- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Dorien
üzenetére
Én is mindig azt mondom, hogy a múltra pítkezve felesleges megkísérelni kitalálni, mi fog történni a jövőben, nyilván nem az én habitusom, de mint szabályt erősítő kivételt említettem csak meg.

Azaz létezik, ne csináljunk úgy, mint ha nem létezne, de szerencsére nem ez a többség.
Azonban annyi szélsőséges körülmény van az átmeneti időszakokban, hogy tényleg lenne értelme október végétőltől decemberig négyévszakosat felrakatni, decembertől márciusig télig, utána ismét négyávszakosat májusig, és szeptemberig mehetne a nyári. Szereintem ekkor történne meg az, hogy minden gumi a neki megfelelő hőmérsékleti viszonyok között tudná a legtöbbet nyújtani, de gyanítom nagyon sokat kell menni mindehhez, ellenben bármennyire nyűgös ezt leszervezni évente többször, van benne ráció az egyik oldalról.
Viszont az emberek közlekedési habitusa miatt felesleges, amennyiben hideg van, de már nyárid van fent, úgyis lassabban mész, mert a többiek előtted, melletted is ugyanezt teszik, és 5 perccel később érsz majd oda..Mindig mondom, hogy ez a sose j igazán ez ritkán derül ki, mert még én is kevés embert ismerek, aki egy ilyen gumit a napi közlekedésben kihasznál, van egy ügyfél, aki egy 6.2 V8-as Camaroval jár, mindene piszkálva van kicsit, és az ember is rugdalja állandóan, nála a michelin pilot 4s sport cup2 gumik se voltak jók, pedig a 4 gumi nem fért bele 1 millába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest