Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

*RLaci* addikt Persze, de mint írtam, én szeretem kihasználni az akkumulátor majd 100%-át. Ha veszek egy telefont 5ezres akkuval, akkor nem úgy akarom használni mintha 3 ezres lenne benne. A másik meghogy nálam max pár hónapig, talán egy évig marad meg egy telefon, szóval nem igen érdekel, hogy milyen lesz évek múlva az akkuja. Ez alapján persze tölthetném max gyorsasággal is, de mint írtam nálam berögződés a lassú töltés. Amúgy van egy 25w-os töltőm is, ha muszáj, megkínálom azzal. Na de részemről téma off, mindenki úgy tölt, ahogy jól esik. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csepy
 Csepy