Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Teasüti #56914 üzenetére
Ha a gumi sose csúszna meg fékezéskor, nem lenne szükség ABS-re, de valamiért csak belerakják az autókba. Nos, amikor felraktam a másik picassora a 225/50-es contikat, én akkor hallottam utoljára szólni benne az abs-t, olyat fognak a gumik, amilyet én szeretek, és nem csúsznak meg. Baxhatod az abs-t, ha attól nem lesz rövidebb fékutad, az abs csak ott kezdi meg a működést, amikor a gumik már nem tudnak tapadni. És ebbe nem csak a gumi anyaga, hanem a fékezés során fellépő deformáció is belejátszik.
Na ezért.yodamester10: ezt olvastad?
Tehát ha a jelenlegi 17-es gyári méretű gumik helyett a gyár által deklaráltan jó méretű 19-es gumik kerülnek fel, és a jelenlegi 17-es gyári citroen kerekek helyett 19-es gyári citroen kerekek kerülnek fel egy Citroenre, amik szintén deklaráltan jók az autóra, akkor kell bármit is beiratni? -
Teasüti
nagyúr
válasz
svedmalac #56915 üzenetére
Fékezésnél elterül a keskeny és magas gumi is. Ugyanúgy megvan a kontakt felület, csak egyiken széles, másikon hosszú. Amúgy fizika szempontjából alig-alig van eltérés a felület változásával. Ha így lenne, akkor motorokon a 120-as gumi helyett menne fel a 230-as előre is.
Mégis beleáll az aszfaltba a motor egy kemény fékezéskor.
-
tboldi
nagyúr
-
Rick4
félisten
Lehet rosszul tettem fel a kérdést.
Tehát ha a jelenlegi 17-es gyári méretű gumik helyett a gyár által deklaráltan jó méretű 19-es gumik kerülnek fel, és a jelenlegi 17-es gyári citroen kerekek helyett 19-es gyári citroen kerekek kerülnek fel egy Citroenre, amik szintén deklaráltan jók az autóra, akkor kell bármit is beiratni? -
Rick4
félisten
Oké, meglátom, mekkora macera ez, és ér-e ennyit. Nem tudom, buzerálnak-e ilyesmi miatt, én a gyárias állapotot szeretem minden körülmények között, oda sose kellett eddig tüv papír, csak ez most egy picit más irány...
A rugóról nyilván van tüv papír, de a gyári citroen felniről hogy legyen? A felrakott felni a gyártó által is elismert méret, a gumi szintén.Hirtelen jobb adatbázist nem találok, de 100 helyen fent van a 225/40R19 és a felni méret is. [link]
-
kenguru99
senior tag
"Azt tudja valaki, ha szeretném a forgalmiba beiratni ezt a felni- gumi méretet, meg ha lesz ültetőrugó, akkor azt is, az most hogy megy? "
Ha van az alkatrészekhez eredeti TÜV papírod csak akkor lehetséges. Felkeresed a helyi közlekedési hatóságot. Ök adhatnak ki átalakítási engedélyt. Mindenről számla kell. Felni, rugó, szakszervíz beszerelése, fényszóró magasság állítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest