy ha egy "szer" bejön, jó a hatása, akkor akarva-akaratlanul is hajlamosak vagyunk elcsábulni, hogy újra és újra, mert már egyszer jó volt.

Tehát ha pl. felszedsz 5 kiló izmot 2-3 hónap alatt, akkor azt fogod mondani később, hogy állj, ennyi elég volt? Nem akarsz majd még többet? :U :K

Ha pedig valaki brutál módon tolja a cuccost és tényleg nagyon durván fejlődik (pakolja fel a husit), akkor azt muszáj lesz szinten tartani, amihez megint csak nem kevés pénz kell. :U

Természetesen ismét az egyszerű hobbigyúrosokról beszélek, aki versenyző, az más téma....

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.