Hirdetés

Aktív témák

• marcus.fenix

aktív tag

válasz cerkarobi #44832 üzenetére

Más a doboza, és más az ára az új cuccnak. Jóformán drágább mint amit a webshopok árulnak, ezért meg se néztem. Ettől persze lehet még "bigyotech" is. Amikor leviszik az árát majd kipróbálom.

Mondjuk azért kíváncsi lennék hogy te, mint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatosan igényes egyén, milyen fizikumot hoztál össze az UN állítólagos laboratóriumi professzorainak segítségével. Kicsit ugyanis ez túl van spirázva. A tápkieg is csak kaja. Meg pl. a 100-as biológiai értékű fehérjével rendelkező tej is. Ami nem ment keresztül semmilyen laboratóriumon, csak egy tehénen. A kérdés leegyszerűsítve majdnem csak annyi egy fehérjepor esetében, hogy benne van-e a doboz szélén feltüntetett fehérjemennyiség. Az meg gondolom benne van, mert egy Biotec vagy egy Scitec cégnek pont kevesebb pénze van lefizetni az élelmezésügyi hatóságokat, mint a nagyoknak.

Én annyira szarok rá kábé, hogy amikor a bigyotek elfogy, azután EU-s élelmezési segélycsomagból lenyúlt, forgalomba nem helyezhető sovány tejpor segítségével fogok tömegelni.

Ui: a labort meg majd elhiszem amikor jártam benne, meg kezet fogtam a tudósokkal...

Aktív témák