Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Nem csak neked vannak ilyen problémáid, én egész kecskemétet végigjártam egy rohadt farmerért, de sehol se volt olyan ami a combomra feljött volna. Ha feljött, akkor a dereka olyan volt mint a zsáknak, lehetett volna a mellemnél összekötni Soha nem találnád ki hol vettem farmert: a piacon helyben, bakker Teljesen jó, hosszából kellett egy 5cm-t elvágatni, de derékban még mindig beér, direkt úgy választottam Mondjuk most nőtt a combom, már picit kezd passzos lenni
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #10504 üzenetére
én meg évek óta nem hordok farmert. Mondjuk nem ezért
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #10506 üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
Remélhetőleg egy taggal bővül topikunk, "nostrum" fórumtagnak lesz pár kérdése, segítsetek neki, plz, ahogy szoktunk Nem szétszedni!
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #10508 üzenetére
8 nap múlva kezdek
-
kisninja
őstag
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #10511 üzenetére
privik nekem is jöhetnek
ugyan nem érte hozzá, de legalább a nevét tudom majd annak, amiktől 50-es karotok lesz"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Woodslave
félisten
mért privi? Dobd be a közösbe, nem kell bexarni
-
kisninja
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #10521 üzenetére
Persze, hogy nem akarom. Elég az a topikban, hogy egy lájtos, kezdő kúra indul jövő hét szerdán, a részletek nem igazán publikusak, ha nem gond.
-
kisninja
őstag
válasz Markgx10 #10527 üzenetére
Azért pár embert kért csak privit.. engemet tényleg érdekelt.
Huhh remeg minden izmom jó kis edzés volt, utánna meg kaja. Pár hét hónap mulve rendes konditerembe kell eljárjak.... 10 gyakorlatbol csak 8 at tudtam megcsinálni Hiper hajlitást max itthon de a lábhajlitást nem tom sehol megcsinálni. uhh beindult az emésztésem mard re :
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
nostrum
tag
Sziasztok!
Segítség és tanács kellene...
Van egy étrendem, ahol a sorrend lenne kérdéses...
(Tehát az megvan hogy mit eszek csak szeretném tudni, hogy lenne a legoptimálisabb elfogyasztani...)Tehát az elemek a napi 6 étkezéshez:
2 MRP turmix 50% fehérje és 30% szénhidráttal (sovány tejjel vagy vízzel inkább???)
2 rizses pároltzöldséges csirkemelles vagy halas megoldás
1 zabpehely vagy müzli
1 akármi (általában tojás vagy krupli, esetleg tésztafélék, vagy további gabonapehely, ami jön)A napközben elfogyasztott gyümölcsöket nem számolom bele.
Délután 5 órakor edzek.Ezzel kell gazdálkodnom....
Hogyan osszam el a fenti lehetőségeket (idő és típus szerint), a legoptimálisabb felhasználás érdekében edzés és pihenőnapokon???Plusz, a kreatint mikor?
In space, no one can hear you scream...
-
LOTR
addikt
válasz nostrum #10531 üzenetére
én így enném:
mrp / zab reggel
1 akármi
rizs+csirke
edzés
mrp
rizscsirkede az első mrp-t valamikor edzés előtti napszakban fogyaszthatod, akár felkelés után, akár a zab után, akár az akármi () vagy a rizscsirke után
kreatin felhasználás fontossági sorrendben
1. edzés után
2. felkelés után
3. edzés előtt/lefekvés előtt
mivel nem írtad, hogy hogy szeretnéd használni így csak ennyit tudok ajánlaniOne Ring to rule them all
-
nostrum
tag
Köszönöm!
egy kérdés lenne még:
általában éjfél körül fekszek le, és hétkor kelek
ja, és hogy legyen az időbeosztás?
7:00 zabpehely
10:00 az "akármi"
1:00 rizs+csirke
4:00 MRP (vagy vigyem közelebb az 5 órai edzéshez?)
5:30 (rögtön edzés után) MRP
8:00 (rizs+csirke) ????éjfél körül fekszem le... nem baj hogy így négy óra ott még üres???
-
-
Markgx10
őstag
válasz kisninja #10529 üzenetére
Én értem, nem is akarok megbántani senkit, de csak azért írtam be, hogy nehogy félreértsétek, ha mondjuk 3-4 hét múlva elkezdem beírni, hogy ma is erősödtem, megint erősödtem stb. (legalábbis remélem íg lesz ) A részleteket meg max olyanokkal osztom meg, akiket már évek óta ismerek, tényleg nem szól senki ellen a dolog.
Ma melleztem, szokásos programot letudtam, de tegnap este megfájdult a fogam (szerencsére évek óta nem volt gond veleŰ), így semmi alvás és szörnyű fájdalmak között edzettem, inkább most nem is értékelném
-
LOTR
addikt
-
Boci_83
őstag
Na szasztok!
Csak gondololtam beirom, mert hát kutyát sem érdekli, de Mikulás óta tegnap én is lemásztam a terembe, és éljen az izomláááááááz!!!**********
-
nostrum
tag
Következő kérdésért nem agyonverni ám:
A HST tényleg szar?
Nem akarom az időmet fecsérelni, ha senkinek sem jött be...
A tudományos alapokat hagyjuk, és olyan írjon aki próbálta, vagy közvetlen környezetéből van tapasztalata, vagy ismer olyat aki már hallott róla hogy valaki látta hogy valkinek működött vagy nem de az biztos...
-
nostrum
tag
válasz God Vazzeg #10545 üzenetére
Nincs új a nap alatt...
Ha mondjuk elfogadom a választ, és elkezdem az osztott edzéstervet használni akkor még egy kérdésem van:
Van-e olyan eszement, aki hetente kétszer mozgat meg minden izomcsoportot (ami heti 6 edzést feltételez Hétfőtől Szombatig) és ha igen, akkor hogy bírja, és milyenek az eredményei?
-
nostrum
tag
válasz Vandit. #10546 üzenetére
Igen, ha 17 éves lennék azt tenném.. de már nem vagyok. és szeretnék már révbe érni ezzel az edzés dologgal, nem pedig havonta új edzéstervet készíteni...
Amúgy épp próbálom... 5 hete, ami kevés véleményt alkotni. A közérzetem jó, heti 4X csinálok teljes test edzést növekvő terheléssel. De hogy erősödök-e, azt nem tudom.
Egyszerűen elegem van a vakvágányokból...
Bevált módszert akarok, és olyat ahol az elhízás veszélye kicsi, és lehet legalább 4X edzeni hetente vagy másfél - két órát...Azért kösz a tippet..
-
Vandit.
addikt
válasz nostrum #10549 üzenetére
Akkor járj heti 4x és lőjj be egy jó tervet.
Például:
1 hónapig sok ismétlés(12-16) kisebb súlyokkal,1 hónapig kevesebb ismétlés(8-10) közepes súlyokkal,1 hónapig kevés ismétlés(2-6) nagy súlyokkal,aztán 1 hét pihi és kezded megint.Vagy nem. Mindenkinek más jön be, úgyhogy valamilyen szinten kísérletezned kell.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest