Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31497) BigBlackDog válasza atos19881101 (#31494) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Most, hogy az elmúlt időben kicsit belemásztam a témába, bennem is hasonló vélemény kezd kialakulni. A neten hirdetett ingatlan árak (eladó/kiadó) már hozzák az átlagos budapesti szintet, viszont munkalehetőség, választék és fizetés terén azt látom, hogy bőven van lemaradás a fővárosi régióhoz képest. Ha ennek ellenére mégis van fizetőképes kereslet ezekre az ingatlanokra, akkor !szerintem! vagy befektetési célból kezdték el a lakásokat felvásárolni, és/vagy külföldiek kezdenek beköltözni Győrbe.

Persze megértem a tulajdonosokat is, ha van rá kereslet, akkor miért ne. Egyébként is ahol ennél jelentősen olcsóbb az ingatlan belföldön, ott általában sejthető valami regionális probléma és sokszor "menekülnek" az adott régióból már az emberek.

Viszont meglepő számomra, hogy Győrtől 5-10 km-re már jóval olcsóbban lehet találni eladó házat, viszont kisebb kiadó lakás nem nagyon van a környező településeken. Onnan pedig kocsival nem sok idő a bejutás (ha meg dugó van a reggeli csúcsban, akkor elindul az ember 30-45 perccel korábban).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.