- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz
KaiotEch #23648 üzenetére
Jelentem megtettem a leírás alapján SafeMode-ból a Driver Uninstallt, majd újratettem a 331.82 WHQL-t, és jelentem működik a ShadowPlay, meg minden egyéb is. Köszi a segítséget.
Ad1: Uninstalláltam az "NVIDIA Shield/Audio Stream"-et, azóta az "nvstreamsvc.exe" hiba is megszűnt.
Ad2: Beszarás ez a ShadowPlay, semmi erőforrást nem igényel és 1080p-ben 60 FPS-sel veszi fel a videót játék közben. Semmi minőségbeli romlást nem vettem észre a felvett anyagban, ez igen -
-
medvezsolt
senior tag
válasz
KaiotEch #23652 üzenetére
már probáltam CMOS clear-t .. nem segített.. Feltéve ha a CMOS clear pontos menete az, hogy kihuzom az áramkábelt, várok 15 másodpercet és megnyomom hátul az USB feletti gombot.. tartom 15 mp-ig és utána gép bekapcs? Ill. majdnem ugyanez a jumperrel is kiprobáltam. Áram kihuz, jumper átrak a másik tűre, vár 10 másodpercet , vissza jumper és áram be!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
KaiotEch #23026 üzenetére
A kártya hűtésburkolata úgy működött mint a "zár nyelve" az ajtóban. Befele bement mert az alakja miatt becsúszott. A gondok kifele menet fognak kezdődni...
Amúgy a házat vettem volna kezelésbe ha nem megy bele. Illetve a 2. slotba befért volna mindenhogy. -
törölt tag
válasz
KaiotEch #22811 üzenetére
Egyenlőre (még) elmondható hogy kihajtsa,de már a határt súrolgatja. Nekem BF4 single módban is már 80-90%-on dolgozik a proci (tuning nélkül).Persze játéka is válogatja, mert pl Cod Ghost-ban meg 40%-on dolgozik bekapcsolt vsync melett kopp grafon.
Valley-hez meg édes mindegy hogy tuningolod e a CPU-t vagy nem.Nálam ezt hozza a tesztben, CPU és VGA is alapon. -
kasa85
őstag
válasz
KaiotEch #22398 üzenetére
Nem alapon van hajtva a proci amúgy az összes processzor nem hajt ki alapon egy 770 vagy egy 760.
Én amondó vagyok 4GHz az a határ mikor a kihajtásról beszélhetünk 1920x1080 vagy egy kicsivel alatta.
Majdnem 12k körül kapok a GTX670el is szóval szépen megvan cibálva a gép -
Zorel
senior tag
-
válasz
KaiotEch #21915 üzenetére
Sajnos nem igazán mozognak még az árak lefelé,csak nagyon kis mértékben.
Én egy 770 SLI-ben gondolkodom. Ár/érték/teljesítmény sztem a legjobb döntés lehet.
Még mindig ki kellene várni...
De már nem nagyon bírok várni.Jó lenne látni vkitől tuningolt 770 eredményeket.
Amiket össze lehetne hasonlitani 290 eredményekkel. -
JoolsNOS
veterán
válasz
KaiotEch #21831 üzenetére
Kösz, hogy mondod...1 héttel az áresés előtt vettem
Amúgy ez valami atomtuningolt 770, mert a reális grafikai pont 11-12 ezer.Amúgy itt a 660ti eredményem, az se 4500 pont...
Bocs ez 11. De a lényeg, hogy nincs akkora különbség. -
Reggie0
félisten
-
=HG=
addikt
válasz
KaiotEch #18824 üzenetére
Na hát ez az ! Ahány grafikon, annyi eredmény... Mégegyszer mondom elbírja, üzemel vele: De mivel meg lesz terhelve (nem idle-ben) a táp, melegedni fog, és ezért hangos is lesz.. Ha így megfelel, akkor hajrá...
Én ezt így nem igazán szeretném saját konfigban. Kényszer megoldásként én is használtam 3570K és 650TI alá egy seasonic 300W-os tápot.. Ahogy BF-ezni kezdtem, fullon pörgött a táp ventije, és fújta a meleget, de vitte..
Viszont a 670-es nem egy 650TI fogyasztásban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest