Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
-
Henk
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Persze venti profil mindenképpen lenne, hang az első. Azt nem tudom, a 2 MSI között van 13k árkülönbség és megér e annyival többet a Lightning hacsak némi órajel különbség van közte. Tuning potenciál nem különösebben érdekel. Viszont azt hittem, hogy le tudtam szűkíteni a kört pár darabra, de jönnek a visszajelzések más gyártó kártyáira is, hogy mégsem olyan hangos a hűtésük.

Még egy Zotac tulaj megírhatná a tapasztalatait. -
FLATRONW
őstag
Nem hangos az Asus nagy fordulat mellett sem. Inkább az a baj vele, hogy magasabb fordulat mellett nem igazán hatékony. Értem ez alatt, hogy szinte semmit sem csökken a hőmérséklet azonos terhelés mellett, függetlenül attól hogy 60 helyett 80 százalékon pörög. Ettől függetlenül rendben van a kártya hőmérséklete.
-
-
Henk
veterán
Véleményetek szerint melyik 770-nek van a legjobb hűtése? Értem ez alatt, hogy minél alacsonyabb hőmérsékleteket produkáljon a lehető leghalkabban. Víz nem játszik!
-
bombibmw
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Vegyél fel!

bombibmw2 -
Krakesz27
tag
nekem semmi hiba a BF4-ben csak a driver sikít, hogy frissítsem de ha meg frissítem akkor meg lefagy a rendszer az új drivertől. de amúgy szépen meg a 314,22.es driveren de majd a jövöhéten rendelek 4gigás karit biztos ami biztos a BF4-nél

-
Madn!ght
addikt
Kopogjam le nekem az első indításkor villogtak csak a textúrák, de az valószínűleg azért volt, mert akkor tettem fel az új drivert.
Azóta néhány órát játszottam, teljesen rendben működött minden. Igaz csak dominationt és tdm-et nyomtam. (feltéve ha egyáltalán befolyásol valamit)
-
bombibmw
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Na azt nemcsak megéreztem,de konkrétan hányingerem volt és marhára idegesített is.
BF4-ben ilyennek nyomát sem érzem,meg sem reccen a játék és ki sem lépked,mint sok embernek itt.
Szerencsére semmi gond nem volt eddig,egy kéket kivéve,amit a procim instabilitása okozott,de azóta semmi. -
bombibmw
veterán
Sikerült BF4 alatt 2xMSAA-vel is elérnem a 2gb-ot,szóval eléggé a határ ez az elsimítás már.
Mindenesetre nem éreztem meg semmit belőle,úgyhogy sza..k rá.
-
Laraxior
titán
Operation Locker alatt tesztelve, úgyfest jó a driver

-
Laraxior
titán
Remélem a 6-os szériával sem lesz gondja, mert nektek 7-es VGAtok van, de most telepítem a drivert.

-
bombibmw
veterán
válasz
kristof123
üzenetére
Most,hogy kikerült az egyik kártya,visszavettem 4,5-ről 4,2-re.
Ez kihajtja szépen a 760-at mindenhol.
BF4 alatt 51 fokos a legmelegebb mag,persze kupaktalanítva.
-
Highend55
tag
Na most erkezett meg vegre
[link] -
Laraxior
titán
Valaki próbálta? Elvileg WHQL.
GeForce GTX 690/770/780/TITAN:
Up to 12% in Battlefield 4
-
kristof123
őstag
válasz
Casanova*
üzenetére
"A Mantle a multiban fog igazán sebességnövekedést hozni, mert ez az a terep, ahol a játék inkább CPU-limites. Az igazi előnye, hogy drasztikusan csökkenti a szoftveres rétegekből származó késleltetést, így bármilyen komplex a multis ütközet az fps-t nagyon stabilan képes tartani.
A single-ben inkább GPU-limites szituációk vannak, így ott a sebességet lényegében a direkt memóriaelérés hozza. A bindless modell, a parancsok kezelése, a processzor erőforrásainak felszabadítása annyit nem tud hozzátenni."
Abu85. -
Casanova*
veterán
válasz
kristof123
üzenetére
NV pontosan kiszámolta a gpu és vram erejét. elegendő a 2 gb vram 770-re.

BF4 AMD game. gtx770 jobban teljesít,mint a 7970.

-
Néztem multit BF4-el 64 fős nagy mapon és 50 alá nem ment az fps fullon 4xmsaa-val lehet felesleges lesz ide a 780.

-
viktor82
őstag
Nálam nem monitoroz a playclaw

-
Laci2277
senior tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Az iponban tegnap is ennyi volt, mert nézegettem, nem nagyon fog ez az ár már változni csak lefelé.
Gondolkodóba estem, hogy kellene venni még egyet, annyira jóárasítva kínálják őket, csak a lightning mellé mást nem nagyon érdemes vennem, mert nem tudják tartani a lépést vele.

-
AMATŐR
őstag
Én mindig drágán veszek és olcsón adok el! Ez a hardver biznisz soha nem jött be!

-
Faterkam
addikt
Aki kilépett a régi kártyájából, az örül, aki nemrég vett, vagy eladna, az meg tiszta ideg. Én pont köztes állapotba vagyok, szerencsésnek mondhatom magam, mert a GTX760 már olcsóbb lett, amit meg eladtam, az nem változott!
-
Reggie0
félisten
Lehet, hogy mivel adom a 770 melle kapot gamet igy kicsit olcson raktam be 87-ert. Mar jelentkezett is ra egy lehetseges vevo.

-
Reggie0
félisten
Nah, mégis felraktam a kártyám és a hozzá kapott játékokat.
-
Krakesz27
tag
majd csütrörtöktől én is beszálok a csatatérre skacok
BF4 Forever 
-
törölt tag
válasz
bombibmw
üzenetére
Nem tudom hogyan tudod AB-vel monitoroztatni,mert sehogyan sem lehet!
(#21502) SzlobiG fórumtársnak igaza van,a 64-bites rendszer miatt nem működik az AB. Másik fajta indításnál (gondolom tudjátok mire gondolok,eléggé off,de ez van) működik rendesen az AB,csak épp a grafika sokkal sokkal szebb 64bites működésnél,és gondolom az effektek is jobbak,azt még nem próbáltam össze hasonlítani!
-
cyberkind
félisten
Bocs ha volt, de ez most WAT ?

-
bombibmw
veterán
válasz
üzenetére
Nekem mondjuk megy a monitorozás AB-vel,csak valahol írták az előbbi verziót is.
Csak most visszatettem a Tweak-et és PlayClaw-al íratom ki.
Az is monitoroz mindent szépen.Nem eszi meg a gépet,csak egy kicsit kizökkenti az eddigi lustaságból és megdolgoztatja.

Egyébként azért igen szépen fut a gém,nem lehet panasz.
Kíváncsi leszek a multira is,még nem toltam. -
törölt tag
válasz
bombibmw
üzenetére
Annyira nem követtem az MSI AB frissítéseket,hogy mit is tartalmaznak.Nem rég említette itt valaki hogy már a procit és akár a rendszer memóriát is monitorozza,így ki is próbáltam. Korábban ugye ehhez kellett a Hiwinfo szoftver.Mire össze jön hogy egy progival lehet mindent kiíratni, már nem is támogatja az aktuális játék! ááááááááá
Köszi,később lehet megpróbálom.
Multiról nem tudok nyilatkozni,de az egyjátékos mód,nekem majdnem megeszi a gépet. Proci 80% körül megy (vagy felette) tuning nélkül, VGA 99%-on teker. Minden ultrán van,illetve 2x msaa van beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Isten nyugosztalja

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)