Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz Bubee82 #10751 üzenetére
csináljál már hát+mell-es képeket is, mert azt látjuk, hogy nagy a karod, de ezen kívül???
had kritizáljunk már (szigorúan negatív kritikát értek ez alatt)testzsírod mennyi, kíváncsi lennék, nem mértél diéta elején, meg a végén?
majd ha lesz időm a naplód is átolvasom ....[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
zeg
őstag
Írta, hogy ez egy nagyjából fogyasztás volt, most újból vastagít(gondolom utána következik a komolyabb szálkásítás). Bár lehet hogy rosszul tudom.
A lefikázást tartogassuk a verseny előtti formájára, ráérünk akkor sárba döngölni az önbecsülését3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Bubee82
őstag
Csináltam, de kurvaszarok. Szar fotókat meg nem fogok reklámozni. Legyen elég ennyi. Amit Zeg írt, azt vedd figyelembe.
Testzsírt én sose mérek. Csak saccolni szoktam. Előtte legalább 25-30% volt kb. Most úgy 15% körülre tenném magam, tán egy kicsit több.
Egyébként úgy érzem h így 72-73nál stagnáltam be. Tény h nem aeroboztam, de ha aeroboztam volna akkor is stagnáltam volna. Most éreztem h az anyagcserém kezd beállni meg összezavarodni.
Legközelebb már okosabb leszek, ez az egyik, a másik pedig h már jóval alacsonyabb testzsírról fogok kezdeni, ami azt jelenti h alacsonyabb szintet fogok elérni.
Azért 40 kiló szart ledolgozni nem egyszerű dolog. Én úgy érzem h kb 10 kiló zsír és pár kiló víz választana el egy szálkás formától. Ehhez még további 3 hónap kéne, de nem kívánok belemenni mert teljesen felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
zeg
őstag
válasz Bubee82 #10755 üzenetére
A 40 kilóért külön elismerés, a saját bőrömön éreztem mekkora szopás 32 kilótól naturálban megszabadulni.
Esetemben gyakran napi 2 edzés néha még vasárnap is reggel negyed ötkor kelés, töménytelen fehérje(glükoneogenezis), napi 20g ch csak ami a fehérjében van, szédülés, 'kienném a pókot a sarokból' éhség ~1700 kalóriától, négykézláb mászás,izzadtságban úszó gépek, padlót fogás, lezuhanás a futópadról satöbbi Nem tudom hogyan lettem volna képes erre ha nincs egy megértő barát, aki zárvatartási időben rendelkezésemre bocsájt mindenestül egy kVrvajól felszerelt teljes edzőtermet.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
-
Bubee82
őstag
Nem 40et adtam le, csak annyi lenne rajtam összesen kb.
Egyébként érdekesnek tartom azt h sokan nagyon megszenvedik a fogyasztást, mivel nálam ez nem így volt. Voltak nehéz napok, de összességében nem volt olyan megterhelő mint ahogy azt szoktam olvasni diétázóknál. Gondolom a legnehezebb része az ezutáni állapotban lett volna, mivel minél alacsonyabb a testzsír annál nehezebb elviselni. Mivel én még nem értem el azt a szintet ezért lehet az h nem éreztem annyira nehéznek. Bár 50 gramm ch alatt testzsírtól függetlenül nehéz "élni". De érdekes módon bírtam a dolgot.
Ilyen az emberi test. Mindenkinek más. Nálam ez van.
LOTR:
Lehet. Ez szubjektív. Nekem viszont a karom a kedvencem úgy kompletten. Azt tartom a legjobbnak. És az arányokkal sincs gond az ÉN meglátásom szerint. Persze lehet csak a képminőség miatt van, de ha [ezt] megnézed, sztem itt nincs semmi gond kar-ügyileg...
-
zeg
őstag
A 18.óra ébrenlét után most én kidőlök, jóccakát mindenkinek
-
zeg
őstag
A szájtek indít egy tesztet, melyben 2 hónapot ad hogy az általad vásárolt terméket teszteld. Előtte és utána fotók, valamint étkezési napló vezetése szükséges. Mivel amúgy is március végére terveztem a diéta kezdetét és nincs vesztenivalóm, szvsz pár héttel előbbre tolom a szálkásítást.
Kérdés: Van még nekem fél kilónyi kreatin ethylészterem. A kreatin mennyire lehet segítségemre szálkásításkor az izomzat megőrzésében? Mivel két hét alatt kiürül az általa visszatartott folyadék, arra gondoltam hogy csak az utolsó hetekben hagynám el teljesen.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zeg
őstag
A kreatint fél éve tolom folyamatosan. Töltöttem és kezdtem monohidráttal, majd jött a mikronizált változat, ezután a pufferelt kreatin, jelenleg pedig az etil-észter.
-
cybear
csendes tag
Sziasztok, volna két kérdésem:
1. Szerintetek az ON 100% Whey mennyivel ér többet a Scitec 100% Whey Prof.-nál?
Mert az utóbbiról elég jó tapasztalataim vannak, de az előbbit még nem használtam, meg hát drágább is.
2. Használt már valaki Attack-ot? Érdemes kipróbálni? -
Vandit.
addikt
-
LOTR
addikt
válasz Bubee82 #10758 üzenetére
látod, a dícséretet is sikerül úgy megfogalmaznom, hogy az negatívnak tűnjön - ez biztosan a topik hatása
különben én csak annyit mondtam, hogy azon a képen azt látom, hogy a vállad a karodhoz képest pici, de ezen a másik képen már nem igazán feltűnő, tehát lehet ha csinálnál más pózból is képet azon már egyáltalán nem látszanaOne Ring to rule them all
-
zeg
őstag
A felszívódási idő. A koncentrátumé másfél óra, az izolátumé kevesebb mint 1 óra. A husié 3-4 óra. Ez egyén/állapotfüggő, de a különbségeket érzékelteti.
Találós kérdés:
Edzés után közvetlenül melyik a jobb, a koncentrátum, izolátum, vagy a hús?A helyes megfejtés: izolátum
-
-
Bubee82
őstag
Jólvan ne magyarázkodj már annyit te kocka
Kotter:
Kösz!
Mivel jövőre államvizsgázok ezért csak ez az egy időpont vállalható be számomra, amit még a közeljövőben végre tudok hajtani. De ezt is csak akkor ha tudok dolgozni a nyáron. Ha nem, akkor sajna esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz God Vazzeg #10773 üzenetére
Épp ezen gondolkodom, hogy ha a tejsavó felszívódása ~1 óra, akkor jobb-e, ha edzés előtt megiszom. Végig gondolva végülis nincs sok értelme, ha edzés alatt megy BCAA, és utána egy nagy adag protein, oks akkor mindegy. Forgatásról tudni már valamit?
Bubee - és akkor, hogy nézne ki a terv, tömegelsz nyár végéig, majd ősszel diéta? Ha most nem jön össze megpróbálnád 3 év múlva (az államvizsgád után)? Szerintem még az sem lenne későn, és hát addig is lehet nőni
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
zeg
őstag
Edzés alatt csak glutamint innék. Edzés alatt fehérjét is csak akkor, ha időhiány miatt súlyzós edzés után kellene kardióznom/aerobozni. Edzés előtti fehérjét gyakran azért nem szeretik, mert sz@r érzés lehet ha lötyög valami az ember gyomrában, ill. van aki nehezebben emészti(bélgázképződés, puffadás, teltség érzés). Én nagyszerűen érzem magam ha közvetlenül edzés előtt betolok két mérő fehérjét. Glutamintartalma jelentős a tejsavófehérjéknek(3.5g/20g), mivel glutamin edzés előtt/alatt/és után is mehet, így ha jól bírod a folyékony fehérjét, akkor felesleges külön glutamint venned. BCAA-t edzés után szokás fogyasztani közvetlenül. Most a Biotech-féle HMB 1000 elnevezésű kiegészítőn gondolkodom (fehérjeleépülés megakadályozása, mindenütt istenítik), szvsz holnap veszek is pár dobozzal.
Kicsit zagyva, de legalább univerzálisabb lettMegj.: A mi szintünkön lényegtelen hogy koncentrátum vagy izolátum, az árkülönbség viszont jelentős. A lényeg hogy edzés után legalább 20-50g folyékony fehérjét fogyassz azonnal, és 1 órán belül husi kerüljön a belekbe.
-
cybear
csendes tag
Én is edzés előtt és után iszok fehérjét. Én így jobbnak érzem, mintha edzés előtt külön glutaminnal próbálkoznék.
A koncentrátumon én - az árán túl - azért tartom jobbnak az izolátumnál, mert univerzálisabban lehet használni, pl. napközben is elmegy, ha mást nem tudsz enni.
-
Bubee82
őstag
Nyár közepéig vastagítás aztán még nyáron elkezdeném a diétát, mert lenne mit leadni. Jó lenne ha 70 maradnék szénszárazon. Az már elég jól mutatna.
Az államvizsga után meg jön az élet legbizonytalanabb időszaka, az álláskeresés. Akkor nemhogy versenyzés, de edzés se nagyon lesz sztem. Szóval egy elég nagymértékű lecsoffadásra számítok az egyetem után, amit majd eltart egy ideig korrigálni. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Nem igaz.Az a legjobb amelyikben mindkettő van.
Ezért jobb az ON fehérje többek között, mert abban van mind2.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
zeg
őstag
válasz Vandit. #10779 üzenetére
Nem igaz. Reklámszöveg szerint(mely alapján te is véleményt alkottál) a legjobb az, amelyikben kombináltan van többféle fehérje. Tehát az ON a maga tejsavófehérje kombinációjával szar. Halkan megemlíteném hogy egy versenyző tömegeléstől/szálkásítástól függően változtatja az arányokat és az összetételt(van aki a szója+tojásprotein kombóra esküszik versenyfelkészüléskor). Lényegében a legjobb fehérje az, amelyiket saját tapasztalat alapján magadnak keversz ki Persze az alapanyag sem elhanyagolható,egy cytogen wheypróbol nem tudom hogyan lehetne versenyproteint keverni
-
Vandit.
addikt
Nem marketing alapján mondom, hanem azt használom.
Miért lenne szar? Az egy dolog, hogy kazein nincs benne, de nem versenyzői szinten ez qrva mindegy.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
P00By
nagyúr
Nos, beszéljünk komolyan
Multi-X + Omega3 + BioTech No. 1 Protein jó lesz kezdésnek? -
zeg
őstag
válasz Vandit. #10782 üzenetére
Nem versenyzői szinten qrva mindegy hogy izolátum/koncentrátum/keverék. A leggyorsabb felszívódású az izolátum, tehát ez a legjobb közvetlen edzés után. Próbáltad már csak sima koncentrátummal ugyanattól a gyártótól éveken keresztül? És csak izolátummal éveken keresztül? Így sok év alapaján van összehasonlítási alapod? Esetleg naturál versenyző vagy?
-
cybear
csendes tag
Nem gondoltam, hogy a kérdésemből ekkora vita lesz
Akkor máshogy teszem fel: Scitec Anabolic Whey vagy ON 100% Whey?
Mindkettő keverék. -
Markgx10
őstag
válasz Janesz #10793 üzenetére
Szevasz, tesó! Lécci írjál már többet, ha kérhetnélek, mert ha meglátom az avatarod, rögtön 5kg-ot erősödök
Más: Mivel szörnyű derékméretet értem el péntekre, ezért döntöttem, hogy most a kúra alatt (ami 3 nap múlva indul) nem szeretnék még 5kg zsírt felszedni, ezért tisztábban fogok kajálni, tegnap bevásároltam csirkemellből, rizsből, zöldségből, (tejsavóból meg pénteken) már ki is sütöttem egész napra, itt van kiadagolva, mától se csoki, se pizza , aztán meglátjuk mit ad így a gép. Reggel lemértem mindent, 18 év alattiak csak szülői felügyelet mellett olvassák tovább, mert kurva dagadt vagyok:
Súly: 101,5kg
Mell: 124cm
Kar: 45cm
Comb: 71cm
Derék (ezt az egyet este mértem): 100cm!!!!!!Tehát innen indul a téma, hetente beszámolok mindenről, bár jövő héten még nem lesz miről sztem
-
Vandit.
addikt
válasz Markgx10 #10795 üzenetére
Nekem minden ugyanennyi csak a karom kisebb.
Én is mától kezdek kicsit tisztábban kajálni.Kardió otthon lesz, úgyhogy könyebben fogom rászánni magam.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
zeg
őstag
Látom beindult a fogyi-őrület Minden karcsúsodni vágyónak sok sikert és kitartást
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest