Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30601) Kis Joe válasza Dryman (#30598) üzenetére


Kis Joe
aktív tag

Az átlag felhasználónál szerintem az már a "drága" kategória. Szerintem is tökéletes egy 10eFt körüli fsp egy átlag felhasználású gépbe.
A népnek a ház+táp kombó kell 8eFt-ért.... :W De a gép természetesen iiiiiiiii gép legyen :W

Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!  phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!

(#30602) bundilolo


bundilolo
tag

Mostanában elég gyakran megfordulok a Szigethy-Fehérvári csomópontban. Még mindig sokan nem tudják, hogyan kell használni. Engem dudál le a parasztja, amikor ő csak egyenesen mehetne. Beszarás, aztán még mutogatja a középső ujját is. :W

(#30603) sladka_pani válasza bundilolo (#30602) üzenetére


sladka_pani
aktív tag

Ilyen autós sztorijaim nekem is vannak, legutolsó a 6 kutas benzinkútnál történt tegnap, hogy tankolok, letörlöm a papírkendővel a beöntőnyílás körül, és még visszaszaladtam a számláért, mögöttem egy Audis veszettül dudál és mutogat, hogy menjek már a francba, holott még 4 kút üres... higgadtság kell ehhez is!

...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

(#30604) G@ben válasza bundilolo (#30602) üzenetére


G@ben
addikt

Ilyen velem is napi szinten volt ott, a legszebb, amikor a rendőrautó kanyarodik be eléd jobb oldalról balra, amikor csak egyenesen mehetne. :D

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#30605) Dryman válasza G@ben (#30604) üzenetére


Dryman
aktív tag

körgeometriás csomóponti kereszteződés a hivatalos neve....a rendőr meg jól elmondja a tutit ha teszemazt a belső sávból ki akarsz hajtani valamelyik kijáraton....de hát ugye el kellene engedned a külső sávban akár körbe-körbe haladót, mondván ő megy egyenesen "körbe"..
te pedig csak keresztezed az utját....mivel ő érkezik neked jobbról neki van elsöbbsége...és valóban....ezért vannak felfestve azok a fránya szaggatot vonalak a zárovonal jobb oldalán...tessék már jobban megnézni és értelmezni...aztán nem meglepödni ha a jard eléd kanyarodik jobbról..mert mindenféleképp neki lesz igaza...ez nem körforgalom, csak addig amig behajtasz, aztán már körgeometriás csomóponti keresztezödés. Ezt nem észosztásként irtam, hanem sajnos volt egy élményem benne ahol én huztam a rövidebbet...aztán jött a szolgálunk és védünk autóval két önjelölt oktató és elmagyarázta 30000-ért hol hibáztam....

[ Szerkesztve ]

(#30606) Dryman


Dryman
aktív tag

kisalföld.hu-n még videó is volt róla hogyan használd és ne akard kiterelni a külsö sávban körbehaladót ha te ki akarsz hajtani belöle a belsö sávból...megteheted csak nézzél el jobbra érkezik-e melletted valaki jobbról, mert ez estben el kell engedned és csak utána folytathatod az ö sávjának ketesztezésével történö kihajtásod...azért elgondolkodtato hogy ki az aki háborog másokon :)

(#30607) G@ben válasza Dryman (#30605) üzenetére


G@ben
addikt

De ha fel van festve a sávra, hogy ebből csak egyenesen hajthatsz ki, a tőle balra lévőből egyenesen kihajthatsz vagy maradhatsz bent, ergo balra kanyarodsz, akkor a jobb oldali sávból ne akarjon balra kanyarodni, mivel a nyíl a kötelező haladási irányt mutatja, és az neki egyenesen kifelé van.
A piros csak egy irányba mehet. A kék bent is maradhat, illetve kihajthat a Szigethyre. A szaggatott felfestés meg a Fehérvári útról érkezőknek van, mivel nekik a kötelező haladási irányt arra mutatja a nyíl.

Szerk: lehet, hogy van róla a kisalföldön videó, de akkor is fel van festve a kötelező haladási irány és bizony a külső sávból ha mégis balra akar kanyarodni, akkor erősen meg kell törnie az ívet. Ilyen törést viszont nem terveznek bele egy kör alakú kereszteződésbe. És ha az előjelző táblákat is megnézzük, egyértelműen ezt mutatják, azaz a középső sáv a Szigethyre megy, sehova máshova.

[ Szerkesztve ]

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#30608) Dorien válasza Dryman (#30598) üzenetére


Dorien
veterán

Nem akarom elkiabálni, de a gépemben lévő 500W SuperFlower táp már több, mint 10 éve csendben teszi a dolgát. Még valami HWSW-s fazontól vettem. :)

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#30609) Dorien válasza G@ben (#30607) üzenetére


Dorien
veterán

Jól mondod. A kék sávnak van kiírva a táblájára hogy "Ifj. körút / Sz.fehérvár" a középsőnek csak az, hogy "Szigethy A. út", a külsőnek meg "Centrum / Adyváros".

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#30610) Dryman válasza G@ben (#30607) üzenetére


Dryman
aktív tag

Ez esetben fáradjál be a jardhoz és fizesd be légy olyan kedves önhatalmulag a továbbképzési dijadat...ugyanezt a szituációt biráltam, és meg lettem győzve hogy mivel ez egy speciális helyzet, igen is behajthat eléd balról, mert a záróvonalon jobb oldalról van szaggatott vonal...és mivel ez az utolsó érvényes utburkolati jel, ezért fizettem én is 30000-et... valami olyasmi is van még a dologban, hogy hol kezdödik valójában a keresztezödés ebben a spec esetben...ez pedig a villanyrendör alatti vastag vonal...ami elött van felfestve a kötelezö haladási irány utburkolati jel...de ezt ugye hogyan sem kell figyelembe venni???? Táblákra azt mondta a rendör...milyen szinü a tábla??? zöld, akkor az tájékoztató tábla nem pedig a kötelezö haladási irányt szabja meg..ahhoz kék tábla kell megfelelö nyilazással....Hidd el ez a jobbkezes dolog nagyon sok embernek nem passzol, de mindig is annak lesz elsöbbsége akinek megadják....

[ Szerkesztve ]

(#30611) Dryman


Dryman
aktív tag

A saját káromon tanultam meg, pontosabban fogadtam el azt a körülményt, miszerint volt oka közlekedési birságot kiszabni rám...Lehet erösködni meg lehet felháborodni, de kérdezem én, pont te vagy meglepödve aki saját szemmel tapasztalta hogy elékanyarodik egy rendörautó...a rendör is hibázhat, de miért tett volna ilyet, ha az ö olvasatukbam ezt meg lehet tenni....Jó lenne tudni hogy egy közlekedési szakértö mit mondana akár egy rendöri állitással szemben...légy előrelátó és közlekedj ugy hogy ne gyurjanak el egy ilyen szituációban....ja és ne huzd fel magad ások hülyeségén :)

[ Szerkesztve ]

(#30612) G@ben válasza Dryman (#30610) üzenetére


G@ben
addikt

A felfestett nyilak még mindig a kötelező haladási irányt mutatják, mint itt:

Ugyanaz a szitu, azaz a nyíl meghatározza, hogy csak egyenesen mehetek, hiába van utána szaggatott vonal. De meg fogok kérdezni egy autós oktatót, hogy mi a helyzet, mert ha tényleg úgy van, ahogy leírtad, akkor az bizony rossz tervezés és balesetveszély okozása.

Saját szemmel láttam a rendőrautót elémkanyarodni. Ugyancsak saját szemmel láttam még rendőrautót a villogó 2 másodpercnyi bekapcsolásával záróvonalon megfordulni, holott ezt sem tehetné meg. Ezen kívül láttam szintén rendőrautót mindenféle jelzés nélkül tilosban parkolni, városon kívül hosszan a belső sávban hajtani, miközben a külső üres volt és még számtalan egyéb dolgot. Vagyis az, hogy rendőr, nem azt jelenti, hogy jól ismeri a szabályokat és be is tartja azokat.
És az első ilyen eset után ebben a kereszteződésben vagy kilőttem, hogy mellettem ne legyen autó vagy kicsit előreengedtem a jobbra lévőt, hogyha esetleg balra akar kanyarodni, akkor ne menjek neki. Hiába próbálok más hülyesége miatt nem idegeskedni, ha belémjön, nem lesz őszinte a mosolyom.

[ Szerkesztve ]

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#30613) bundilolo válasza Dryman (#30605) üzenetére


bundilolo
tag

Volt vagy fél óra mire kihámoztam mit is írtál le. :DDD Tehát vannak ugye a záróvonalak, azokat nem lehet átlépni, kivéve ott ahol és amelyik oldalon szaggatott vonal van. Aki sávot vált annak körültekintve és fokozott óvatossággal kell azt csinálnia ráadásul ugye irányjelzőt használva. A balesetek abból vannak, hogy mindenki az utolsó pillanatban eszmél fel, hogy rossz helyen jár(már akkor balfasz volt amikor ki kellett volna választani a helyes sávot) és berántja a kormányt jobbra vagy balra. A külső sávokban haladóknak csak akkor van elsőbbsége, ha te akarsz átmenni a sávjába, fordítva sehogy sem igaz. Ha valaki kimehet a külső sávból a 2. kijáraton és rájön, hogy ő a 3-on akar kimenni, de van szaggatott vonal ott, az nem azt jelenti, hogy átmehet csak úgy. Ha jön a mellette lévő sávban kocsi azokat el kell engedni, amennyiben ott nem mondanak le az elsőbbségükről. Egy oktatóval kellene ezt igazából tisztázni és akkor minden kiderülne.

(#30614) Dryman válasza bundilolo (#30613) üzenetére


Dryman
aktív tag

Még az Opeles időszakom volt amikor a tárgyalt körforgalomban hibáztam a rendőr szerint.
Azért írtam le, mert hivatalosan ezt próbálta bizonygatni a szerv a 30000-es csekket lobogtatva...
esetemben kitereltem egy autót aki be akart kanyarodni elém, az a szerencsétlen meg a kis koccanástól annyira megijedt, hogy ballra rántotta a kormányt és összetört egy legszélső sávban haladót is....
én okoztam a balesetet, viszont nekem nem tört össze a kocsim...na első sárvédő polírozással megúsztam....
Csak hogy tiszta legyen én a kék vonalon haladtam az ifjúság körút felirat alatt....a delikvens meg jött a piros vonalon, csak nem ment ki a Szigethyre hanem tovább akart kanyarodni ballra....
Sokáig tanakodtam miért is büntettek meg anno. A rendőr elmondása szerint a büntetés valamilyen szinten jogos, a közlekedési helyzet és a burkolati jelek értelmezése viszont pillanatfüggő. Elmondható hogy a legbiztonságosabb a legszélső sáv, de azzal max 180 fokot tudsz menni, azaz egyenesen át, a többi meg kész lutri.... :)
Nem is beszélve arról mikor kihajtasz egy ilyen kereszteződésből....akkor mit is jelzel valójában a villogóddal? A legszélső sávban azt hogy jobbra kihajtok belőle, mert máshová nem mehetek.... a másik két sávban a kihajtási folyamatot jelzed, vagy akár azt is hogy rögtön a kihajtás után sávot akarsz váltani :) Miért is kell kifelé indexelni ha kötelező haladási irányok vannak??? Van még azért tisztáznivaló akkor ez most körforgalom vagy nem is körforgalom.....

[ Szerkesztve ]

(#30615) tserrof77 válasza Dryman (#30614) üzenetére


tserrof77
senior tag

Nem akarok hisztizni, meg trollkodni, de NEKED volt igazad. A szélső (külső) sáv 90 fokot visz, kapásból kivezet. a második egyből ki (bár szerintem az se szabályos) illetve a "szembe" levő, 180 fokos résznél vezet ki, a belső, harmadik 270fokot visz... :U

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#30616) zsigee válasza tserrof77 (#30615) üzenetére


zsigee
tag

Mindenkinek válasz. Le van írva, hogyan is kell használni.
[link]

Több győri körgeometriás is benne van...

Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

(#30617) vlcsko82


vlcsko82
aktív tag

Ki melyik autós iskolát ajánlaná "B-kategóriára" ?

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#30618) kiszi07 válasza vlcsko82 (#30617) üzenetére


kiszi07
senior tag

Én a csabigánál csinálom, őket ajánlom, mert náluk mindig van lehetőség e-learningre.

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#30619) sotetlovag97


sotetlovag97
tag

Sziasztok!

Esetleg valaki tudja hogy hol érdemes itt Győrben vagy környékén Blue Label whyskit venni?
Tudom van több fajta is, de ilyet szeretnénk venni barátunkat meglepni szülinapjára.

Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…

(#30620) kiszi07


kiszi07
senior tag

Sziasztok, nincs valakinek VHS magnója kölcsönbe néhány napra?

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#30621) Jazzos válasza sotetlovag97 (#30619) üzenetére


Jazzos
tag

Nem rossz választás! Kólába lesz amúgy? :DD

(#30622) sotetlovag97 válasza Jazzos (#30621) üzenetére


sotetlovag97
tag

Hat nem tudom, én nem vagyok nagy whyskis. :D
Ha barátom úgy akarja inni akkor igya úgy :)
Csak ezt azért nem írtam le, hátha itt valaki eretneknek tartja szegényt.

Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…

(#30623) okiDoki válasza sotetlovag97 (#30622) üzenetére


okiDoki
tag

Dehogyis!
Blue Labelt csakis kólával! ;)

0,0

(#30624) frankstork


frankstork
aktív tag

De nem ám Coca... Tesco Cola, vagy RC.

(#30625) atos19881101


atos19881101
senior tag

Sziasztok,

Lenne egy 5.1 digitális - analóg átalakítóm eladó. Ha valakit érdekel, privátban keressen.

/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/

(#30626) sotetlovag97


sotetlovag97
tag

Oké, érzem az iróniát. :DD

Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…

(#30627) Bobrooney válasza frankstork (#30624) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Hanem?

(#30628) Dryman válasza Bobrooney (#30627) üzenetére


Dryman
aktív tag

pepsi

(#30629) sotetlovag97


sotetlovag97
tag

Legyen akkor már mindegyikbol és akkor ki tudja próbálni hogy neki melyikkel ízlik. :D
Már nem tudok hinni nektek :O

Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…

(#30630) Kis Joe válasza Dryman (#30628) üzenetére


Kis Joe
aktív tag

Bolero Cola :DDD
Amatőrök.... :DD

Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!  phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!

(#30631) Balinov válasza Kis Joe (#30630) üzenetére


Balinov
félisten

Cola szörp!!!!

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#30632) kiszi07 válasza sotetlovag97 (#30629) üzenetére


kiszi07
senior tag

Egyébként minek vesztek ilyen drága whiskeyt ? Ha az illető nem valami nagy whiskey szakértő, aki csak ilyen szintűeket iszik, akkor teljesen felesleges. Mi nem régiben kaptunk egy 20 éves Red Lebelt, illetve egy 97-es Jim Beam Bourbon-t, tökéletes volt.
PS: kofola kimaradt ;]

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#30633) sladka_pani válasza kiszi07 (#30632) üzenetére


sladka_pani
aktív tag

A Kofola jó, értem?! :)

...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

(#30634) kiszi07 válasza sladka_pani (#30633) üzenetére


kiszi07
senior tag

Én is szeretem, mikor Csehországban töltöm a napjaimat sokat iszok, illetve az ismerősöm is szokott hozni. :D Marlenka a másik kedvencem. :P

Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace

(#30635) vlcsko82


vlcsko82
aktív tag

Kellene egy kis segítség :K Be kellene szereznem egy Denon távirányítót olcsón az se baj ha tanuló v. tanítható,de Győrbe hol értenek hozzá?

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#30636) bundilolo


bundilolo
tag

Tessék,
Cola!

[link]

(#30637) tserrof77


tserrof77
senior tag

Acer netbook keresi új gazdiját.

Acer Aspire One D250
N280 1.6GHz 1mag, 2 szál
2GB DDR2
160GB merevlemez (100/100 94 nap)
kb 1 órás akku
3db USB, VGA, kártyaolvasó, magyar billentyűzet.
Windows 7 Starter

18.000Ft

[ Szerkesztve ]

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#30638) Dryman válasza bundilolo (#30636) üzenetére


Dryman
aktív tag

Éppen ezért nem is iszom CocaColát, helyette a Zérót, abban nem kell csalódni az állandóan tele van minden szarral.... :)

(#30639) kovacsroli


kovacsroli
senior tag

Sziasztok,

na most lett eladó a lumia 735.

20k

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#30640) tserrof77 válasza tserrof77 (#30637) üzenetére


tserrof77
senior tag

Né'mán... szenior lettem... :DDD :O

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#30641) vlcsko82 válasza tserrof77 (#30640) üzenetére


vlcsko82
aktív tag

:C

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#30642) Balinov válasza tserrof77 (#30640) üzenetére


Balinov
félisten

nyugdijba mikor mesz? Draukulalok

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#30643) tserrof77 válasza Balinov (#30642) üzenetére


tserrof77
senior tag

Bali, kb 27 év...ha megérem... :DDD Azért köszi :R

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#30644) kovacsroli válasza kovacsroli (#30639) üzenetére


kovacsroli
senior tag

Képekért katt ide!

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#30645) vlcsko82 válasza kovacsroli (#30644) üzenetére


vlcsko82
aktív tag

Nagyon szerettem jó teló volt csak a winfon leírta magát mióta Microsoft a mobil és nem Nokia :U

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#30646) kovacsroli válasza vlcsko82 (#30645) üzenetére


kovacsroli
senior tag

Hát igen, elég nagy mélyrepülés volt a Microsoft-tól. Ettől függetlenül ez a készülék még nagyon jó szerintem. Ez még Nokia. :K

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#30647) xcel2000


xcel2000
aktív tag

Szép estét!
Esetleg nem érdekel valakit egy Samsung Gear VR, párszor használt de időhiány miatt felejtős. :R
Érdeklődni PÜben :R
14k de alku topiclakóknak belefér :R

Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."

(#30648) Dorien válasza sotetlovag97 (#30619) üzenetére


Dorien
veterán

50e Ft-os viszkit akarsz venni neki? [link] Jó barát lehet... :)

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#30649) Dryman


Dryman
aktív tag

Sziasztok!
Elegem lett a céges telekomos netes problémákból, így kellene valami amivel bizonyítani lehet egy hálózatanalizis erejéig hogy a trékom a hunyó!
Arra gondoltam hogy van 2 db olyan sim kártyám, amit a telefonközpontban használok, de a szolgáltató jóvoltából hiába beszédcélú a sim-ek felhasználása, mégiscsak van rajtuk 1-1GB-nyi adatelőfizetés.
Egy ilyen 1GB adattal rendelkező SIM kártyát szeretnék felhasználni arra a célra hogy egy tartósabb mérés erejéig ez legyen a céges internet alapja.
Szükségem lenne egy olyan 3G routerre ami fogadni tud egy normál méretű SIM-et!
Tudna valaki kölcsönözni egy ilyen eszközt???
Újat vásárolni nem szeretnék, ugyanis ez csak egy teszt erejéig kellene!

Az alapvető probléma ez hogy van egy ADSL2+ szolgáltatásunk itt a cégnél ami mindenféle router és egyéb hálózatos aktív eszköz nélkül, azaz csak egy pc-t rádugva és ppoe behívást alkalmazva produkál egy 8, 65MBit/sec letöltés, és egy 0,51Mbit/sec feltöltési sebességet.
Jobb sajnos nem lehet mert olyan messzire vagyunk a telekom központtól mint batyus zsidó Jeruzselemtől....
A Net általában hozza is ezt a méréseknek megfelelő állapotot, de ha teszemazt elindítok egy nagyobb levélcsatolmány elküldését, vagy csak egyszerűen feltöltök valamit a googledrive-ra, vagy bárhová máshová, akkor a hálózat belassul....pingelve egy teszemazt www.blikk.hu-t normál esetben a késleltetés 26-30ms, ha zajlik a háttérben egy feltöltés azon az 512Kbit-es lehetőségen akkor ez az időzítés 800ms, de sok esetben 2500ms körüli értékre ugrik fel sok esetben a nem érkezett válasz az adott csomagra hibaüzenettel.....
Azt gondoltam, belső céges probléma, ezért is próbáltam pusztán egy az egy gépet feltenni erre a netre, és lám a probléma a k. trékom szolgáltatásában van!!....persze mit sem tehet a juzer ugyanis a szolgáltató ígyis teljesíti a minimális szerződési követelményeket! Hát tele van a hócipőm velük!!!

Szívesen várok javaslatokat, megoldási lehetőségeket... :)
Ja és nincs semmi más infrastruktura, csak az adott rézérpár..... :O

(#30650) mm00 válasza Dryman (#30649) üzenetére


mm00
aktív tag

Tegyük fel folyamatosan töltesz fel. Ha közben kitalálod, hogy letöltenél valamit, akkor ez is feltöltéssel indul, mivel el kell küldened a kérést. Szóval, ha fogja valami a feltöltésed, akkor érezheted úgy hogy nincs internet.

Pár éve időnként elment az irodában az internet és nem találtam mi lehet az oka. (Hasonló paraméterű T-net volt, mint neked). Kiderült, hogy a telefonomon be volt kapcsolva, hogy iCloudba töltsön fel időnként automatikus backupot. Ez képes volt annyira megfogni a netet, hogy amíg nem végzett a feltöltéssel, addig egyáltalán nem volt internet az irodában senkinél.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.