Hirdetés
Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz L|zsidoboz #11301 üzenetére
akkor eltűnnének az izmok.. vagy nem?
-
P00By
nagyúr
válasz L|zsidoboz #11301 üzenetére
El akar érni egy szintet, s ezt tartani.
-
harry
veterán
válasz Woodslave #11306 üzenetére
Hát, olyan szinten én is gondoltam erre, hogy a 'szigorúan' vett testépítést csak ~2 évig csinálom (egy normálisabb alak összehozásáig), aztán inkább az erőre és állóképességre rámenni. De mivel tudom, hogy ez még odébb van, ezért nem nagyon foglalkoztam vele, majd ha oda jutok, úgy is kiderül, addig meg párszor úgy is átgondolom.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Majstor
senior tag
Tiszta szánalom már ami itt folyik!!!
P00by: még szép[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #11299 üzenetére
Miaz senkinek sem fáj még? Milyen gyúrósok vagytok
All Black...
-
P00By
nagyúr
válasz Stalker-2572 #11312 üzenetére
Én például nem is értem a kérdést De ez biztos egyéni problémám
-
nostrum
tag
válasz Froclee #11305 üzenetére
Megállsz a súlyok emelésével, és heti két-három alkalommal 45 percben teljes test edzést csinálsz... ha még erősődsz, akkor csinálj ugyanazzal a súllyal többet, de ne emelj...
Ezzel tartani tudod a szinted majd...
Egyébként sok sikert a célod eléréséhez... én már 3 éve edzek különféle módokon, és korábban is voltak próbálkozásaim, de sokmindent mondhatok magamról, csak azt nem, hogy összehoztam egy szép alkatot...
Nem megy az olyan könnyen mindenkinek...
In space, no one can hear you scream...
-
P00By
nagyúr
válasz Stalker-2572 #11316 üzenetére
Nekem nem fájnak az izületeim
A nagy súlyokkal való kondizás meg gondolom még nem fenyeget -
God Vazzeg
veterán
válasz Stalker-2572 #11316 üzenetére
Mekkora súlyokkal gyúrmázó tesókám?
-
Stalker-2572
veterán
válasz God Vazzeg #11318 üzenetére
Max 50, többett nem merek és birok
Nem is én nehezebb vagyok 72 húzdzkodáskor vagy felhúzáskor[ Szerkesztve ]
All Black...
-
P00By
nagyúr
válasz Stalker-2572 #11320 üzenetére
Akkor ez még egy jó darabig nem fenyeget
Akkor se
MOD: Most nem értem mi a probléma... Nehezebb súlyoknál természetesen nagyobb a veszélye a sérülésnek, ha fájdalmat érzel kicsit pihenteted és kenegeted ennyi. A motorozás is eléggé terheli!
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz Stalker-2572 #11322 üzenetére
A ramokat nem adom!
hummerdikk: Igen hülyén néznél ki
[ Szerkesztve ]
-
hummerdikk
őstag
válasz God Vazzeg #11319 üzenetére
Ohh hogy vandorolna ide az a csephadaro az en karomra Gratu!!!
-
harry
veterán
válasz Stalker-2572 #11320 üzenetére
Tudod most miről beszélsz? Nézd már meg, mi az a felhúzás. Súlyok miatt neked meg fölösleges aggódnod, majd erre visszatérhetsz pár év múlva, de amúgy nem lesz semmi bajod.
-
Vandit.
addikt
Ma sikerült belenyomnom 95-be 4-et. Novemberben ez az érték 60 volt, tehát úgy fest fejlődtem valamicskét.Igaz látszatja nincs sok, bár az nem is számít.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
harry
veterán
válasz Stalker-2572 #11331 üzenetére
Ezt most komolyan? [link] Nem mellesleg első hsz.
-
Vandit.
addikt
válasz Bubee82 #11334 üzenetére
Persze fontos, de nálam nem elsődleges, ezért át is alakítottam az edzésemet az utóbbi pár hétben.Nyilván valami látszik, de annyira nem szembetűnő.A súlyom stagnál csak az összetétel változott kicsit zsírmentesebb irányba és erősödtem.
P00By: Jah.Csodálkoztam volna, ha rúddal nyomsz ennyit. Amúgy tényleg szánalmas.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
hummerdikk
őstag
válasz Vandit. #11329 üzenetére
Ugyes, nekem szamitasunk szerint olyan 92be sikerult tesiterembe komolyabb nekikeszules nelkul (ertsd: felraktuk a sulyt, par fekvo aztan hajra) Pedig reg nem nyomtam sima padon, de 80as szeriaval fogok visszaterni sztem (emlekeztek meg hogy annyira nem is regen mennyi volt a max suly amit nyomtam? )
-
P00By
nagyúr
válasz hummerdikk #11337 üzenetére
Nem emlégszünk, viszont nem is érdekel
-
nostrum
tag
válasz Vandit. #11336 üzenetére
5 hónap alatt 60-ról 95-re???
Mindezt az általad említett CrossFitt-el?
Mert akkor valamit qrvára elbaszok, ugyanis a fekvenyomásos szériasúlyom kb. 6 hónapja 84-en stagnál...
A kurvaistenit mostmár valaki tényleg mondja el, hogy hogyan lehet folyamatosan egyre nagyobb súlyokat emelni??? Nekem minden 5 kilóért fél évet kell szenvedni, és megőszülök mire menni fog a mondjuk a 120...
Pedig edzek mint állat és eszek is normálisan... hát mit csináljak még??? Imádkozzak?!?!
Inkább játszok Gears of Wart, ennyire attól is fog mőni a karom...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear you scream...
-
Bubee82
őstag
válasz nostrum #11341 üzenetére
Ez egy nagyon összetett dolog.
A fejlődéshez MINDIG egyre többet kell tenni. Mi az amivel előre tudunk haladni?
1. Étrend
2. Edzés
3. PihenésHa minden rendben van akkor fejlődni fogsz. Viszont ne várd el h folyamatosan egy szintet tartva bármelyik komponens közül, téged fejlődésre serkent. MINDIG emelni és változtatni kell, mert hozzászoksz. Hozzászoksz a terheléshez, az adott kajamennyiséghez. Hiszen fél évvel ezelőtt kisebb és gyengébb voltál. Most már többre van szükség.
Hidd el h MINDIG újra és újra meg kell vizsgálni h melyik az a komponens a három közül ami megállítja a fejlődésed! Itt az ideje újra átgondolni h melyikben van a hiba...
-
Vandit.
addikt
válasz nostrum #11341 üzenetére
Fekve nem is nyomok csak ritkán, hogy megnézzem mennyit erősödtem.Csak ferdepadon nyomok max 40 fok és néha nyomok sima padon egykezesekkel.
Amikor elkezdtem még nem cf-et nyomtam csak rászoktatást január óta csinálom így az edzést.Emelett heti 2x 30 percet futok és biciklizek, általában szuperszettben v. triszettben edzek és csak szabad és sajátsúlyos gyakszikat csinálok.Váltogatom az ismétlésszámot,gyakorlatokat, súlyok nehézségét, tehát nincs két egyforma edzésem.A kaja és a pihenés az most megvan és a tápkieg is sokat segít.Persze mellé enni is kell.
A lényeget meg bubee leírta.[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz hummerdikk #11337 üzenetére
Nekem az edzésem legvégén sikerült ezt összehozni, úgyhogy elégedett vagyok.Sokat segítenek a tápkiegek.
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest