Hirdetés

Aktív témák

• icecave

nagyúr

válasz macikos #28173 üzenetére

Igen, épp beszélgettünk macikossal (régebb óta ismerjük egymást, csak más téma kapcsán).
    Lézerezték a szemem 2 éve. Az utóbbi 3 hónapban észrevettem, hogy mesterséges fénynél rosszabbul látok, homályos minden, nem durván, de olyan, mikor bemegyek egy aluljáróba, mintha hirtelen 1-2 dioptriát romlana a szemem. Meg természetes fénynél sem olyan jó, mint régebben. Ezt eddig betudtam annak, hogy szemműtét után is romolhat, elvégre grafikusként 14-16 órákat ülök a gép előtt.

Aztán utánaolvastam az aszpartamnak, mert mostanában elkezdett érdekelni, igaz-e amiket írkálnak róla (vagy próbálnak eltusolni).
    Nagyjából azóta ilyen a szemem, mióta aszpartamos fehérjét iszom. Kipróbáltam, pár napig abbahagytam, és minden olyan volt, mint régen. Durva, nem gondoltam volna. Azért elkortyolgatom, amíg van, a natúr myproteinnel keverve, ha megjön, de hogy ezután csak natúr fehérjét, vagy bármit fogok inni, az is biztos.

Szóval annyira nem örömteli, és megtapsolós a dolog, mint ahogy macikor írta, de ez van.

Aktív témák