Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31512) RudyD válasza Füleske (#31495) üzenetére


RudyD
csendes tag

Üdv!

Igen, sértődés ide vagy oda, ez van. Mi is kiadásban gondolkodtunk, de jobb letenni a hitelt ha mód van rá. Ezért jutottunk odáig hogy inkább eladjuk. Bár az ármeghatározásnál én is körbenéztem pár helyen és kicsit fölécéloztam. Utólagosan már mint eladó nehezebb lenne fölfele alkudni. Ráadásul jelen esetben nem csak egy üres lakásról van szó mint egy panelban. Az is igaz hogy kinek még mi számít. Egy kis morfondírozás és pár plusz kör után még az is kiderülhet hogy a jelenlegi körülményeket és a tényeket megnézve még egész reális is lehet ez az ár. Tudom, ez nem megkönnyebbülés a vevői \ bérlői oldalon, de ez van most.
Aki meg kicsit úgy érzi h sok, én irányárat szabtam meg. Ha valait komolyan érdekel, hajlandó vagyok egyeztetni és akár megfelelő módon engedni is belőle.

Másik oldalról a család feje fölött most van máshol biztos tető, igaz ez azzal járt hogy valaki "távozott" a nagyobb családból.
A lakást anno több mint egy évtizede valóban sokkal kissebb összegért sikerült megvenni, De azóta a feleségem is beleölt jópár milkót. Mire sikerül normális állapotba hozni, addigra meg inkább túladunk rajta. Mi McSzívtuk vele. Rendesen raktunk is bele, az utánunk jövőnek , bár még valószínű kelleni fog, de már sokkal kevesebbet és az egészségre is veszélyesebb részeket megússza.

@sladka_pani: :R :R :R
Ez a hozzászólás már-már egy címoldalas írásnak is elmenne!

-- RudyD { B-) }

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.