Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31499) atos19881101 válasza Füleske (#31495) üzenetére


atos19881101
senior tag

Valóban, egy új lakást csak emelt-szintű fűtés-kész állapotban hirdetnek, amire rájön még 3-4m a beköltözhető állapotra hozáshoz. De nézz csak körbe a hirdetéseknél. 17-18m körül mozog egy 3 szobás új lakás. Ehhez ha hozzáadsz 4m-et, akkor is még csak 21-22nél jársz.
ha nem megy csődbe az építtető
Természetesen nem a szerb cég által épített lakást kell kiszemelni.

(#31496) golya32
Akkor azt kell mondanom, nagyon jól jártál. 10-15m -ért van egy fullos lakásod. Most ennyi pénzért mit kapsz? Egy 40nm-es 1.5 szobás lakást.
Azt is megértem, hogy neked mennyi pénzbe került. De épp ez a probléma... az lett a divat, hogy mindenki a bérlővel akarja kifizettetni a befektetett pénzt / vagy hiteltörlesztést. Így akar szinte 0-ból kihozni egy lakást. ez véleményem szerint nem korrekt. (De még1x mondom, megértem.)

(#31497) BigBlackDog
Ahogy írod. BP-n is kb ugyan ezek az ingatlan árak vannak, ahol azért valljuk be, a kereseti lehetőség nem ugyan olyan mint itt Győrben. Jól látod, hogy a lakások nagy részét azok veszik, akik befektetési célból megveszik, (akár hitellel), majd kiadják annyi pénzért, hogy abból törlesztenek. Persze ez is egy megoldás. Viszont mikor pl egy sori munkás alig keres havonta 120-150k-t, akkor miből venné ki ezeket a lakásokat?

Én sem Győrben tervezek vásárolni lakást. Ennyi pénzért már inkább elmegyek 10-20km-t és veszek egy házat amit rendbe rakok. A bejárás meg szinte gyorsabb, mint Győrön belül.

(#31498) Coyot
6-7 millából azért már thai nők masszíroznak lefekvés előtt minden nap. :DDD Ne túlozzunk. 4m-ből ha nem tudsz egy lakást befejezni, akkor ott már magasak az igények.
Persze támogatás van. De számold csak ki, hogy akár egy vásárláshoz (20m-nél) mekkora önerő kell (4-5m) az embernek, hogy egyáltalán szóba álljon vele a bank. És akkor ez a pénz csak arra elég, hogy kapj egy jókora hitelt a nyakadra. Nem csodálom, hogy a fiatalok inkább elhúznak külföldre. Egy átlagos munkás, akinek nincs a háta mögött egy család, aki megtámogatja, az miből szed össze ekkora összegeket? Vicc az egész...

Na de nem akarok ebből flam-et csinálni. Befejezem. Egyszerűen csak elszomorít a helyzet. :(

[ Szerkesztve ]

/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.