Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz brownus #10900 üzenetére
bizony, csak akkor még nem ennyit edzettem és változtak az arányok.
és egyszerűen rávagyok kényszerítve, annyit enni nem tudok.
igaz most is igyekszem normális szinten tartani a dolgot, a kalóriahegyhez egyszerűen lusta is vagyok, meg teljes káosz van ezen a téren
úgyhogy egyenlőre hagyom, ha nem bírom és kell, akkor majd beszerzek mellé és megnézem, hogy úgy hogy bírom....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
válasz Integra #10902 üzenetére
erre gondoltam én is, hogy nem lehet bírni normál kajálással...
én szép lassan növögetek, 1 éve 65kg votlam + - 1kg, most vagyok 70-72kg, e két érték között mozgok. viszont a hasamon van egy kis zsír, azt egyszerűen nem bírom onnan eltüntetni. meg a mellemre is ment egy kevés valamit nem jól csinálok... lehet, hogy sok szénhidrátot kajálok. vagy ha itt a tavasz megyek futni...
(#10901) P00By , én is azt mondom
[ Szerkesztve ]
-
kobe24
tag
szevasztok!
lehet amatőr kérdés lesz (mert az vagyok ) de azt szeretném megtudni hogy ha súlyokat emelek akkor ha 5kg-osat emelek mondjuk 20x akkor az egyenlő e 50x 2 kg-al? thx a választ -
P00By
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #10906 üzenetére
Ebbe szerintem nem teljesen gondolt bele..
-
P00By
nagyúr
Na szóval a nap kérdése
Tudnék magamnak nagyon olcsón Universal GH-Max-ot. Ennek van értelme tömegnövelés közben is(Pro Complex Gainer)? Így kéne szedni, ahogy megadják, vagy mehet kevesebb? Van valami plusz amit a marketing szövegen kívül érdemes tudni? Köszönöm!
-
brownus
veterán
válasz Integra #10910 üzenetére
nem járok terembe. ez az én parám/hülyeségem; kb 2-3 éve kiugrott a jobb vállam reccsent egy kurva nagyot, azóta is kattog, és azóta nem voltam. nem szeretem az ilyen kötött mozgásos dolgokat. otthon súlyzozom, van egy bordásfalam, meg húzódzkodóm. meg járok úszni heti 2x. a baj az, hogy a tavalyi évet nagyon ellustálkodtam, meg is látszik rajtam
ha formába jöttem, akkor tervezek pár hónapos kettlebellt, aztán azt is otthon fogom csinálni. km-et is szeretném... de ennyi mindenre most nincs pénzem sajna
-
Vandit.
addikt
Honnan lehet még olcsón ON fehérjét rendelni?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz L|zsidoboz #10916 üzenetére
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
God Vazzeg
veterán
Gaspari - Plasmajet Mindenkinek ajánlani tudom, aki NO fokozót keres, olyan szinten bedurransz tőle, hogy nem fogod elhinni! És a durrantság fennmarad vagy 1 napig! Ezzel ugye jobb a vérellátása az izmoknak, több tápanyagot tudsz szállítani, nagyobb a növekedés! Én hétfőn toltam 1 adagot, és még mindig érzem, és nemsokára megy a köv. adag
Szerk: ma mell+kar edzés
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #10918 üzenetére
Biztos, úgy próbálta, mint te a hmb-t.
-
zeg
őstag
válasz God Vazzeg #10921 üzenetére
Ha ez a szar működne a többi instantizom prohormonos ekdizonos szarsággal együtt, akkor mindenki nagy és izmos lenne. De nem működik, mert átbaszás. Persze, lehet hogy átmenetileg dob valamit az edzéskedven(a koffein is), de ha még az 1000X jobban elfogadott kreatinnak is legalább fél év folyamatos 'kúra' kell hogy valami elenyészőt hozzon, akkor ennek a csodaszernek vajon mennyi idő?
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Vandit.
addikt
válasz Markgx10 #10922 üzenetére
Melyikben?
szerkösz.
Amúgy meg ilyen alapon a bcaa is lehet szar, hiszen a hmb a leucin anyagcsereterméke.Link Tehát v. mindkettő hasznos vagy egyik sem.[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Nem a poroktól leszel nagy, meg a szerektől, ezt gondolom már tudod. Ezek csak pluszt adnak, és sokszor minden kis plusz jól jön, nekem legalábbis így van. Én most HISZEM hogy meglesz az 50-es kar, méghozzá pár hónapon belül És nem a poroktól, hanem azért, mert járulékos hatásként rájöttem hogy mit és hogy baxok el az edzésen is, a kajálásomban is, és a fejemben is. Lehet h nekem csak ennyi kellett a növekedéshez, és ha ezt úgy hívják hogy Superdrol NG, akkor ez kellett, és kész
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #10928 üzenetére
Ez igaz, viszont a kreatinint nem árusítják.
Ettől függetlenül én megrendeltem.Majd beszámolok a hatásokról.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
zeg
őstag
válasz God Vazzeg #10927 üzenetére
'mit és hogy baxok el az edzésen is, a kajálásomban is'
Ez a lényeg, a parasztvakító tápkiegek meg elmehetnek a sunyiba. Inkább kezdj újabb kúrát, arról legaláb tudod hogy működik. Azért remélem az 50-es kar nem zsírból és vízből lesz3dfx cuccokat keresek megvételre
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #10927 üzenetére
aztán tegyük fel, elfogynak a porok, az összes a világon! és megint összementek...
hmmm, önimádó hedonisták vagytok -
zeg
őstag
válasz L|zsidoboz #10916 üzenetére
Köszi a linket, ha megszűnik a szájtekes kedvezményem áttérek erre.
-
zeg
őstag
válasz God Vazzeg #10933 üzenetére
De ugye majd ha 40 lesz leszálkásítva, arról is kapunk képet
-
God Vazzeg
veterán
Te figyelj má Zeg. Tudom hogy fasza csávó vagy, meg minden, de ha kérhetem kicsit kevesebb lenézést sűríts a mondanivalódba Már régóta figyelem hogy nagyon okos vagy, meg mindent tudó tanácsaid vannak, mindez egy buzi hangnemben. Nekem mindegy hogy mit alkotsz itt, a hülye tanácsaidat szerencsére itt sokan tudják ignorálni, kíváncsi voltam ki szól elsőnek, de én leszek az. Nem szeretem ha lenéznek, a te modorod meg kifejezetten irritál.
Ezt csak úgy írtam, ne érezd személyeskedésnek, de az volt. Leültem
-
zeg
őstag
válasz God Vazzeg #10936 üzenetére
Á, semmi gond, ma még csak 2 értetlen kissrác cseszett fel a teremben. Délután végre értelmes embereknek személyi edzés Próbálom visszafogni magam és nem átvenni edzőtársam hozzáállását, bocs ha belegázoltam a lelkivilágodba
Megj.: Látom a karos hozzászólásom rendesen padlóra küldött Bocs[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #10909 üzenetére
Jó, akkor kipróbálom! És ugye ennél jóval kevesebbe kerül
Vandit.: Írnak mindent össze-vissza. Már a kutatásoknak sem lehet hinni (ne értsd félre ezt általánosan gondolom, ezzel kapcs. sem tudom, hogy mit higyjek)
-
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #10947 üzenetére
hmm, nyamm
pont jól jött edzés előttez is jó:
ja, igen és ha valakit érdekel, akkor bsn nitrix-et, cellmax-ot és noxplode-ot tudok szerezni bolti ár alatt - az árak érdeklődése folyamatban van
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest