- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
#91166208 #24011 üzenetére
Valaki azt írta hogy azért használt többet mint a 2GB mert engedte a 3GB tudatában(remélem érthetően írtam le
).
Itt kb. mindenki azt mondta hogy FHD-ban 2-nél többet nem eszik, biztos így van, nálam nem.
De különben abszolút felesleges a 8x MSAA, csak felezi az fps-t de látványban semmi láthatót nem ad hozzá.
Még mielőtt valaki megkérdi mivel mértem: MSI Afterburner -
cyberkind
félisten
válasz
Black Dragon #23989 üzenetére
A csúcskártyának erősebbnek kell lennie a 780Ti-nél, tehát ha annál 10%-al erősebb már el is értek valamit, csak kérdés hogy tudnak teljesítményt növelni, úgy hogy a fogyasztás nem csökken(t).
-
cyberkind
félisten
válasz
kristof123 #23751 üzenetére
Oké, ti mivel méritek?
Én Afterburnerrel. -
cyberkind
félisten
válasz
kristof123 #23749 üzenetére
Ettől függetlenül igaz amit írtam, és hogy ne fusson ki játszani kell a beállításokkal, ami sok helyen elég ha kikapcsolja az ember az élsimit, úgy a Crysis 3 1530 körül mozog, pont elég az 580-on.
Ja, amit írtam FHD felbontás. -
cyberkind
félisten
válasz
stickermajom #23359 üzenetére
Ha van rajta szerintem hagyjad, anno azért szedtem szét az 580-at mert nem volt rajta semmi hasonló.
-
cyberkind
félisten
-
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #22563 üzenetére
Ha ez lesz akkor nagyon nagy szakadékot csinálnak az i7 és i5 között ami nagy bunkóság lenne, de hát akkor ez marad .
De szerencsére a remény hal meg utoljára .
És a legjobb az egészben hogy mostantól kezdve a játékok tényleg jobban fogják használni ezeket az egységeket, így még jobban ellehet adni, oké nincs remény . -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #22561 üzenetére
Intel 6- és 8 magos mikroprocesszorokat kínál a felhasználóknak, melyek maximum 15-, illetve 20MB L3 gyorsító-tárat tartalmaznak. Magukba foglalják a Hyper-Threading technológiát, amely maximum 16 logikai magot biztosít a nagy processzorteljesítményt igénylő játékprogramok futtatásához.
Remélem ha már nem csinálnak kisebb procikat, az árával nem fognak elszállni mint manapság .
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #22559 üzenetére
BF4-ben meg nem tudom mikben még tuti jó lehet, de a játékok többségében meg a bench progikban abszolút az Intel a nyerő, meg mondjuk nálam is csak Intel nem érdekel milyen megváltást hoz az Amd, vegyék csak mások, én már mókáztam eleget velük, igaz az csak kártya, a procis részt csak havernál de sok is volt .
-
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22533 üzenetére
Dehogy kell venned, csak meg kell húznod normális órajelre hogy kihajtsa a kártyát, aztán ha majd cserélni akarsz lapot procit mindent, csak intelt vegyél .
Egyébként ki ajánlotta neked az Amd-t ? -
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22525 üzenetére
Úgy lehet cpu limited ahogy írtam is, az Amd procik nagyon szépen mutatnak papíron de kevés bennük a kraft, ezt a kártyát egy sima i5 3570k röhögve kihajtja, pedig az csak 4 magos .
-
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22515 üzenetére
Próbáld meg azt hogy visszaveszed 1300-ra, és megnézed az úgy kapott eredményt .
-
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22509 üzenetére
Próbáld meg a 314.22-es drivert, talán az segíthet, az mindenkinek mindenhol jó, ha az se, tegyél windowst és a szűz rendszerre dobj fel mindent .
(#22513) Erdei88
1400-on megy, bazz nem is figyeltem . -
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22507 üzenetére
Szerintem rakj egy windowst, ilyenkor ez nem árt, ha meg akkor se, kicsit turbózz a procin, ugyanis az amd procikban nincs kraft, hiába a sok szép adat .
-
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22504 üzenetére
Procid mennyin megy ?
Előtte milyen kártyád volt, driver melyik van fent ? -
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22449 üzenetére
Arra gondolsz hogy mivel tuningold ?
Msi Afterburner a legjobb szerintem .
Meg ha instabil megáll az egész driver hibával . -
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22445 üzenetére
Ahogy látom itt többen az Unigine Valleyt használják, azzal próbáld .
És játékból csak Crysis 3, ott minden instabil dolog kijön, jobb mint egy stabilitás teszt . -
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22441 üzenetére
Ezek szerintem nem melegednek már annyira, tehát nem ott veszed észre, hanem a bench programokkal, esetleg Crysis 3-al, hogy stabil-e az adott órajel .
De majd elmondják a többiek is . -
cyberkind
félisten
válasz
DjKriston01 #22438 üzenetére
Mindegyik karinál saját maga válogatja, tehát neked kell belőni, nincs olyan hogy mindegyik azonos kártyaegységeset tud menni .
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Tegnap elgondolkodtam hogy leváltom az 580-at 760 SLI-re, de aztán mégse, viszont addig amíg kijön az új széria, milyen kártyát javasolnátok ami jó áron van és hasonló a teljesítménye ?
-
cyberkind
félisten
válasz
blaca83 #22140 üzenetére
Akkor hagyom a 760-at, vagy 760-okat .
Amd nem kell soha többé, elég volt a szopásból .
Nv-t meg nem tudom, nagyon meggondolom hogy mi legyen, elvégre jön ott is az új széria, és csak a fórumon olvasottak alapján brutálnak tűnik, más kérdés hogy lehet kamu az egész, de jól hangzik .
És ha így haladunk lassan a 3 is kevés lesz, tehát minél több annál jobb . -
cyberkind
félisten
válasz
bombibmw #22138 üzenetére
Igen, és a 4-esnek is elég baráti ára van, az biztos .
Csak van annyi gyártó, annyi megoldással mint égen a csillag, viszont a 4-esből ahogy nézem a Giga a legolcsóbb, lehet benevezek egyelőre csak egyre, aztán pedig jön mellé a párja, de még nem tudom .
Nagyon megy a gondolkodás, számolás hogy mi legyen, most vegyek vagy várjak . -
cyberkind
félisten
Bocs ha volt, de ez most WAT ?
-
cyberkind
félisten
Mekkora sebességbeli különbség van a pcie 2.0 x16 és pcie 2.0 x8 között ?
Eddig 16-osba volt a kártya tegnap este átraktam a 8-asba mert sokkal jobb hőmérsékleti szempontból(gondolom én) és semmi különbséget nem látok .
Vélemény ? -
cyberkind
félisten
válasz
ricshard444 #21087 üzenetére
Legyen úgy ahogy mondod, hát hol vitassuk meg, menjünk át a 780-as topikba zaklatni mindenkit, vagy hogy ?
És lesz új zöld kártya, remélem nem 256 és nem 320 bittel, igaz hogy elég de nv fronton minél több annál jobb .(#21089) ricshard444
Köszi, be is nézek oda ! -
cyberkind
félisten
válasz
SzlobiG #21083 üzenetére
Nem lesz 20-as, volt egy logoutos cikk abban is írták hogy semmi energia spórolással nem járna, csak kockázatot hogy sok gpu kukás lesz .
Azért régi széria mert ugyanaz az architektúra van benne mint a 600-as szériában semmi új, csak a gpu ami Tesla, ellentétben az új Radeonnal ami teljes új architektúra is .Tekintve, hogy a 20 nm-es node nem jelent lényegi előrelépést, így nincs értelme a jóval drágább waferek mellett az esetleges gyártási problémákat is felvállalni.
-
cyberkind
félisten
válasz
SzlobiG #21070 üzenetére
Ha jól tudom ilyet a 780 is tud, de mint mondtam az régi széria, én nem vártam akkor bomba teljesítményt az új csúcs Radeontól de megláttam hogy 512 bites és kész .
Aztán nézegettem a teszteket és hiába 512, ahhoz képest gyenge, ezt már megfigyeltem a 7970 vs 680-nál hogy a 680 kisebb sávszéllel gyorsabb tudott lenni full HD-ben, ugyanez itt is, és minden AMD cuccnál, pedig a procijuk nagyon csábító tud lenni . -
cyberkind
félisten
válasz
bombibmw #21065 üzenetére
Szerintem meg nem, ez a kártya kicsivel gyorsabb(25%) mint az ugyanolyan árban lévő 780 ami meg régi széria, és ezt látva nem kérdés hogy az új NV széria megeszi ezeket könnyedén .
Meg ezen az AMD-s cuccon is az látszik hogy hiába a szép adatok, nincs benne kraft mint a prémium AMD prociknál hiába fizikai 8 magos meg ilyenek . -
cyberkind
félisten
Márpedig tényleg jön a 780 Ti !
Ez viszont jó hír, mert így lejjebb mehetne nyugodtan a 780 ára . -
cyberkind
félisten
válasz
Casanova* #20582 üzenetére
Itt meg a 2 év gari, de egyébként azt szokták mondani mindegy milyen refet veszel, csak 3 év garival, e logika mentén ha neked tetszik a Gainward nyugodtan veheted szerintem .
Egyébként mennyit szánsz a kártyára ?
Én a jó márka miatt vettem EVGA-t, és bitang szarul lehet tuningolni .
Volt szerencsém egy sima Gigabyte-hoz amit agyon lehetett húzni, csak hát fél év gari miatt azt adtam el . -
cyberkind
félisten
válasz
Casanova* #20568 üzenetére
Mondok, nálam nem 1x nem 2x az volt az állandó probléma hogy a 6990-en a gpuk 20-25%-al szaladgáltak, akármit csináltam velük, ez a jelenség néha előjött az 5970+5870 Cf-nél is, aztán ott valami oknál fogva helyrejött, akkor nem volt cf profilom sokszor, tehát felesleges volt a 2/3 kártya .
Akkor ha jött olyan játék ami nv-re volt megírva meg is szjvtam aktívan, a Crysis ezalól nagy kivétel volt, abban irdatlan fps volt .
Driverekkel való órákon át szopás, vagy napokon, meg rengeteg kis hiba amikre nem nagyon emlékszem, több mint 2 éve a 6990-ről 580-ra váltottam ami papíron gyengébb, de a tényleges teljesítmény jóval több mint annak .
Ja, meg 2d-ben 3d-s órajeleken ment a 3 kártya, aktív 800+ W-ott evett ha neteztem, örültem neki nagyon, főleg ha tuningolva volt mind .
Én nagyon kiábrándultam a piros oldalból, 4870X2-től kezdve 6990-ig csak Atim volt(4870X"+4870 Cf), de elég is egy jó darabig . -
cyberkind
félisten
válasz
blaca83 #20566 üzenetére
És ha mégse az ?
Csak mert a 280X váratlanul nagyon jó áron van, nincs 90k se .
Oké, tudom hogy "szarapiros" de akkor is .(#20568) Casanova*
Én 90%-ban csak rosszat tudok mondani róla, a maradék 10 pedig az abszolút teljesítmény, bár ebben közrejátszik a CF vagy Tri CF .
+ NV topikban mit kéne írni ? -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #20038 üzenetére
Persze hogy arra, oda is van írva .
-
cyberkind
félisten
Egy kis off :
Operációs rendszer: 64 bites Windows 7 vagy 64 bites Windows 8
Processzor: 2,66 GHz-es Intel Core 2 Duo E8200 vagy 2,4 GHz-es AMD Phenom X3 8750
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti vagy ATI Radeon HD 5870
Merevlemez: 50 GB HDDCoD Ghost .
Ezek hülyék ?
De főleg a hdd . -
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #20024 üzenetére
Azért kérdem mert lassan kezd elegem lenni az állandó vagyondobálásból az i7-el, meg a csúcs vagy majdnem csúcskártyákkal .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Dark Souls sorozat
- Tippmix
- További aktív témák...
- 1 év gari SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G GDDR6/Foxpost ok
- Nvidia GTX570 DUAL VENTIS, hűvös újszerű Bequiet 700W tápegységgel akár
- NVIDIA Quadro M2000 - 4GB - GPU
- Nvidia GeForce ASUS RTX 2080Ti 11GB eladó! Eladó a címben említett kártya...
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 4GB GDDR5 256bit
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest