- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
#77081088 #23231 üzenetére
Nem rossz ez sem , de ha 1szer belekezd az ember ... nem tud megállni
De igen az alapok már meg vannak, 1 erős vga- 1 jobb proci és kész vagyok . (most veszek majd nagy hdd-t )
Lassan de biztosan halad a project, csak az a baj mire vizezni tudnám a rendszert addigra elavul mert annyi pénzem nem lesz 1 hamar, és előtte szeretnék 1 letisztultabb házat is majd ....de a corsair mondjuk h110 v milyen hűtésével ilyen félvizes 1szerű megoldás lehet majd olyanra beruházok ha jó...
-
FLATRONW
őstag
-
Zorel
senior tag
válasz
#77081088 #22425 üzenetére
Szia,
Ha jól gondolom, akkor most az alsó fekete színű portba tetted a kártyát. Ez elvileg annyiban különbözik a felsőtől, hogy PCIe 2.0-ás, a felső pedig 3.0-ás. Az adatlapod alapján SB i5 procid van, ami amúgy sem támogatja a 3.0 PCIe, szóval semmilyen hátrányod nem lesz emiatt.
-
-
bombibmw
veterán
válasz
#77081088 #21501 üzenetére
Nekem mondjuk megy a monitorozás AB-vel,csak valahol írták az előbbi verziót is.
Csak most visszatettem a Tweak-et és PlayClaw-al íratom ki.
Az is monitoroz mindent szépen.Nem eszi meg a gépet,csak egy kicsit kizökkenti az eddigi lustaságból és megdolgoztatja.
Egyébként azért igen szépen fut a gém,nem lehet panasz.
Kíváncsi leszek a multira is,még nem toltam. -
Zorel
senior tag
válasz
#77081088 #21021 üzenetére
Letesztelni le tudod bios moddal is, csak kicsit időigényesebb, több időbe telne megtalálni azt a feszt amin még stabil lenne load alatt a kártya. A másik hátrány az alulfeszelt kepler esetében, hogyha csak a feszt állítanád, akkor veszítenél a boost clock-ból is. Szóval én nem ajánlom ezt az alulfeszelős dolgot, de úgy egyébként kepler esetében a fesz emelést sem!!
Aki esetleg erre adná a fejét:
A bios-ba található két táblázat, ahol az alábbi értékek közül lehet beállítani feszt:
(boost esetében automatikusan két szintet lép a kártya)...
1110000
1122500
1135000
1147500
1150000 -> gyári érték
1162500
1175000 -> gyári boost érték
1187500
1200000
1212500
... -
Zorel
senior tag
válasz
#77081088 #21018 üzenetére
A csúszkát lehet ide oda tologatni, de semmit nem ér, mert lock-os a cucc. Egy mód van a bios modding. Nem nagy dolog kb 5 perc alatt megvan. Van már online bios editor is hozzá.
Viszont ugye a kepler esetében nem hiába van gyárilag lock-on a fesz, ugyanis a védelmi rész szoftveresen van megoldva, ami az NV szerint 1,75V-ig működik biztonságosan e felett már nem, mert a lapka előbb döglik meg, mint ahogy a szoftveres védelem közbeszólna.
-
odorgg
addikt
válasz
#77081088 #20251 üzenetére
A te elvárásaid alapján, akkor bizony az alapórajeles 7950, 660Ti kategória kb, ezt nem vitatom.
Bár téged nem érdekel, de a 600-700-as széria az gyárilag tuningolva van, az hogy melyik mennyire, azt a GPU képességei határozzák meg. Viszont sok ember azért olvassa a teszteket, tapasztalatokat, hogy ne tudják a gyártók órajelekkel elkápráztatni/megtéveszteni, és pl ne vegyen 660Ti-t a 7950 helyett, hanem megveszi a jobb kártyát, ami ebben az esetben tuti hogy nem a 660Ti lessz, és beállítja az igényeinek megfelelően.
Az a féle user vagy, aki ahelyett hogy odébb tolna 2 csúszkát, inkább kártyát cserél. AMD-nek a legtöbb 7950 tulaj sztem megbocsájtja azt, hogy erősen alul órajelezve dobták a piacra, viszont elég jó áron.Az extra infókat ami a tuningot is illeti, nem azért írjuk mindíg le, mert nem akarunk neked igazat adni, hanem azért, mert nem mindenkinek olyanok az igényei mint neked! Aki pedig nem veti meg a tuningot, annak elég félrevezető lenne azt olvasni, hogy az alapórajeles 7950-es 660Ti szint, vagy kategória! Ha 0 tapasztalattal ilyeneket olvasnék a fórumon, és kártya vásárlás elött állnék, hülye lennék 7950-et venni, majd később verhetném a fejemet a falba mikor azt olvasnám, hogy alapórajeles 7970-680-770 teljesítményét is ki lehet belőle hozni egy tuningprogi segítségével, míg a 660Ti-ből korántsem.
-
-
FLATRONW
őstag
válasz
#77081088 #19085 üzenetére
Szerintem semmi szükség az Experiencre, hogyha betudod magad is állítani a játékokat. Csak egy lehetséges problémaforrás. A drivert simán rátelepíthetted a régire. A telepítésnél válaszd ki az egyéni telepítést és azon belül is a tiszta telepítést (nagyon ajánlott). Hogyha nem használod a 3D Visiont, akkor az ehez tartozó drivereket felesleges feltelepíteni. Nekem ezzel a módszerrel soha semmilyen hiba nem volt egyik driverrel sem (mindig a legfrisebb béta van fent), pedig az utóbbi időben sokan panaszkodnak driverhibákra.
-
bombibmw
veterán
válasz
#77081088 #18669 üzenetére
Amikor valaki ajánlásokat kér egy kártyára,akkor nem éppen a POV az első ajánlott kártya.
Gondolom ebben közrejátszik a hang és a hűtés,valamint a más gyártókénál "rosszabb" minőségű alkatrészek felhasználása és a tapasztalatok az adott kártyával kapcsolatban.
De igazából tapasztalati szinten nem tudok az adott gyártó termékeiről érdemi véleményt megfogalmazni,csupán azt tudom leírni,amit itt olvastam róluk.
Mivel mindig is Asus kártyáim voltak és mindig meg voltam elégedve velük,ezért számomra az etalon az Asus,ami nem azt jelenti,hogy mindenkinek Asus-t kell venni és vannak más ajánlott márkák is,de az elsők között nincs ott a POV.
Talán nem véletlenül. -
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
#77081088 #18613 üzenetére
Én most vásároltam egy ASUS hűtős GTX760-ast és a terheléses tesztek alatt azis megkóstolta a 75-77 fokot, szerintem ez normális érték, de persze mind az idle temp mind a load temp nagyban függ a környezet hőmérsékletétől (sz.gépház, szoba) azt is vedd figyelembe.
Jobb alaplapok már kijelzik pl az alaplap hőfokát is szal nem nehéz képet alkotni róla, az én házam 26-27 fokos pl. pedig egy kis vacak M-ATX házikó de jó benne a levegőkeringetés.
-
Madn!ght
addikt
válasz
#77081088 #18598 üzenetére
Szerintem tedd újra a win-t. Ha mégsem szeretnéd, akkor egy próbát megér, hogy driversweeperrel kigyomlálod az AMD drivereit, esetleg az AB-t is reinstalláld. Persze elképzelhető, hogy így is bugos lesz.
Nálam a GTX 480 után is bugos volt, pedig még a driver is ugyanaz a verziószámú maradt.
-
kasa85
őstag
válasz
#77081088 #18100 üzenetére
Vegyél ezt nagyon halk és csöndes még 100% ventilátor pörgetésen is.
A kártya nem melegszik 64 fok felé 25 fokos szobában szóval nagyon jó,és ez alatt csak 20% tekert a ventilátor.
Néha el éri a 40et amit észre sem veszel.
Jó tuningolható,és a legolcsóbbak egyike.
Ár/érték arányban az egyik legjobb.
GV-N670OC-2GD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest