Hirdetés

2019. december 8., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31501) golya32 válasza atos19881101 (#31499) üzenetére


golya32
(aktív tag)

Écsi vagyok, itt már a 10misis kéró szar, legalább 5e-t rá kell költeni legyen belőle normális kéró

Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

(#31502) BalooTM válasza atos19881101 (#31499) üzenetére


BalooTM
(tag)

A 6-7 milla abszolút nem túlzás, még akkor is el lehet locsolni ennyit, ha nem a legjobb anyagokból csinálod...

Letiltott telefonszámot nem veszek fel!

(#31503) sladka_pani válasza BigBlackDog (#31497) üzenetére


sladka_pani
(aktív tag)

Részemről is egy vélemény, évek alatt már több helyre is volt rálátásom a megyében :D
Győr: Sok a gyár, munkalehetőség, vitathatatlan, tömegeket és külföldieket vonz, kereseti lehetőség megfelel annak, hogy ne dögölj éhen és talán az utolsó filléred is kitudd adni a 80-100ezer ft-os albérletre, + rezsi, kaució természetes és most egy jobb állapotú panelről beszélek, nem kertes házról. Tehát ennek megfelelően felkészülten, általában csak párok tudják fizetni, egyedül ne albérlettel próbálkozzon az illető, hanem pl. betársulni 30-40ért egy diáklányhoz vagy egy folyton üzleti úton levő emberkéhez :) Persze ki szeret közösködni?! Győrben kertes házat, normális helyen venni pedig számomra örök képtelenség, sose tudnám kifizetni, letörleszteni és megemészteni!
Menjünk nyugatabbra:
-Kimle: Az az a hely, ahol a szlogen lehetne az, hogy "élni jó". Faluból lett nagyfalu, és kisváros jellegű, barátságos csigánymentes övezet (polgármester nem engedi be őket). Minden van és minden közel, félúton van mindenhez, még tömegközlekedéssel is élhető település. Albérleti csak kertes ház lehetőség van, teljesen jó árakon 45 ezertől 100 ezerig, persze minőségtől függően. A ház árak 6 milliótól a csillagos égig, de ez már jelent valamit. A 6 milliósra persze még 5öt ajánlott költeni, de akkor már megfelel a 15 millióra taksált túlárazott szuper házon. Persze azon nem kell 1 éven át dolgozni.
-Mosonmagyaróvár: Ahogy közeledünk nyugatra az osztrákokhoz, úgy nő a lehetőség a keresetre és annak elköltésére is. Sopront nem ismerem, de valami hasonló lehet, pont rálátásom volt a 2012-2017 közötti árakra, hirtelen megnövekedésre, főként az elején. Nyugodtan mondhatom, hogy Óváron se kapni 60 alatt garzont (mindenhez természetesen plusz rezsi, csak nem írom már külön), határ a csillagos ég, 80 alatt pedig kertes házat, de az mondjuk a mosoni részen, a fehérebb részen 120-tól kezdődnek. Ezeket már egyértelműen osztrák fizetéshez és pároknak tervezték és nem hosszútávra, hiszen ennyiből már kölcsöntörlesztést lehet fizetni egész jó kondíciókkal.
Tulajdonképpen elgondolkodtató ez az egész is, margóra megjegyzem, hogy az albérlő szempontjából ez 1 max 2 évig, áthidalónak teszi meg, hisz nem akar örökre albiban lakni, de mondjuk nem is ott szeretne letelepedni, vagy még nem tudja igazán. Tehát cserélődnek akár néhány havonta a bérlők, ami a tulajnak, kiadónak (ha nem munkásszállás!) csak bosszúság és akár problémák is adódhatnak, kivéve ha a tulaj le se szarja és tényleg befektetési céllal vette, nem szívügye a lakás. A befektetés valóban 8-10 év, ahogy Golya barátom is írta, de sajnos én még nem tartok ott, hogy ennyi időre előre bármit elmerjek tervezni :) Nekem ez sok idő!
Én véleményem, hogy csak és kizárólag egy erre a célre vásárolt, úgymond "leélni" való lakást, házat tudnék nyugodt szívvel kiadni albérletbe, a sajátomat nem, főleg nem meggazdagodási céllal, mert ha szerencsénk is van, majd 10 év múlva talán hoz valamit a konyhára, ha lesz még olyan állapotban, mert sose tudni kit fog ki az ember...
Kivételek persze mindenhol vannak!

- Mosonszolnok, Jánossomorja Hegyeshalom, Levél... Mosonmagyaróvár közvetlen körzete 10+km-es körsávban ugyan nem a nagyvárosok, és élni is csak annyiból jobb, hogy 1 fokkal csendesebbek, cserébe teljesen átlagos (falusi) lehetőségekkel, közlekedéssel, de közel ugyanolyan házvásárlási árakkal rendelkeznek, mint bent Óváron. Mosonszolnok a gyárak miatt (és persze mind az osztrák határ miatt), 8 millióért bontani való házak vannak, 12-ért már talán kapsz olyat, amiben lakni is lehet, de itt is vannak 30 milliós házak, így a legtöbben építkeznek. Jánoson egy közeli ismerősöm 15 millióért kapott házat, főként a nyugodt, csendes elhelyezkedés miatt, de ez még a felújítandó kategóriába sorolható volt, és mint kiderült a penész is jelen volt, így még 5 milliót rá kellett költeniük, hogy egészséges ház legyen, amibe a baba született nekik. Hegyes-Levél, egykutyába sorolnám, albérlet 80tól kezdődik, házak 10-en felül.

Na most ebből (is!) lett elegem, 2015-ben elkezdtem nyitni a rábaközi (csornai járás) térség felé, és nem bántam meg, több mint 2 éve itt is nagy rálátással bírok (nem magyarázkodok hogyan tudok ennyi felé figyelni, ez a téma mindig érdekelt engem és járom a megyét, sok embert ismerek). Olyan településeket, elszigetelt, helyeket ismertem meg, és olyan árakkal találkoztam, hogy érdekelni kezdett a végleges letelepedés. Csornán belül 8milliótól lehet kapni romák-lakta helyen házat, én nem merném bevállalni, de 10-13 között már normális helyen is. Cserébe Csorna egész jó adottságokkal rendelkezik, olyan kisvárosi hangulat, de mégis van minden. (Rászoktak a fizetős parkolókra is)
Menjünk egy kicsit a rábaköz olyan településeire, amik számomra már túl elszigeteltek és nem élhetőek, ezek szigorúan autós közlekedéssel járhatók és cserébe tényleg semmi sincs, de még közel se, és a hallottak alapján nem is az értelmiség lakja (itt most az igénytelenebb, elmaradott népre gondolok). Tisztelet a kivételnek! Árpás, Dör, Kisbabot, Bágyogszovát, Bodonhely. Rábacsanak, Egyed... sorolhatnám még, erre a térségre gondolok. És elnézést ha valakit ezzel megbántok, de jártam sok településen. Na ilyen helyen félmillióért telket, 2 millióért olyan házat kapsz, amibe ugyan fűtés nincs, de talán nem is dől rád még az idén. 3-4 millióért cserépkályhás, dohos, öregasszonyszagú, de nem omladozó házat is kapni, amire ráfér a karbantartás. Mondjuk ki, aki itt 10 milliót érő házat árul reális áron, annak más problémája van, pl. muszáj költöznie, eladnia, egyébként a jó házakat nem árulják, mert felépítkezni normális anyagból mindenhol 15 millió körül kezdődik (átlagtól eltérhet), eladni meg már nem tudja ennyiért.

Aztán van a rábaköz azon része, ami szerintem a legjobb, elszigetelt, de mégis megtalálhatod a helyed, az eddigi legszimpatikusabb vidék, kivéve Rábapatona, ahol kezd elmenni Győr irányába egy ház ára és lassan Enese is követi. Szigorúan autós közlekedésre való, de élhető települések: Kóny, Bezi, Győrsövényháza, Markotabödöge, Cakóháza, Rábcakapi, Tárnokréti, és 2015 óta a szívügyem: Fehértó :)
Ezekben a falukban az ingyenes telek sem ritka, csak költözz oda, de van víz, villany, gáz, telekommunikáció, szennyvíz az nincs, meg ha leesik a hó se nagyon tudsz kimozdulni, vagy bejutni. Tehát sokadrangú mindenben, ez vonatkozik az odavezető út minőségére is. Ha beteg vagy, rossz ha gyógyszerért 30km-t kell utazni. Az ember megtanul tartalékolni, úgymond spájzolni, és kiruccanásnak fog fel minden falutábla átlépést. Nem javaslom ezeket a helyeket friss babás családosoknak, vagy sulis korú gyerekkel, kivéve ha nagyon szűk a keret. (Nem véletlen 6 gyerek van az óvodában és iskola rég nincs.) Ugyanis ha úgy gondolkodsz mint én, és a középosztályba sorolod magad (aki pluszba azért küzd, hogy kitörjön), akkor itt akár minimális kölcsönnel, vagy jobb esetben készpénzért bebiztosíthatod a tetőt a fejed fölé. 3 milliós házaktól 10ig lehet bőven válogatni, 8 körül már nem kell javítani a szerkezeten és gázfűtéses még a garázs is, ilyennel is találkozni. Nagy általánosságban viszont 4-6 millióért a fával fűthető, nem életveszélyes házak megtalálhatók. És ha hiszitek ha nem, sok albérlet is van, 20 ezertől 60ezerig, településenként, házanként változó. Én egyáltalán nem bántam meg, hogy itt telepedtem le, és szerintem az év (több év) bizniszét csináltam meg a házammal, de most már nagyon elkalandoztam, bocsi :) Ha valaki kihámozott belőle hasznosat, akkor már megérte...
Üdv!

...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

(#31504) Tarill


Tarill
(őstag)

Délelőtt 11 körül Écsről kifele egy motor az árokban volt meg fél útzár rendőrök nem tudja valaki véletlen mi volt? Motoros hogy van?

(#31505) Ukraan


Ukraan
(aktív tag)

Üdv!
Valakit nem érdekel egy Logitech F310 PC Gamepad (nem vibrás!!!)? Kb. két hónapja van meg, nem nagyon használtam... 4500 ft lenne az ára.

BÚÉK!

(#31506) golya32


golya32
(aktív tag)

Esetleg valakit érdekelne iphone 4s fehér független 16gb? 19e kellene érte, minden ajánlatot meghallgatok, retro nokiát beszámítok,(még működőt)

Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

(#31507) lacy86


lacy86
(addikt)

Megbizhato telefonszervizest tudtok Gyorben?
Oneplus3 kijelzo csere lenne :/

( koszi )

(#31508) Joker88


Joker88
(őstag)

ehhez a munkahely/lakás/lakhatás mizérához lenne kérdésem..

Én is nézegetek már Győrön kívüli helyeket,azonban nem Ausztria fele,hanem BP. fele.
( Ausztria/külföld a honvágy miatt,tudom,hogy hamar hazajönnék.. )
szóval Budapest. ott is vannak olyan álláslehetőségek mint itt "helyben" , meg jobban fizetőek is , de ha jól tudom a állam bácsi némileg támogatja az effajta költözést, ha az új munkahely cirka 80-100 km-rel odébb van, vagy 3 órai útnál több.
kezdőtőkém is lenne,cirka 500.000 helyi valuta formájában.

Aki esetleg ilyenben vett/vesz részt, az mit mondana ? vagy egyenlőre maradjak helyben Győrben ?

A Linux a család összetartó ereje. Amikor feltettem a húgomnak előtte havonta beszéltünk, a telepítés után meg felóránként..

(#31509) vlcsko82


vlcsko82
(aktív tag)

Lenne egy eladó Nokia 6 ha valakit érdekelne.Teljesen hibátlan 2 hetes , független+bolti garis.Ja android!

[ Szerkesztve ]

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#31510) Borokafa


Borokafa
(őstag)

Lakást találni és eladni sem könnyű. A kollégám Ácson próbálja eladni a cs. házát, mert örökölt Győrben, de alig van érdeklődő. Pedig 140nm, hőszigetelt, műanyag ablak, jó állapot stb. A 15m pedig szerintem reális ár .

[ Szerkesztve ]

Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

(#31511) RudyD válasza vlcsko82 (#31509) üzenetére


RudyD
(csendes tag)

Ment privi!

@Mindenki: Illetve ettől függetlenül, ha valakinek akadna normális paraméterekkel custom rom képes android telója, normális állapotban, potom áron, az lehet érdekelne.
(erősebbecske ram3G rom16+G viszonylag jó kamerával.)

-- RudyD { B-) }

(#31512) RudyD válasza Füleske (#31495) üzenetére


RudyD
(csendes tag)

Üdv!

Igen, sértődés ide vagy oda, ez van. Mi is kiadásban gondolkodtunk, de jobb letenni a hitelt ha mód van rá. Ezért jutottunk odáig hogy inkább eladjuk. Bár az ármeghatározásnál én is körbenéztem pár helyen és kicsit fölécéloztam. Utólagosan már mint eladó nehezebb lenne fölfele alkudni. Ráadásul jelen esetben nem csak egy üres lakásról van szó mint egy panelban. Az is igaz hogy kinek még mi számít. Egy kis morfondírozás és pár plusz kör után még az is kiderülhet hogy a jelenlegi körülményeket és a tényeket megnézve még egész reális is lehet ez az ár. Tudom, ez nem megkönnyebbülés a vevői \ bérlői oldalon, de ez van most.
Aki meg kicsit úgy érzi h sok, én irányárat szabtam meg. Ha valait komolyan érdekel, hajlandó vagyok egyeztetni és akár megfelelő módon engedni is belőle.

Másik oldalról a család feje fölött most van máshol biztos tető, igaz ez azzal járt hogy valaki "távozott" a nagyobb családból.
A lakást anno több mint egy évtizede valóban sokkal kissebb összegért sikerült megvenni, De azóta a feleségem is beleölt jópár milkót. Mire sikerül normális állapotba hozni, addigra meg inkább túladunk rajta. Mi McSzívtuk vele. Rendesen raktunk is bele, az utánunk jövőnek , bár még valószínű kelleni fog, de már sokkal kevesebbet és az egészségre is veszélyesebb részeket megússza.

@sladka_pani: :R :R :R
Ez a hozzászólás már-már egy címoldalas írásnak is elmenne!

-- RudyD { B-) }

(#31513) sladka_pani válasza RudyD (#31512) üzenetére


sladka_pani
(aktív tag)

Köszi, most újfent benne vagyok ebben a dologban, és még frissek az élményeim, szivesen beszélek, osztok meg tapasztalatot erről a témáról.

...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

(#31514) Hannibhál válasza RudyD (#31511) üzenetére


Hannibhál
(őstag)

hejj, galaxy a3 2015ös esetleg nem érdekelne? :R

trust me, i'm finally an engineer:)

(#31515) jamba


jamba
(tag)

Üdv All

Eladó lapos lenne:

Medion Akoya E6228 Gyönyörű szép állapotban

15.6" HD led hibátlan (matt)
Intel Core I5 3210m proci
Intel HD Grafic 4000 VGA max 2gb memória
2X4GB DDR3 memória párban
500GB HDD HDS 100/100%
Akku üzemideje kb 2.5-3 óra
Eredeti FSP hálózati adapter jár hozzá.

Ára: 55K

-----------------------------W.o.T.-------------------------------------

(#31516) zsigee


zsigee
(tag)

Sziasztok.

Lenne nálam egy 775-ös lap eladósorban. Gigabyte P35C-DS3R. Van benne egy E6550, és hozzá 2*1Gb, 800-as Kingmax hűtőbordás ram. Árat nem igazán tudok írni, mert bár körbejártam a dolgot, ilyen lapot nem nagyon találtam sehol sem. (Lehet már azóta került fel...) Hirdetve ugyan van, 13k-s árban, de egy beárazás jól jönne. :) A tulaj többet szeretett volna kapni.... Ha valakit érdekel, egyezkedhetünk.

Köszi, sziasztok.

[ Szerkesztve ]

Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

(#31517) golya32


golya32
(aktív tag)

Notebook 5 duál érdekel?

Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

(#31518) frankstork válasza Borokafa (#31510) üzenetére


frankstork
(aktív tag)

Mi két éve vettünk nyalkán. 9M. 110nm, szigetelt, mű.a.ablak, ipari áram, garázs, minden van, és közelebb van győrhöz. (Igaz ács meg komaromhoz, de ott most a fű se nő...) És nem volt verseny helyzet, nem kellett izgulni hogy más elviszi. Szóval a 15 nem reális.

[ Szerkesztve ]

psn: beregyi youtube: beregyi - GT stream's

(#31519) sladka_pani válasza frankstork (#31518) üzenetére


sladka_pani
(aktív tag)

Az se rossz hely! ;)

...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

(#31520) RudyD válasza Hannibhál (#31514) üzenetére


RudyD
(csendes tag)

Üdv!

Meglehet. Bár nem tudom a samuknak mennyire van custom rom-juk, illetve azoknál meglehetősen nehézkes a root. (Ami néha azért jó lenne.)
Akinek van valami ilyesmi, az legyen szíves akár priviben egy kb rövid, v szükséges pár szót róla meg egy irányárat. ... Illetve a dual sim az fontos lenne. (Magamnak is keresek, oda muszáj, illetve asszonynak is, oda nem annyira fontos.)

-- RudyD { B-) }

(#31521) sotetlovag97


sotetlovag97
(tag)

Most olvasom az itteni tapasztalatokat és tippeket.
Sajnos vagy nem sajnos, még sokat nem tudok hozzászólni, de Győr vonzáskörzetében még Szigetközt is tudnám ajánlani.
Győrladamériként innen nagyon nem mozdulnék el semmi pénzért. Persze itt is vannak elszállt árak, de lehet találni normális áron házakat, még kiadókat is.
Ennyit tudtam nagyjából hozzátenni. :)

Illetve OFF:
Ha valakit érdekelne fül vagy fejhallgato akkor most is lenne pár darab eladó. :)

@golya32: Mit lehet a telefonról tudni? :)

[ Szerkesztve ]

Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni és neked kell ráírnod legalább 2x... jajj http://splur.gy/r/RJK56/r/2G0bR3slCGb http://bit.ly/1egNMeq

(#31522) Hannibhál


Hannibhál
(őstag)

Eladó lett a telefonom, győrieknek 20ért elvihető:)
[link]

trust me, i'm finally an engineer:)

(#31523) mm00


mm00
(aktív tag)

Sziasztok!

Cégünk webes szoftverek fejlesztésével foglalkozik 8 éve. A megnövekedett vásárlói igények miatt keressük új munkatársunkat terméktámogatói pozícióba.

Ami a feladatod lesz
A support folyamatok önálló ellátása a termékeink teljeskörű ismeretével.
Ügyfelekkel történő kommunikáció angolul, segítségnyújtás és hibakeresés.
Blogbejegyzések írása
Support dokumentáció, tudásbázis gondozása

Elvárásaink
Angolul írásban középszintű nyelvtudás, az ügyfelekkel csak angolul fogsz kommunikálni.
HTML és CSS alapvető ismerete. console.log() és inspect element kifejezéseket ne most halld először.
Tudj alapszinten WordPress-t kezelni (téma és plugin telepítés, konfigurálás stb).
Legyél kedves és türelmes.

Előny, de egyáltalán nem feltétel
PHP nyelv ismerete
Verzió kezelésben szerzett tapasztalat (SVN)
IT szakirányú végzettség

Amit tőlünk várhatsz
Tágas, napfényes iroda a város szívében
Versenyképes fizetés
Bónuszrendszer
Professzionális csapat
Izgalmas feladatok

Jelentkezéshez szükséges
Fényképes önéletrajz
Nettó fizetési igényed

Munkavégzés helye: Győr, Kálvária utca

Kérlek a jelentkezésedet a következő e-mail címre küldd: roland@nextendweb.com

[ Szerkesztve ]

(#31524) atos19881101


atos19881101
(senior tag)

Sziasztok,

Nincs itt valaki, aki mostanában jár Veszprémben? Vagy Veszprémből tervez utat Győrbe?

/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/

(#31525) golya32 válasza atos19881101 (#31524) üzenetére


golya32
(aktív tag)

Következő hét kedden megyek a veszprémi toyotába.

Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

(#31526) vettelf60


vettelf60
(csendes tag)

Valakinek nincs véletlenül kölcsönbe 1151-es cpu ddr4 rammal?

(#31527) atos19881101 válasza golya32 (#31525) üzenetére


atos19881101
(senior tag)

Írtam privátot

/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/

(#31528) atos19881101


atos19881101
(senior tag)

Eladó MacBook Pro. Topiclakóknak olcsóbban!

[ Szerkesztve ]

/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/

(#31529) boogie84


boogie84
(addikt)

Üdv urak. Neten sehol sem találok olyan boltot Győrben, vagy a közelében, ahol tudnék ilyet venni:
1mm szilikon élvédő
szilikon élvédő

Tud valaki ilyen szaküzletet? 1-2 mm-es alu lemezt kellene 5mm-es fedéssel megcsinálnom szilikon vagy gumi élvédővel. Gyakorlatilag ilyet mint ez: youtube

Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

Eladó 1.4 benzines fehér Astra G

(#31530) jamba


jamba
(tag)

Üdv All

Keresek Socket FM1 lapot vagy socket 1155 lapot ha valakinek lenne eladó pü vagy telefon számom az adatlapomon.

-----------------------------W.o.T.-------------------------------------

(#31531) golya32 válasza boogie84 (#31529) üzenetére


golya32
(aktív tag)

Mennyi kell? Sajnos csak egyben lehet 20m-t venni, nekem a gumis van, annak fém a belseje.

Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

(#31532) Sergiohu


Sergiohu
(csendes tag)

Üdv,

lenne egy eladó Gigabyte GTX650OC 2Gb -m, topiklakóknak 12k.

Na ez tényleg az utolsó, holnaptól...

(#31533) Dryman válasza jamba (#31530) üzenetére


Dryman
(aktív tag)

Lesz FM1 lapom, elvileg csütörtökre lesz itt Győrben!
most rendeltem :)

(#31534) RudyD


RudyD
(csendes tag)

Mivel "nagytakarítok" előkerült egy halom kacat, aki esetleg occsóér' átvenne mindenfélét. Illetve, engem már sürget az idő, de van egy halom kinőtt, felújításra szoruló bringa, (férfi, női, gyerek) amiket kinőttünk v. nem felelt meg. Azokon szívesen túladnék. Tudom h jópár hónapja már kérdeztem, de ha esetleg azóta valakinek rokona v. ismerőse érdeklődést teremtett volna bringabütykölésre , esetleg vételre \ árulásra, jó áron túladnék jópáron. (Esetleg komolyabb részesedésért ha hajlandó vele foglalkozni.)
Sajnos akkut időhiány van költözés miatt.... (is)
(Illetve van más is, nemcsak bringa...)

(@Jocó: legkissebb hogy nő? Tervezitek már h ő is bringázni fog? :)) )

-- RudyD { B-) }

(#31535) jamba válasza Dryman (#31533) üzenetére


jamba
(tag)

Már találtam Mester köszönöm :R

-----------------------------W.o.T.-------------------------------------

(#31536) golya32


golya32
(aktív tag)

Van billentyűzetem egérrel usb-s + még egerek + billentyűzet, érdekel valakit, valami nyűgje mindnek van, lehet csak elem kell bele, érdekel valakit?

Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

(#31537) Al Brandy


Al Brandy
(tag)

Sziasztok!

Keresek 2x4 GB. egyforma DDR3 1333 vagy 1600-as RAM-ot Győrben (+-20km.)
Természetesen ma délutáni v. kora esti átvétellel. :)
Ha van valakinek eladó,kérem keressen pü-ben típus és ár megjelöléssel.
:R

(#31538) tserrof77 válasza Al Brandy (#31537) üzenetére


tserrof77
(senior tag)

Megy privát.

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#31539) ígyvanferi


ígyvanferi
(addikt)

Helló!

Kallódik esetleg valakinél atx tápegység, amit péntekig kölcsön tudna adni? Az enyém érintkezési problémával küszködik, most már hiába mozgatom akárhogy a 24 pinest, nem indul el. Korábban még egy kis könyörgés, meg mozgatás megoldotta. Ez biztos öngerjesztő folyamat volt, egyre rosszabb lett a helyzet, tegnap, meg ma már sehogy sem akarta az igazságot.
300-400 W-os bőven elég, lehet hangos, lehet valami gányabb minőség is, csak működjön azért. Sörrel/csokival honorálom majd, addig meg valami zálogot kitalálunk.

(#31540) Al Brandy válasza Al Brandy (#31537) üzenetére


Al Brandy
(tag)

Köszönöm szépen mindenkinek a RAM ajánlatokat. :R
Megtaláltam a számomra megfelelőt.

(#31541) Vanir


Vanir
(veterán)

Sziasztok!
Lenne egy eladó vatta új Sharkoon Skiller Mech SGK1 típusú mechanikus billentyűzetem. Győrben személyesen 12 darab ezredesért vihető. A Hardveraprós hirdetésben mindent leírtam róla. A privátokat gyakran nézem, írjon nyugodtan, aki megnézné. :)

[ Szerkesztve ]

(#31542) G@ben válasza Coyot (#31486) üzenetére


G@ben
(őstag)

Privát akart lenni.

[ Szerkesztve ]

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#31543) Weaver


Weaver
(senior tag)

térkő lerakást vágja vmelyikőtök ?

a szaki gyöngykavicsot akar alátenni murva helyett, és ragaszkodik is hozzá.
jó megoldás ez?

(#31544) golya32 válasza Weaver (#31543) üzenetére


golya32
(aktív tag)

Hát nekem beton van és arra rakták a gyöngykavicsot, azt mondta a mester ez jobb mert gyorsabban lehet rakni a térkövet. Murvánál változó a szemcsenagyság. Csak 5m2 volt..

Kb 3 hét múlva 400m2 lesz burkolva akkor megtudom mondani jó-e :)

[ Szerkesztve ]

Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

(#31545) Balinov válasza Weaver (#31543) üzenetére


Balinov
(félisten)

meg mikor otthon voltunk sokat maszekoltam haverekkal hetvegente, akik foallasban (is) uztek. Ugy remlik, meg csaladi haz terkoves kocsibealloba is ckt beton lett alapra rakva, arra vekony reteg murva es csak azutan a homok, ami nem volt annyira finom es szaraz (idealis esetben) mint az, amit a besopresre hasznaltunk.

A Velux gyarnal konkretan emlekszem, hogy ckt, aztan lapvibratorozott murva es arra ment a terko a gyarcsarnokok kozotti jardakon. Szoptunk is a K szegelykovel, mert ellett merve, nem adta ki a leier ko es mivel mar a ckt megkotott jopar 10m-t kellett flexxel lecsipni centiket,hogy kiadja

5yrs, 18.5kg :) HTC U11, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#31546) Dryman válasza Weaver (#31543) üzenetére


Dryman
(aktív tag)

Azt mondta a szaki hogy a gyöngykavics azért jobb, mert lazább szerkezetű és a lerakásnál könnyebb rajta dolgozni, aztán a vibrációs tömörítés is hamarabb van meg....sőt, apró szemű gyöngykavicsot szórnak manapság a térkő illeszkedő réseibe is, azért nem zúzott múrvát, "mert abban jobban nő a gaz" :)

(#31547) Weaver


Weaver
(senior tag)

köszönöm a válaszokat. tehát a lényeg, h attól mert mi nem hallottunk róla, a térkő alatti gyöngykavicsozás jó megoldás.

(#31548) vettelf60


vettelf60
(csendes tag)

Sziasztok!

Nincs valakinek s775-ös deszkája? Lényeg hogy 4xddr2 foglalat legyen valamint e7500 cpu-t vigyen. A többi nem lényeg (hang, lan, alaplapi vga működése nem kritérium).

Akinek van ne tartsa magában! :R

(#31549) zsigee válasza vettelf60 (#31548) üzenetére


zsigee
(tag)

Van.

Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

(#31550) bendeguz76 válasza Weaver (#31543) üzenetére


bendeguz76
(aktív tag)

0-20- as murva betömöritve.erre megy tört kavics.Gyöngykavics nem jo megoldás,mert gömbölyű,tömöritésnél nem tud kiékelödni.4-8- as tört kavics kell alá és 0-4- es homokkal besöpörni.ha nem akarsz ennyit tökölni akkor 0-4- es homok mindenhova.

[ Szerkesztve ]

bendeguz_HUN

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.