Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
cerkarobi #44832 üzenetére
Más a doboza, és más az ára az új cuccnak. Jóformán drágább mint amit a webshopok árulnak, ezért meg se néztem. Ettől persze lehet még "bigyotech" is. Amikor leviszik az árát majd kipróbálom.
Mondjuk azért kíváncsi lennék hogy te, mint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatosan igényes egyén, milyen fizikumot hoztál össze az UN állítólagos laboratóriumi professzorainak segítségével. Kicsit ugyanis ez túl van spirázva. A tápkieg is csak kaja. Meg pl. a 100-as biológiai értékű fehérjével rendelkező tej is. Ami nem ment keresztül semmilyen laboratóriumon, csak egy tehénen. A kérdés leegyszerűsítve majdnem csak annyi egy fehérjepor esetében, hogy benne van-e a doboz szélén feltüntetett fehérjemennyiség. Az meg gondolom benne van, mert egy Biotec vagy egy Scitec cégnek pont kevesebb pénze van lefizetni az élelmezésügyi hatóságokat, mint a nagyoknak.
Én annyira szarok rá kábé, hogy amikor a bigyotek elfogy, azután EU-s élelmezési segélycsomagból lenyúlt, forgalomba nem helyezhető sovány tejpor segítségével fogok tömegelni.
Ui: a labort meg majd elhiszem amikor jártam benne, meg kezet fogtam a tudósokkal...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest