Hirdetés
Aktív témák
-
mark75
senior tag
válasz God Vazzeg #11801 üzenetére
ha már megyek futni,kondizni,akkor még diétázak is?
ez kicsit sok egyszerre -
Bibby
addikt
válasz mark75 #11803 üzenetére
IGEN, akkor még diétázni is kell, sőt, anélkül semmit nem ér az egész, az a lelke a dolognak. A helyes táplálkozás. Ezt jobb ha még most tudatosítod magadban.
A "szereket" sem kellene ennyire leírni, mivel rengeteget segíthetnek a táplálékkiegek, mint pl a fehérjepor, vagy zsírégetők. Sem illegális sem káros anyag nincs bennük (legalábbis nem károsabb mint a vacsorád).Még halkan hozzátenném hogy nem pont a futás a legjobb zsírégető, több izmod megy kárba...
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
hummerdikk
őstag
válasz BÁ Nutrition #11798 üzenetére
Igyekszek majd az lenni!
En is ettol felek h nem fog menni naturalban, de igyekszek mindenbol a legjobbat kihozni!
-
vedini
őstag
válasz Vandit. #11792 üzenetére
az pite,
ha semmit se ennék, és izomból se vesztenék akkor csak 1000km-t kellene sétálnommark75
hallgass a nagyokra, ha óriások vállára állsz akkor...összefoglalva:
a legfontosabb a helyes táplálkozás,
súlyzós eddzés
kardiózz, de esetenként ez ne haladja meg a 60 percet, mert akkor a nemlétező izmodból is veszítessz
eleinte kiegre nem lesz szükséged, utána visszont sokat segíthet, kevesebb macera, praktikusabb, és segít, hogy egészséges legyélde végül is nem létszükséglet, csak tápkieg nélkül nehezebb megoldani a napi fehérje bevitelt, vitamin, ásványi anyagokat, és a nem egyoldalú táplálkozást elérni
workworkwork...
-
nostrum
tag
Na az elmúlt két hétben sikeresen túledzettem magam... előre tudtam hogy ez lesz, de akkor is...
Most tartok egy hét szünetet, és új tervvel új lendülettel látok neki a dolognak.
Két kérdésem lenne:
Hogy egyek amíg nem edzek? Sok fehérje, kevesebb zsír és kevesebb szénhidrát??
Hogy a legjobban megússzam...A másik: ha csak egy alapvető cuccra telik havonta a keretből (a normális kaja mellett persze) akkor az mi legyen? Még több fehérje, vagy esetleg Creatin, netán Glutamin, vagy mi a csöcs?
In space, no one can hear you scream...
-
nostrum
tag
válasz God Vazzeg #11809 üzenetére
Az általad kapott instrukciók alapján csináltam egy pöpec háromnapos edzéstervet, ilyen bontásban:
Hétfő: teljes kar, és vállak
Szerda: hátizmok és láb
Péntek: mellizomzat és hasEgy izomcsoportot 3-4 féle gyakorlattal edzek, gyakorlatonként 6-7 sorozattal, emelkedő súlyokkal és 6-10 közötti ismétlésszámokkal. Ha nyomom mint állat, akkor pont másfél órára jön ki, kipróbáltam ( a most befejezett HST ciklus közötti pihenőnapokon innen a túledzettség...)
A pihenőnapokra 30-60 perc kardiót tervezek...
Remélem, hogy ez beválik...
Ha nem, akkor megkereslek és rommá verlek a 40-es karommal (a félrevezetés miatt)
Ja és utólag is kösz a segítséget...Arra is írhatnál hogy mit toljak multivitaminon kívül a havi 10 ropiból amit erre szánok.
Igazán szeretnék már újra haladni...[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear you scream...
-
dokesz007
aktív tag
válasz God Vazzeg #11799 üzenetére
Huh, nem olvastam mester...linkelnéd?
Az jó,akkor ez egy frankó indítónak jó lesz..../asszony hadakozik, h ne szedjek megint "másik" fajtát/....
Akkor elolvasom a kis naplódat és gyorsban meg is rendelem, amíííg ócsó....
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
God Vazzeg
veterán
válasz nostrum #11810 üzenetére
Én edzéstervet nem adtam, úgyhogy engem ne hibáztass Amúgy lehet h beválik a terv, de mégis azt mondom, nagy izmokat kis izommal egy napra..
Pl:
Hétfő: Hát-váll-has
Szerda: Mell-kar-has
Péntek: Láb-hasHasazni mindig lehet, bírja, lábat meg illik külön napra rakni, majd rájössz egy keményebb guggolás után, miért Ja és a fenti edzéstervet tolom most én is, ezért vagyok ilyen silány, hajrá, legyél te is silány
-
nostrum
tag
válasz God Vazzeg #11813 üzenetére
Vettem!
Egy kicsit átdolgozom akkor...
Hasazni mindíg lehet, csak nem mindíg van kedv...
A vádlid is jól fejlődik a heti egy lábnaptól??In space, no one can hear you scream...
-
bandus
veterán
válasz L|zsidoboz #11818 üzenetére
nincs túl sok poros bcaa termék a piacon, talán ezért. és ez még olcsó is.
mod: a többihez képest olcsó.
ha valaki akar rendelni mostanában nutraplanetről, akkor írjon egy privit plz
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz L|zsidoboz #11820 üzenetére
pénzhiány
viszont ez kurvajónak tűnik, lehet énis benevezek egyre
-
vedini
őstag
válasz God Vazzeg #11814 üzenetére
szóval végigolvastam a topikodat, és nagyon tetszett amikor egyszer-kétszer írtad hogy nagyon lelkes lettél, hasonló lelkesedés rámi is rámférne, mikor lábazok
ezt a plasmajet-et használtad utókurának?
amikor végeztél, nem volt nagy a lelkesedésvesztés, itt arra gondolok, agy gyengült gondolom az agy-izom kapcsolat, kevésbé érezted magad erősnek stb...
workworkwork...
-
dokesz007
aktív tag
válasz God Vazzeg #11814 üzenetére
Nah a tv sztár...
Elolvastam életed ezen időszakát...asszem újrakezdésnek tökéletesen megfelel...majd én is jól megírom, h 30cm-t nőtt a melkasom meg 15cm-t a karom, az obinunim meg mint egy mérges kobra minden nőre rátámadt....csak, h irígykedj...
Örömmel olvastam egyébként, mert nem volt egy faszláma sem, és mindenki drukkolt, h kis GOD-unk nagyobb legyen mint Posseidon /én Zeus helyére pályázom /
Akkor a kajára nagyon odafigyelek, mert zsírt azt kellene vesztenem egy nehány kilócskát...csak olyan enervált vok minden nap...de láttam, h edzési kedvet hoz rendessen...
Kor: 23 év
Magasság: 198cm
Súlyom: 113kg
Testzsír: nem tom, de ha tudnám is hazudnék
Mellkas: 125cm
Derék: 94cm
Combok: 72/72cm
Felkar: 44,5/44cm
Alkarok: 35/35cm
Vádlik: 45/45cm/mondjuk ezen látszik jópár évnyi kosárlabdás múlt, mert a lábam még mindíg elég definiált, a vádlim is szépen fel van nyílva és van rendes tömege/
úgyhogy, most nagyon szőnyeg alól pofázom, de már építem a júliusig tartó visszatérést segítő menedzsmentet ...superdrol+andriol...utánna már erősebb anyagok ismét...
!!!!hogy a p-be lehet, h 80kg-val húzok állig keretben míg fekve kevesebbet tudok nyomni a kiugrott szar vállammal!!!!/egykezes súlyzóval tok csak normálisan fekve nyomni/
[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
szerintem is jónak tünik ez az ICE bár a leírása elég furcsa h ugymondjam "Serving Size: 1 scoops (5g)" "
Amount Per Serving % Daily Value
L-Leucine 3420mg **
L-Isoleucine 1590mg **
L-Valine 1830mg **
L-Glutamine 2770mg **
Vitamin B6 10mg **
jó sok belefér abba az 5 grammba!kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
bandus
veterán
válasz L|zsidoboz #11825 üzenetére
na ezt nem tudtam, nekem is gyanús volt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz L|zsidoboz #11825 üzenetére
Megnéztem más BCAA-kat, ott külön van, tehát mégse egyenlő a kettő összegével.
Akkor viszont lövésem sincs, hogy jön ki az 5 gramm.Hátha jön Vandit, és tudja.
Good to be good, but better to be lucky.
-
bandus
veterán
válasz L|zsidoboz #11827 üzenetére
akkor viszont elírás lehet. a bb.com ezt írja róluk:
L-Leucine (C6H13NO2) is an essential branched-chain amino acid (BCAA) that's broken down in fat structures. The other two essential BCAA's are L-Valine and L-Isoleucine.de még így is nagyon megéri a cucc
-
RexpecT
addikt
Valakinek ment már a hasa a Tribulus Terrestristől (bájotekkes) Négy napi szedés után vagy 3 napig ment a hasam, nemtudom mire fogni, mert ilyen nemigen szokott velem előfordulni.
-
vedini
őstag
válasz L|zsidoboz #11827 üzenetére
pont ezen agyaltunk coyot-tal, hogy ez rohadtul nem 5gr
aztán rákerestem, ez az adag amit ír, 2 mérőkanálban van, azaz 10gr-ban
[link]workworkwork...
-
Vandit.
addikt
5 grammos adagba, hogyan fér bele 10 g-s hatóanyagtartalom?
szerk:Jah látom
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
-
gyenge47
aktív tag
Hi
Nekem lenne egy gyors, egyszerű, és valószínűleg már sokszor megválaszolt kérdésem:
Főleg edzés elején kattog a térdem és a vállam, ez ellen mit lehet tenni, szedni? -
Vandit.
addikt
Szerintem sincs. Belerakom sima vízbe a 20 grammot és ennyi a glutamint meg külön szedem úgyis.
szerk: Igen 25-30 grammot+napi 10-15 gramm glutamint.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz dokesz007 #11823 üzenetére
Nem szarok a méreteid, persze tudom, hogy a magasságodhoz sehogy se néz ki, van egy haverom, 190cm, és a 44-es kar sehogy se mutat rajta Jaja, ott qrva rendes mindenki, mindenki szorított, látod be is szavaztak sztárnak, azóta se szóltak, úgyhogy szerintem ez a gyurma szereplés csak ígéret marad. Talán jobb is mindenkinek
Superdrol mellé nem kell az andriol, a superdrol erősebb, nem ér mellette semmit. Magában használd (sdng), utána levezetés, és ha akarod, akkor 4-5 héttel a levezetés után legyen az andriol. Többet profitálsz így belőle (andriol) szvsz, mert elég drága
Erőben én is fosch vagyok, de jövök fel
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz vedini #11822 üzenetére
Nem gyengült az agy-izom kapcsolat, képzeld, mióta abbahagytam a SDNG-t még nőttem is! A plasmajet nem utókúra, utókúra a retain2+advanced pct volt A plasma bedurrantás fokozó, és iszonyatosan széttép edzésen, nekem nagyon jól jön, imádok bedurranni
Azt hiszem most tavasszal se lesz meg az 50cm, fogamat kezelik most hetekig, megint nem akarok roidhoz nyúlni Lehet inkább elkezdek diétázni óvatosba, és végre ez lesz az 1. nyaram, amikorra nyár elejére normális formám lesz
Őszre meg megint bele a lecsóba
-
dokesz007
aktív tag
válasz gyenge47 #11837 üzenetére
Amennyiben kattogsz, nem feltétlen kell mindjárt porcerősítő...alap, h kipróbálsz valamilyen bemelegítő krémet...nekem a bal vállam szar...egy időben rohadtul katogott és fájt, kencéztem edzés előtt, és szépen hétről hétre terhelhetőbb volt, és a végén már nem is kellett és megszünt a kattogás...
-
dokesz007
aktív tag
válasz God Vazzeg #11842 üzenetére
Én is így gondoltam, nem egyszerrre, csak elszartam a leírás, kicsit beszélni madzsar...
priviben írd meg plz, h mennyibe tudod az andriolt /superdrol erősebb???, nah akkor nem csak dagadt de hülye és tájékozatlan is vok/....
a méreteim, most télleg fosok, de ma ott voltam agyilag bic-tric edzés volt és végre megint tudtam bicben szabályost húzni 100kg-ba egy röpke sorozat erejéig/6 húzást/...
csináltunk ma méréseket meg fotót, superdrol után is lesz egy mérés+fotó, aztán pillanatnyi elmezavar szüli meg majd /meg a doktorbácsi aki támogat ebben/...
azt majd én is jól belinkelem, h lásd, h h áll egy 198cm emberen az 52-54-es kar....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz dokesz007 #11845 üzenetére
en relative erosebbek koze tartozom itt, de nem tom hogy tudsz ezekkel az adatokkal szabalyos ismetlest csinalni 100 kiloval, raadasul hatot
ha megnosz akkor mi varhato????
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
dokesz007
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #11846 üzenetére
úgy hogy nem szabadsúlyos /francia rúd v egyenes+súlyok/, hanem csigás gép+első gyakorlat...
meg a bicepsz az amiben erős vagyok....a többiben sajnos pont ellentétes...
ilyen egyszerű.../bár lehet, h mást értünk szabályos alatt, én a könyököm magamhoz szorítom és nem engedem le alsó holtpontig és állíg emelem, ilyenkor jön előre a könyököm/....
remélem sikerült eloszlatnom ,h nem vagyok zuppermen....
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz dokesz007 #11847 üzenetére
igy mar ertheto
holnap asszem tartok egy probaedzest
most mar nagyjabol helyrejott a konyokem. mult heten mar csak ketszer voltam, a heten meg nem cuccos se megy es nagyjabol dietazom is. igy sikerult leadni a 127bol 6 kilot amibol 4,5 ezen a heten ment le gondolom 4 kilo izom meg fel kilo viz
de jovo hettol elvileg indul a felhozo kura, mert ez a masfel hetes naturalsag mar kikeszit a szervezetem koveteli a jol megerdemelt "tapanyagot"youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
vedini
őstag
válasz God Vazzeg #11843 üzenetére
gratulálok, hogy ilyen jól sikerült a kúra, és az nagyon bíztató, hogy még utána is nősz
az a gondom, hogy a combom bár kicsi, mégis nagyjából meg vagyok elégedve vele, ami iszonyat az a térdem feletti rész, ahol tapadnak az izmok, valami félelmetesen vékony ott a lábam, és rövidgatyában olyan mintha iszonyat piszkafa lábam lenne, főleg hátulról
ez genetika, vagy pedig van gyakorlat amivel fel lehet valahogy hozni, vagy amire gondolni se merek, az az hogy iszonyat nagyra fel kell hozni a combom felső részét, és akkor fejlődik vele együtt az alső rész is
workworkwork...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest