- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dre_Powell
tag
Szia!
Seat Toledo TDI-re (2002es) keresek 16''-es felnit, és gumikat.
Egyenlőre csak árakra vagyok kíváncsi, felmérem a helyzetet.
Aztán majd vásárlás. Sajna én miskolci vok, 2-3 havonta járok pesten. Szóval, ha jók az árak, akkor irány hozzád! 
1.
Téli gumi, 195/65/r15
NEm tom miylet.
2.
Nyári guminak 225/50/r16 lenne a jó
Mondjuk pirelli p zero nero. Erről mi a véleményed? Vagy Te melyiket ajánlanád?
3.
Egy jó kis 16os felni. A stilauto sr 900 sl -t néztem ki.
Ha van, akkor ennek az ára érdekelne, meg persze többi 16osé is.
Jaaa, majdnem elfelejtettem.
Jelen pill. egy 15 gyári alu van alatta és fulda carat attiro (nem bizti h jól írom) 195/65/r15 méretben.
A lényeg az h hangos a futásuk, mintha egy 17es lenne.
Az elsőket hallom inkább. Főleg akkor lehet hallani ha elveszem a gázt, meg kanyarodásnál. A futómű hibátlan, nem régen nézettük meg. Keréknyomás, ha jól emléxem 2.2 körül van. Újra kellene centíroztatni őket? Vagy ilyen hangos lenne ez az abroncs?
Amúgy szentem nagyon jó ez a topic, én sokat okosodtam belőle. Nem tom mi volt a problémájuk a moderátoroknak. na mind1.
Bocs ha hosszú voltam.
Előre is köszi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix B250f Gaming
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán majd vásárlás. Sajna én miskolci vok, 2-3 havonta járok pesten. Szóval, ha jók az árak, akkor irány hozzád! 

Az elsőket hallom inkább. Főleg akkor lehet hallani ha elveszem a gázt, meg kanyarodásnál. A futómű hibátlan, nem régen nézettük meg. Keréknyomás, ha jól emléxem 2.2 körül van. Újra kellene centíroztatni őket? Vagy ilyen hangos lenne ez az abroncs?