Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12838) rup1u5 válasza Hunnia (#12837) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Ne telepíts semmit csak indítsd el a játékot és a startmenünél lépj be a live-ba (home gomb) Ahogy be vagy jelentkezve a live rögtön érzékeli, hogy fönt van-e nálad a legfrisebb live és patch. Ha nincs fönt akkor kérdezni fogja, hogy akarod-e ezeket telepíteni. Nálam így szokott menni és már vagy 3szor játszottam el ezt. Mindíg hagyom, hogy magától csinálja amit akar és így sosem volt gondom vele. Ha nem akar telepíteni nálad semmit indítás után akkor az azért lehet mert már fönt van minden ami kell. Grafikai beállításoknál bővült a listád? Van water quality? Mert az csak a 2. patchel jön elő.

fsb1000: :K én is erre jutottam még a 4850-nel. Nem bűvészkedtem a grafikai beállításokkal hanem hagytam auto config-on és esetleg utánna még toltam kicsit a view distance-n. És így nem fagyott.

[ Szerkesztve ]

Why don't you knock it off with them negative waves!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.